Η θέση Payroll Specialists στη Σίνδο Θεσσαλονίκης έχει αποθηκευτεί.

Συνέχεια

Αίτηση;

Παρακαλούμε επιβεβαιώστε το email σας για να ξεκινήσει η διαδικασία της αίτησης.
Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου.

Η θέσης εργασίας αποθηκεύτηκε με επιτυχία

Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για να αποθηκεύσετε αυτήν τη θέση εργασίας

Αποθηκεύετε αυτή τη θέση εργασίας ως εξής:

GR
αποτελέσματα

Payroll Specialists στη Σίνδο Θεσσαλονίκης από την εταιρεία LIDL Hellas

3 ημέρες για να κάνετε αίτηση
Πλήρης Απασχόληση
Sindos

Περιγραφή Θέσης

Πάνω από 6400 άνθρωποι, 4 περιφέρειες και 228 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Και παρόλ’ αυτά, η αγαπημένη μας λέξη είναι το «μαζί». Μαζί πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Μαζί μας εξελίσσεσαι. Μαθαίνουμε ασταμάτητα, ξεπερνάμε τον εαυτό μας, χτίζουμε το μέλλον μας. Γινόμαστε όλα όσα είμαστε, χάρη σε σένα!

Θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας; Ψάχνουμε 2 Payroll Specialists!Η πολυμελής και οργανωμένη ομάδα της μισθοδοσίας μεγαλώνει. Και τώρα ψάχνει 2 Payroll Specialists. Αν γνωρίζεις από μισθοδοσία σε Ελλάδα και Κύπρο και φαντάζεσαι την καθημερινότητά σου γεμάτη καταχωρήσεις, ελέγχους και εξειδικευμένα θέματα μισθοδοσίας, τότε μιλάμε για μεγάλο ταλέντο.  

Μια μέρα στη δουλειά

Εδώ ξεπερνάμε τον εαυτό μας κάθε μέρα. Και αυτό ξεκινάει από τα πιο μικρά και καθημερινά μας καθήκοντα. Φαντάσου μια μέρα σου στη δουλειά:

 • Η έδρα σου είναι ο Τομέας Διαχείρισης Προσωπικού και το κομμάτι της μισθοδοσίας η ειδικότητά σου. Καταχώρηση δεδομένων και έλεγχος: λέξεις που βρίσκονται στην καθημερινή σου λίστα.
 • Είσαι expert όταν πρόκειται για κάτι σχετικό με μισθοδοσία, πάντα μας καθοδηγείς όταν πρόκειται για εξειδικευμένα θέματα που χρειάζονται λύση.
 • Σε εμπιστευόμαστε γιατί ξέρουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα της ομάδας είναι ασφαλή μαζί σου.
 • Και φυσικά σαν μέλος της ομάδας Διαχείρισης Προσωπικού, μας βοηθάς και μας υποστηρίζεις σε πολλά από τα projects μας.


Ας δούμε τα βασικά:

 • Οι σπουδές σου (ανώτατες) είναι σχετικές με Οικονομικά, Business ή Πληροφορική.
 • Έχεις ήδη εμπειρία (2-3 χρόνια) σε θέση που σχετίζεται με μισθοδοσία. Αν έχεις επιπρόσθετη εμπειρία και σε θέση ευθύνης (επιπλέον 2-3 χρόνια), τότε μιλάμε για άλλο level!
 • Αυτό σημαίνει ότι έχεις χρησιμοποιήσει και ανάλογα συστήματα μισθοδοσίας. Εμείς για παράδειγμα χρησιμοποιούμε το SAP!
 • Φυσικά και χειρίζεσαι το MS Office στα δάχτυλα. Το Excel είναι το δεξί σου χέρι όταν πρόκειται για ανάλυση δεδομένων.
 • ''Εργατική νομοθεσία'': δε σε τρομάζει καθόλου! Ακόμα και αν δεν γνωρίζεις πολλά, δε φοβάσαι να μάθεις.
 • Ξέρεις ότι η ομάδα μας φτάνει ως και την Κύπρο. Αν γνωρίζεις και από μισθοδοσία Κύπρου θα ήταν ιδανικό.
 • Μιλάς πολύ πολύ καλά Αγγλικά. Ιδανικά και Γερμανικά.

Πάνω από όλα όμως, ξέρεις και σου αρέσει να δουλεύεις σε ομάδες. Χρειαζόμαστε το οργανωτικό μυαλό σου και το πάθος σου για τη λεπτομέρεια.  Ξέρουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα της ομάδας είναι ασφαλή μαζί σου.Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε την ομάδα. Είμαστε ο No1 Employer of Choice για το 2020 και ταυτόχρονα έχουμε πάρει το Βραβείο Κορυφαίου Εργοδότη για 5η συνεχόμενη χρονιά. Γιατί δε σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε. Μαζί μας, θα βρεις όλα τα παρακάτω:

 • Αρχικό μηνιαίο μικτό μισθό που ξεκινάει από 1.320€. Το πλάνο μας όμως είναι σχεδιασμένο έως και 1 χρόνο μετά, που θα φτάσεις στα 1.525€ μικτά.
 • Αν έχεις εμπειρία και σε θέση ευθύνης, αρχικό μηνιαίο μικτό μισθό που ξεκινάει από 1.920€. Το πλάνο μας και εδώ είναι σχεδιασμένο έως και 4 χρόνια μετά, που θα φτάσεις στα 2.630€ μικτά.
 • Πρόγραμμα εκπαίδευσης 1 μήνα: πριν μπεις στα βαθιά, φροντίζουμε να μάθεις όσα χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δουλειά την επόμενη μέρα! Φυσικά και πληρώνεσαι παράλληλα. 
 • Μια δεμένη ομάδα: αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η κουλτούρα της ομάδας μας, οι ευκαιρίες που βρίσκουμε για να κάνουμε πράγματα μαζί. Μαθαίνουμε online, μοιραζόμαστε δώρα, γιορτάζουμε, φροντίζουμε ο ένας τον άλλον.
 • Ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Η υγεία σου είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Γι’ αυτό όλη η ομάδα μας αποκτά ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Μπορείς να προσθέσεις και την οικογένειά σου.
 • Κουπόνια τροφίμων 2 φορές τον χρόνο: για τα Χριστουγεννιάτικα και Πασχαλινά σου τραπέζια.
 • Την ασφάλεια και τη σιγουριά του να δουλεύεις σε ένα 100% προστατευμένο περιβάλλον ακόμα και στην περίοδο της πανδημίας. Και δεν το λέμε μόνο εμείς: είναι και επίσημο.

Κωδικός αναφοράς

GR-012895

Όμοιες Θέσεις

Στείλτε μου όμοιες θέσεις

Ευχαριστούμε. Θα σας στείλουμε θέσεις που ταιριάζουν με