Η θέση Αξίζεις καλύτερα; Ανακάλυψε γιατί μια καριέρα στο Real Estate είναι η ιδανική επιλογή! έχει αποθηκευτεί.

Συνέχεια

Αίτηση;

Παρακαλούμε επιβεβαιώστε το email σας για να ξεκινήσει η διαδικασία της αίτησης.
Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου.

Η θέσης εργασίας αποθηκεύτηκε με επιτυχία

Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για να αποθηκεύσετε αυτήν τη θέση εργασίας

Αποθηκεύετε αυτή τη θέση εργασίας ως εξής:

GR
αποτελέσματα

Αξίζεις καλύτερα; Ανακάλυψε γιατί μια καριέρα στο Real Estate είναι η ιδανική επιλογή! από την εταιρεία Keller Williams Solutions Group

Ελεύθερη συνεργασία
Πειραιάς και Προάστια Πειραιά

Περιγραφή Θέσης

Καριέρα στο real estate: Θέλεις να εργάζεσαι με ελεύθερο ωράριο, πολλαπλές δυνατότητες εξέλιξης και αμοιβές που αγγίζουν το 100%(!) της προμήθειας; Έλα τότε στη Νο1 Εταρεία Real Estate Παγκοσμίως!

Ποιοι είμαστε:
Η Keller Williams Solutions Group
έχει καταφέρει μέσα σε 5 χρόνια λειτουργίας να αριθμεί 25 Συμβούλους και να εντάσσεται στις πρώτες θέσεις πανελλαδικά σε πωλήσεις. Βασικός πυλώνας της επιτυχίας μας είναι η φροντίδα και προσοχή που δίνουμε στην ανάπτυξη των συνεργατών/Συμβούλων μας.

Τα αποτελέσματά μας μιλούν από μόνα τους: 
 - 1.5+ Πώληση/Εβδομάδα για το 2020
 - 30% Ακινήτων πωλείται στην Τιμή Αγγελίας ή Υψηλότερα
 - Οι Σύμβουλοί μας κατατάσσονται στους κορυφαίους πανελλαδικά μέσα σε 2-3 χρόνια στο χώρο.


Αποστολή μας είναι να «Ενδυναμώνουμε τους ανθρώπους να παίρνουν συνειδητοποιημένες αποφάσεις σχετικά με την ακίνητη περιουσία τους», υιοθετώντας ταυτόχρονα μια σύγχρονη προσέγγιση στον κλάδο του real estate και στοχεύοντας να γίνουμε το #1 Γραφείο πανελλαδικά. 

Γιατί μαζί μας;

Υψηλές Προμήθειες
Πιστεύουμε πως οι Σύμβουλοί μας αξίζουν τα καλύτερα για αυτό και τους ανταμοίβουμε μέχρι και με το 100% (!) των συνολικών προμηθειών. Έτσι, όλοι έχουν κίνητρο να πετύχουν και εξελιχθούν περισσότερο, χτίζοντας ταυτόχρονα μια καριέρα με υψηλά εισοδήματα.

Συνεχής Εκπαίδευση
Η εκπαίδευση στο γραφείο μας ξεκινά με το… καλημέρα αφού θα περάσεις από 100 ώρες βιωματικής εκπαίδευσης πριν καν βγεις στην αγορά! Σεμιναριακά μαθήματα, παιχνίδια ρόλων (role playing), παρακολούθηση έμπειρων συνεργατών (shadowing), υποστήριξη στα πρώτα σου ραντεβού: χρησιμοποιούμε όλους τους σύγχρονους τρόπους εκμάθησης. Τα ολοκληρωμένα προγράμματα κατάρτισης της Keller Williams αποτελούν ευκαιρία εκμάθησης του αντικειμένου, για επαγγελματίες του χώρου και μη. Για το λόγο αυτό οι Σύμβουλοι μας αποπνέουν επαγγελματισμό, κερδίζουν την εμπιστοσύνη των πελατών τους και κλείνουν πολλές συμφωνίες. 

Πλήρης Υποστήριξη
Φροντίζουμε να σου παρέχουμε ότι χρειαστείς για την ομαλή διεξαγωγή της εργασίας σου: από χώρο εργασίας και γραμματειακή υποστήριξη, μέχρι καθοδήγηση στη διαφήμιση των ακινήτων, τη διαπραγμάτευση και τη διεκπεραίωση των συμβολαίων σου. Αναλαμβάνοντας λοιπόν εμείς όλη τη γραφειοκρατία, εσύ μπορείς να εστιάζεις στη πιο σημαντική ενέργεια: να γίνεσαι ο/η έμπιστος/η Σύμβουλος Ακινήτων των ανθρώπων που σκέφτονται να πουλήσουν ή εκμισθώσουν το ακίνητό τους.

Πρωτοποριακό Marketing & Τεχνολογία
Με Βίντεο Παρουσίασης Ακινήτων (η σειρά μας #hotAkinita έχει περισσότερες από 1.700.000 προβολές στο YouTube), Gold & VIP Αγγελίες, Επαγγελματική Φωτογράφιση Ακινήτων, Ενεργή Παρουσία στα Social Media (6.000 Followers), το Νο.1 Vlog στην Ελλάδα #Mesitis4U και πολλά άλλα, αποκτάς μεγάλο πλεονέκτημα στην ανάθεση ακινήτων. Στόχος μας να σε αναδείξουμε στον/στην ειδικό της περιοχής σου και να σε βοηθήσουμε να προωθήσεις τα ακίνητά σου σε ολόκληρο το αγοραστικό κοινό, χτίζοντας ένα δυνατό brand για το μέλλον. Επενδύουμε επίσης και στην τεχνολογία προσελκύοντας περισσότερους πελάτες, τους οποίους και εξυπηρετούμε γρηγορότερα. Αποτέλεσμα: ολοκληρώνουμε περισσότερες πωλήσεις.

Ολοκληρωμένες Λύσεις στο χώρο του Ακινήτου
Η KW Solutions Group ανήκει στον όμιλο επιχειρήσεων, Solutions Group. Μέλος του ομίλου και η «Resolutions - Ανακαίνιση Σπιτιού» η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των ανακαινίσεων επί 25 χρόνια, καθώς και η «Insolutions - Ασφαλιστικές Υπηρεσίες». Οι 3 αυτές εταιρείες, έρχονται να καλύψουν τις ανάγκες του πελάτη σε real estate, ανακαινίσεις και ασφαλιστικά και να σου δώσουν τη δυνατότητα να μεγαλώσεις περαιτέρω το εισόδημά σου συστήνοντας κάθε φορά την αντίστοιχη υπηρεσία. Ταυτόχρονα, επιλεγμένοι εξωτερικοί συνεργάτες (πχ Δικηγόροι, Μηχανικοί, Συμβολαιογράφοι) βρίσκονται δίπλα σου για να σε βοηθήσουν να εξυπηρετήσεις ολοκληρωμένα τους πελάτες σου.

Ανθρωποκεντρική Κουλτούρα
Φροντίζουμε και νοιαζόμαστε για τους ανθρώπους μας. Χτίζουμε μια επιτυχημένη ομάδα συνεργατών που εστιάζει εξίσου στην παραγωγικότητα και τις ανθρώπινες σχέσεις. Το οικογενειακό κλίμα, η διασκέδαση, η επιβράβευση της αριστείας, το εταιρικό όραμα και οι αξίες μας σου επιτρέπουν να εργάζεσαι σε ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον, με ξεκάθαρη κατεύθυνση & να αποδίδεις στο μέγιστο των δυνατοτήτων σου.

Keller Williams - Η Νο.1 Εταιρεία στο Real Estate
Με 190.000 Συμβούλους Ακινήτων σε 50+ χώρες, η Keller Williams είναι η #1 εταιρεία του χώρου, αφού, έχει την πρωτοκαθεδρία στους 3 βασικούς δείκτες:
 - Νο.1 σε Αριθμό Συμβούλων Ακινήτων
 - Νο. 1 σε Όγκο Πωληθέντων Ακινήτων, και
 - Νο. 1 σε Τζίρο


Κι όλα αυτά, ενώ έχει καταφέρει να διατηρήσει την ανθρωποκεντρική κουλτούρα της σε τέτοιο βαθμό, που οι Σύμβουλοι Ακινήτων μένουν μαζί της για 20 χρόνια κατά μέσο όρο!

Συνέδρια & Εκδηλώσεις
Κορυφαίοι επαγγελματίες του χώρου από Ελλάδα και εξωτερικό μεταφέρουν τις γνώσεις & εμπειρία τους για να σε βοηθήσουν να πας ψηλότερα. Στη Νο.1 εταιρεία παγκοσμίως η ανάπτυξη είναι μονόδρομος!

Μεγάλο Δίκτυο
Με πανελλαδικό δίκτυο γραφείων μπορείς να εξυπηρετείς τους πελάτες σου όπου και να βρίσκονται. Αναλαμβάνεις περισσότερα ακίνητα, ολοκληρώνεις περισσότερες πωλήσεις, χτίζεις συμμάχους σε κάθε γωνιά της γης.

Τι παρέχουμε:
1.  Εκπαίδευση Υψηλού Επιπέδου
2.  Υποστήριξη σε όλα τα στάδια της εργασίας σου
3.  Το πιο Πρωτοποριακό Marketing για τα ακίνητά σου
4.  Αμοιβές που αγγίζουν το 100% (!) της προμήθειας
5.  Ευχάριστο Περιβάλλον εργασίας με οργάνωση πολυεθνικής
6.  Πανελλαδικό Δίκτυο Γραφείων για την κάλυψη των αναγκών των πελατών σου
7.  Παροχή Ολοκληρωμένων Υπηρεσιών (ανακαινίσεις, ασφαλιστικές υπηρεσίες, δάνεια κτλ.)
8.  Ευέλικτο ωράριο & Ελευθερία Κινήσεων
9.  Μεγάλες Προοπτικές εξέλιξης και δημιουργίας ομάδων
10. Αποδεδειγμένα συστήματα και μοντέλα ανάπτυξης

Τυπικά προσόντα:
 - 5ετη Προϋπηρεσία (ανεξαρτήτως κλάδου) 
 - Επικοινωνιακές Ικανότητες
 - Ήθος και Ακεραιότητα
 - Μεταφορικό Μέσο
 - Προϋπηρεσία στις Πωλήσεις θα εκτιμηθεί


Αν είσαι μεσίτης/τρια ή έχεις εργαστεί σε μεσιτικό γραφείο στην εξυπηρέτηση πελατών, εάν έχεις προϋπηρεσία ως Πωλητής, Ελεύθερος Επαγγελματίας, Επιχειρηματίας, Ασφαλιστικός Σύμβουλος, Πολιτικός Μηχανικός, Αρχιτέκτονας, Τραπεζικός, τότε έχεις πλεονέκτημα αφού έχεις ήδη αποκτήσει δεξιότητες που θα σε βοηθήσουν στο χώρο μας.


Εάν δεν σου αρκεί να είσαι υπάλληλος, εάν επιθυμείς να ρυθμίζεις εσύ το πρόγραμμά σου, εάν θέλεις τα εισοδήματά σου να εξαρτώνται από τις ενέργειές σου κι αν έχεις φιλοδοξίες να φτάσεις ψηλά, μην χάνεις άλλο χρόνο. 


Έλα μαζί μας και ξεκίνα να χτίζεις το μέλλον σου τώρα!

*Κάθε γραφείο Keller Williams είναι ανεξάρτητη ιδιόκτητη επιχείρηση.

Κωδικός αναφοράς

Πειραιάς & Προάστια Πειραιά

Όμοιες Θέσεις

Στείλτε μου όμοιες θέσεις

Ευχαριστούμε. Θα σας στείλουμε θέσεις που ταιριάζουν με