Η θέση Αξίζεις καλύτερα; Ανακάλυψε γιατί μια καριέρα στο Real Estate είναι η ιδανική επιλογή! έχει αποθηκευτεί.

Συνέχεια

Αίτηση;

Παρακαλούμε επιβεβαιώστε το email σας για να ξεκινήσει η διαδικασία της αίτησης.
Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου.

Η θέσης εργασίας αποθηκεύτηκε με επιτυχία

Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για να αποθηκεύσετε αυτήν τη θέση εργασίας

Αποθηκεύετε αυτή τη θέση εργασίας ως εξής:

GR
αποτελέσματα

Αξίζεις καλύτερα; Ανακάλυψε γιατί μια καριέρα στο Real Estate είναι η ιδανική επιλογή! από την εταιρεία RE/MAX Solutions

2 ημέρες για να κάνετε αίτηση
Πλήρης Απασχόληση
Βόρεια Προάστια, Αθήνα

Περιγραφή Θέσης

Η RE/MAX Solutions έκλεισε το 2017 με 180% αύξηση τζίρου και 104% το 2018, ενώ έχει καταφέρει μέσα σε 3 χρόνια λειτουργίας να αριθμεί 25 άτομα! Έλα λοιπόν να ανακαλύψεις τι κάνει μια ομάδα τόσο πετυχημένη που να αναδεικνύεται τόσο γρήγορα στις πρώτες θέσεις πανελλαδικά σε πωλήσεις!


Βασικός πυλώνα της πορείας μας είναι η φροντίδα και προσοχή που δίνουμε στην ανάπτυξη των Συμβούλων Ακινήτων μας και για αυτό είμαστε το καλύτερο γραφείο σε παροχές που τους δίνουμε.


Ομάδα που κερδίζει... μεγαλώνει και για αυτό αν θέλεις να:
 - Χτίσεις καριέρα στο real estate,
 - Εργάζεσαι αποδοτικά και να αμείβεσαι καλά,
 - Χτίζεις σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες σου και να σε συστήνουν στους γνωστούς τους,
δεν έχεις παρά να στείλεις το βιογραφικό σου και να έρθεις στο Γραφείο που θα σε βοηθήσει να φτάσεις στην επιτυχία!


Το όραμά μας
Στόχος μας είναι να «Ενδυναμώνουμε τους ανθρώπους να παίρνουν συνειδητοποιημένες αποφάσεις σχετικά με την ακίνητη περιουσία τους», υιοθετώντας ταυτόχρονα μια σύγχρονη προσέγγιση στον κλάδο του real estate στην Ελλάδα (δες τα #hotAkinita στο κανάλι μας στο YouTube).


Πώς σε βοηθάμε να πετύχεις:

 1. Συνεχής Εκπαίδευση:
  Η εκπαίδευση στο γραφείο μας ξεκινά με το… καλημέρα, αφού θα περάσεις από 100ώρες βιωματικής εκπαίδευσης πριν καν βγεις στην αγορά! Σεμιναριακά μαθήματα, role playing, shadowing, υποστήριξη στα πρώτα ραντεβού: χρησιμοποιούμε όλους τους σύγχρονους τρόπους εκμάθησης. Όλα οδηγούν στην καλύτερη αφομοίωση των πληροφοριών και την ταχεία κι ομαλή ένταξή σου στην αγορά. Επίσης, χρησιμοποιούμε ακόμα 4 προγράμματα εκπαίδευσης, σχεδιασμένα από τον Tom Ferry, τον #1 εκπαιδευτή real estate στον κόσμο. Για το λόγο αυτό οι Σύμβουλοι μας αποπνέουν επαγγελματισμό, κερδίζουν την εμπιστοσύνη των πελατών τους και κλείνουν πολλές συμφωνίες.

 2. Πλήρης Υποστήριξη:
  Φροντίζουμε να σου παρέχουμε ότι μπορεί να χρειαστείς για την ομαλή διεξαγωγή της εργασίας σου: από χώρο εργασίας και γραμματειακή υποστήριξη 24/7, μέχρι καθοδήγηση στη διαπραγμάτευση, το marketing και τη διεκπεραίωση των συμβολαίων σου. Με αυτά και άλλα πολλά, μπορείς να εστιάζεις σε αυτό που έχει σημασία: να συναντάς και να συμβουλεύεις ανθρώπους που σκέφτονται να πουλήσουν/εκμισθώσουν το ακίνητό τους.

 3. Επιθετικό Marketing & Τεχνολογία:
  Με Βίντεο Παρουσίασης Ακινήτων, Gold & VIP Αγγελίες, Επαγγελματική Φωτογράφιση Ακινήτων, Ενεργή Παρουσία στα Social Media και πολλά άλλα, αποκτάς μεγάλο πλεονέκτημα στην ανάθεση ακινήτων. Στόχος μας να σε αναδείξουμε στον/στην ειδικό της περιοχής σου και να σε βοηθήσουμε να προωθήσεις τα ακίνητά σου σε ολόκληρο το αγοραστικό κοινό, χτίζοντας ένα δυνατό brand για το μέλλον. Επενδύουμε επίσης και στην τεχνολογία κι έτσι προσελκύουμε περισσότερους πελάτες, τους οποίους και εξυπηρετούμε γρηγορότερα. Αποτέλεσμα: ολοκληρώνουμε περισσότερες πωλήσεις. 

 4. Ολοκληρωμένες Λύσεις στο χώρο του Ακινήτου:
  Η RE/MAX Solutions ανήκει στο Solutions Group, μέλος του οποίου είναι και η Resolutions - Ανακαίνιση Σπιτιού η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των ανακαινίσεων 25 χρόνια. Ταυτόχρονα, οι Πολιτικοί Μηχανικοί μας καλύπτουν κάθε ανάγκη τακτοποίησης αυθαιρεσιών, οι Δικηγόροι & Συμβολαιογράφοι ολοκληρώνουν γρήγορα τις υποθέσεις, ενώ εκδίδουμε και στεγαστικά δάνεια. Εδώ θα μπορείς να προσφέρεις στους πελάτες σου ολοκληρωμένες υπηρεσίες και να έχεις έσοδα από διαφορετικές πηγές

 5. Ανθρωποκεντρική Κουλτούρα:
  Φροντίζουμε τους ανθρώπους μας και νοιαζόμαστε για αυτούς. Χτίζουμε μια επιτυχημένη ομάδα συνεργατών που εστιάζει εξίσου στην παραγωγικότητα όσο και τις ανθρώπινες σχέσεις. Το οικογενειακό κλίμα, η διασκέδαση, η επιβράβευση της αριστείας, το εταιρικό όραμα και οι αξίες μας σου επιτρέπουν να εργάζεσαι σε ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον, με ξεκάθαρη κατεύθυνση, και να αποδίδεις στο μέγιστο των δυνατοτήτων σου.

 6. Ισχυρό Brand Name
  Το όνομα και το αερόστατο της RE/MAX πρωταγωνιστούν στις λίστες με τα πιο αναγνωρίσιμα brand παγκοσμίως. Συνδεδεμένα με τις έννοιες της ποιότητας, του κύρους, της εμπειρίας και της επιτυχίας, είναι ένα τεράστιο ατού στα χέρια σου.

 7. Συνέδρια & Εκδηλώσεις
  Κορυφαίοι επαγγελματίες του χώρου από Ελλάδα και εξωτερικό μεταφέρουν τις γνώσεις και εμπειρία τους για να σε βοηθήσουν να πας ψηλότερα. Στη Νο.1 εταιρεία παγκοσμίως η ανάπτυξη είναι μονόδρομος!

 8. Μεγάλο Δίκτυο
  Με 65+ γραφεία πανελλαδικά μπορείς να εξυπηρετείς τους πελάτες σου όπου και να βρίσκονται. Ταυτόχρονα, αναλαμβάνεις περισσότερα ακίνητα, ολοκληρώνεις περισσότερες πωλήσεις και χτίζεις συμμάχους σε κάθε γωνιά της γης.Τι παρέχουμε:

 • Πλούσιο Χαρτοφυλάκιο Ακινήτων

 • Μεγάλο Πελατολόγιο Αγοραστών

 • Εκπαίδευση Υψηλού Επιπέδου

 • Υποστήριξη στα πρώτα σου Βήματα

 • Το πιο Επιθετικό Marketing για τα ακίνητά σου

 • Ευχάριστο Περιβάλλον εργασίας με οργάνωση πολυεθνικής

 • Το πιο ισχυρό Brand Name στην παγκόσμια & ελληνική αγορά

 • Προμήθειες που αγγίζουν και το 80%

 • Πανελλαδικό Δίκτυο γραφείων για την ανάπτυξη των συνεργασιών

 • Παροχή Ολοκληρωμένων Υπηρεσιών (ανακαίνιση, δάνεια κτλ.)

 • Μεγάλες Προοπτικές ΕξέλιξηςΤυπικά προσόντα:

 • Επικοινωνιακές Ικανότητες

 • Προσήλωση στην Επίτευξη Στόχων

 • Προϋπηρεσία στις Πωλήσεις θα εκτιμηθεί


Η προϋπηρεσία ως Πωλητής, Ασφαλιστικός Σύμβουλος, Πολιτικός Μηχανικός, Αρχιτέκτονας, Τραπεζικός είναι ένα πλεονέκτημα για την καριέρα σου, αφού έχεις ήδη αποκτήσει δεξιότητες που θα σε βοηθήσουν.

Εάν δεν σου αρκεί να είσαι υπάλληλος και στοχεύεις υψηλότερα, μην χάνεις άλλο χρόνο. 
Έλα μαζί μας και χτίσε το μέλλον σου τώρα!


Κωδικός αναφοράς

Σύμβουλος Ακινήτων/Βόρεια Προάσ

Όμοιες Θέσεις

Στείλτε μου όμοιες θέσεις

Ευχαριστούμε. Θα σας στείλουμε θέσεις που ταιριάζουν με