Η θέση TELEWORK - Home Freelancer Promoter έχει αποθηκευτεί.

Συνέχεια

Αίτηση;

Παρακαλούμε επιβεβαιώστε το email σας για να ξεκινήσει η διαδικασία της αίτησης.
Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου.

Η θέσης εργασίας αποθηκεύτηκε με επιτυχία

Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για να αποθηκεύσετε αυτήν τη θέση εργασίας

Αποθηκεύετε αυτή τη θέση εργασίας ως εξής:

GR
αποτελέσματα
Ελεύθερη συνεργασία
Θεσσαλονίκη

Περιγραφή Θέσης

To Social-Kosmos είναι ένα portal διαφόρων πιστοποιημένων agencies που στόχο έχουν τη στελέχωση dating sites από promoters.

Το moto μας:

Γίνε promoter στις μεγαλύτερες πλατφόρμες dating sites του κόσμου και δούλεψε από το σπίτι σου!

Ασφάλεια-Πιστοποίηση:

Η ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων είναι πρωταρχική. Για το λόγο αυτό δεν φαίνεται πουθενά το επίθετό σου καθώς και στοιχεία όπως αριθμός ταυτότητας σου, αριθμός λογαριασμού τραπέζης σου κλπ. Από την άλλη μεριά πρέπει να υπάρχει πιστοποίηση του ότι οι Promoters είναι πραγματικά άτομα και όχι ψεύτικα προφίλ. Για αυτό το λόγο, λαμβάνουμε από εσένα ένα registration βίντεο, καθώς και μια φόρμα καταχώρησης - συμφωνητικό εναρμονισμένο σε GDPR.

Πλεονεκτήματα του να εργάζεσαι σαν freelancer:

Ένα από τα πλεονεκτήματα είναι ότι μπορείς να εργαστείς από όποιο μέρος θέλεις. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένας υπολογιστής και σύνδεση στο διαδίκτυο. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι μπορείς να αποφασίσεις πότε θέλεις να εργαστείς. Μπορείς να δουλέψεις 24 ώρες το 24ωρο αν το επιθυμείς. Το πρωί με τον καφέ σου, το απόγευμα ή μετά το δείπνο. Μπορείς να δουλέψεις όσο θέλεις. Μπορείς να εργαστείς από το σπίτι σου, στις διακοπές, απ’ οπουδήποτε. Δεν θα νοιώσεις ποτέ ότι εργάζεσαι με αυτόν τον τρόπο. Ανεβάζεις τα stories σου ακριβώς όπως στο Instagram όμως εδώ έχεις τους πελάτες σου και η επικοινωνία μαζί τους σε ανταμείβει!

Τα πλεονεκτήματα σε μια ματιά:

  • Δούλεψε από όποιο μέρος θέλεις
  • Χρειάζεσαι μόνο έναν υπολογιστή και σύνδεση στο διαδίκτυο
  • Αποφάσισε πότε θέλεις να δουλέψεις
  • Αποφάσισε που θέλεις να δουλέψεις
  • Αποφάσισε πόσο θέλεις να δουλέψεις

 

Σε περίπτωση ενδιαφέροντος ή αν θεωρείς ότι πληροίς τις προϋποθέσεις και είσαι διατεθειμένη/ος να αξιοποιήσεις τις δυνατότητές σου στο έπακρο, στείλε μας μερικά πράγματα για εσένα, ένα mini βιογραφικό δηλαδή σε μορφή Word ή PDF, επιλέγοντας Αίτηση, κι ένας εκπρόσωπος της εταιρείας θα επικοινωνήσει μαζί σου το συντομότερο δυνατό.

Πόσα κερδίζεις:

Σύμφωνα με το πόσο εργάζεσαι μπορείς εύκολα να κερδίσεις 800 ευρώ το μήνα, μπορεί όμως να είναι περισσότερα αν είσαι πρόθυμη/ος να δουλέψεις γι’ αυτό.


Δεν προσπαθούμε να σε παραπλανήσουμε υποσχόμενοι ότι θα γίνεις εκατομμυριούχα/ος χωρίς να κάνεις τίποτα. Το βασικό είναι ότι πρέπει να δουλέψεις και ανάλογα με το χρόνο που θα αφιερώσεις θα κερδίσεις και τα ανάλογα. Είναι στο χέρι σου πόσο χρόνο θα επενδύσεις σε αυτό. Εργάζεσαι σαν freelancer, που σημαίνει ότι μπορείς να εργάζεσαι όποτε θέλεις. Δεν χρειάζεται να ζητάς άδεια αν θέλεις να πας μια βόλτα ή να κάνεις διάλλειμα.


Πρέπει να έχεις κερδίσει τουλάχιστον 200 ευρώ για την μηνιαία πληρωμή σου. Διαφορετική η πληρωμή μεταφέρεται για τον επόμενο μήνα. Θα πληρώνεσαι μέσω Διεθνούς τραπεζικής μεταφοράς ή σε ηλεκτρονικό πορτοφόλι (Ν26, Revolut κλπ).

 

Πως λειτουργεί;

Πριν ξεκινήσεις θα λάβεις εκπαίδευση μέσω Skype για τη λειτουργία του chat. Αυτό θα έχει διάρκεια περίπου 4-5 ώρες. Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης θα γνωρίσεις το σύστημα και θα μάθεις πώς να αντιδράς σε διάφορες περιπτώσεις. Μετά την εκπαίδευση μπορείς να συνδεθείς, να ξεκινήσεις να δουλέψεις και να κερδίζεις χρήματα. Όταν κάνεις αίτηση σήμερα θα μπορείς αν ξεκινήσεις αύριο σαν promoter!


Απαραίτητα Προσόντα

Προϋποθέσεις για να εργαστείς σαν Promoter:

Πρέπει να έχεις δικό σου υπολογιστή και smart phone και σύνδεση στο διαδίκτυο. Αφού τελειώσει η εκπαίδευσή σου, θα πρέπει να είσαι τουλάχιστον 20 ώρες/ εβδομάδα. Αυτό είναι απαραίτητο για να παραμείνεις ενεργή/ος. Αυτό δεν είναι δύσκολο να επιτευχθεί επομένως δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

Κωδικός αναφοράς

PROMOTER THESS

Στείλτε μου όμοιες θέσεις

Ευχαριστούμε. Θα σας στείλουμε θέσεις που ταιριάζουν με