Η θέση Maitre D' Hotel έχει αποθηκευτεί.

Συνέχεια

Αίτηση;

Παρακαλούμε επιβεβαιώστε το email σας για να ξεκινήσει η διαδικασία της αίτησης.
Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου.

Η θέσης εργασίας αποθηκεύτηκε με επιτυχία

Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για να αποθηκεύσετε αυτήν τη θέση εργασίας

Αποθηκεύετε αυτή τη θέση εργασίας ως εξής:

GR
αποτελέσματα
Εποχική/Προσωρινή απασχόληση
Rethymno

Περιγραφή Θέσης

Για την νέα σεζόν 2021, μεγάλος ξενοδοχειακός όμιλος ζητά, για τα ξενοδοχεία του στην Κρήτη, προσωπικό των παρακάτω ειδικοτήτων :


MAITRE D’ HOTEL

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:

  • Μεριμνά για την εύρυθμη λειτουργία του εστιατoρίου, εποπτεύει και καθοδηγεί το προσωπικό του εστιατορίου, σύμφωνα με τις ποιοτικές προδιαγραφές λειτουργίας της εταιρείας, τα προγράμματα ISO και τα ισχύοντα Πρωτόκολλα
  • Βγάζει το πλάνο εργασίας του τμήματός του, βάσει της κίνησης του ξενοδοχείου, το οποίο ανακοινώνεται όσο το δυνατόν νωρίτερα στο προσωπικό του.
  • Διασφαλίζει τη θετική ατμόσφαιρα μεταξύ των μελών της ομάδας.
  • Ελέγχει την καθαριότητα του χώρου και των εργαζομένων σε αυτό.
  • Συνεργάζεται με τα μέλη της ομάδας του διασφαλίζοντας την ορθή παρουσίαση των προϊόντων και τις κατάλληλες διαδικασίες χειρισμού των τροφίμων.
  • Χειρίζεται τα παράπονα των πελατών. Είναι σε θέση να χειριστεί τα παράπονα ‘δύσκολων’ πελατών με φιλική / ήρεμη στάση.
  • Μεριμνά για τη συντήρηση και την επισκευή του εξοπλισμού & τη σωστή χρήση των εργαλείων.
  • Συναναστρέφεται με τους πελάτες του εστιατόριού προάγοντας την καλή εικόνα της επιχείρησης.
  • Ιεραρχεί τις ανάγκες του τμήματος του, διασφαλίζοντας ότι οι σημαντικότερες ανάγκες ολοκληρώνονται εγκαίρως.


Απαραίτητα Προσόντα


ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:


  • Προϋπηρεσία (τουλάχιστον 4 - 5 χρόνων) σε αντίστοιχη θέση σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων
  • Πτυχίο σχολής τουριστικών επαγγελμάτων
  • Άριστη γνώση εστιατορικής τέχνης και γαστρονομίας
  • Άριστη γνώση αγγλικών, γνώση δεύτερης γλώσσας θα εκτιμηθεί
  • Γνώση και σωστή τήρηση διαδικασιών HACCP - ISO
  • Άριστη ικανότητα στην επικοινωνία, στις διαπροσωπικές σχέσεις και στη διοίκηση και επίβλεψη προσωπικού, σε μπαρ και εστιατόριο
  • Προσανατολισμός στην εξυπηρέτηση των πελατών και την επίτευξη των στόχων και ικανότητα επίτευξης αποτελεσμάτων υπό πίεση
  • Ευελιξία και ικανότητα προσαρμογής σε ένα αυξητικά απαιτητικό και πιεστικό περιβάλλον
  • Επαγγελματισμός και ομαδικό πνεύμα



ΠΑΡΟΧΕΣ:

•Διαμονή και διατροφή

•Προοπτικές εξέλιξης


Κωδικός αναφοράς

MAITRE D' HOTEL

Όμοιες Θέσεις

Στείλτε μου όμοιες θέσεις

Ευχαριστούμε. Θα σας στείλουμε θέσεις που ταιριάζουν με