Η θέση Πωλητής/τρια με εμπειρία σε παρασκευή καφέ έχει αποθηκευτεί.

Συνέχεια

Αίτηση;

Παρακαλούμε επιβεβαιώστε το email σας για να ξεκινήσει η διαδικασία της αίτησης.
Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου.

Η θέσης εργασίας αποθηκεύτηκε με επιτυχία

Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για να αποθηκεύσετε αυτήν τη θέση εργασίας

Αποθηκεύετε αυτή τη θέση εργασίας ως εξής:

GR
αποτελέσματα

Πωλητής/τρια με εμπειρία σε παρασκευή καφέ από την εταιρεία Marks & Spencer

Μερικής Απασχόλησης
Αθήνα

Περιγραφή Θέσης

Τα Μarks and Spencer είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες λιανικού εμπορίου στον κόσμο. Έχουμε δεσμευτεί στο να κάνουμε την κάθε στιγμή ξεχωριστή για τους πελάτες μας, μέσω των προϊόντων μας ένδυσης, ειδών σπιτιού και τροφίμων, που έχουν υψηλή ποιότητα και τα οποία παρέχουμε σε 1.433 καταστήματα παγκοσμίως και διαδικτυακά.

Στην Ελλάδα η Marks and Spencer λειτουργεί από το 1990, με 25 καταστήματα σε όλες τις μεγάλες πόλεις. Είμαστε περίπου 500 συνάδελφοι οι οποίοι μοιραζόμαστε κοινές αξίες: ΈμπνευσηΚαινοτομίαΑκεραιότητα και αποτελεσματική Επικοινωνία.Για το 
M&S Café στο κατάστημα της Ερμού, αναζητούμε:

Πωλητή/τρια με γνώσεις παρασκευής καφέ
(6ωρη απασχόληση)

κωδ.: CAF_061019

Σχετικά με εσένα

Έχεις εμπειρία σε προετοιμασία και παρασκευή καφέ καθώς και σε διαχείριση τροφίμου. Θα ήταν καλό να έχεις εμπειρία σε πωλήσεις λιανικής ή στην εξυπηρέτηση πελατών, να γνωρίζεις αγγλικά και να έχεις βασικές γνώσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών. Πτυχίο πανεπιστημίου θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν.

Έχεις πάθος και ενθουσιασμό! Σου αρέσει να είσαι σε επαφή με τους πελάτες και τους συναδέλφους και συνεργάζεσαι αποτελεσματικά για την υψηλή απόδοση του καταστήματος.

Επιδιώκεις την ποιότητα και την τελειότητα και σου αρέσει να δοκιμάζεις νέα πράγματα, και χτίζεις ισχυρές σχέσεις βασισμένες στην εμπιστοσύνη και το σεβασμό.

Απαραίτητα Προσόντα

Σχετικά με το ρόλο


Η εξαιρετική εμπειρία εντός των καταστημάτων μας, ξεκινάει από τους πωλητές μας. Οι πωλητές μας φροντίζουν να είναι ο πελάτης ευχαριστημένος, τα ράφια γεμάτα, τα ταμεία να λειτουργούν αποτελεσματικά και οι προβολές του εμπορεύματος όμορφα. Γίνε μέλος της ομάδας μας και δείξε τι σημαίνει να εξυπηρετείς με χαμόγελο με τον μοναδικό τρόπο των Marks and Spencer!

Όλοι μαζί προσπαθούμε να διατηρούμε ένα περιβάλλον όπου Κάθε στιγμή είναι ξεχωριστή για τους συναδέλφους και τους πελάτες μας.

Το να γίνεις μέλος της ομάδας των M&S σημαίνει πολλά περισσότερα από το να δουλεύεις για μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες λιανεμπορίου. Έχουμε δομήσει την εταιρία μας βασισμένη στο πάθος για τελειότητα, σε μία ευέλικτη προσέγγιση σε ό,τι κάνουμε και σε μία αποτελεσματική μεταξύ μας συνεργασία ώστε να βάζουμε τον πελάτη σε προτεραιότητα. Υπάρχει μία αίσθηση συντροφικότητας και ένα αίσθημα ότι ανήκεις κάπου - κατά πάσα πιθανότητα γιατί δίνουμε μεγάλη σημασία στο να ακούμε και να εμπλέκουμε ενεργά όλους τους ανθρώπους μας.

Αν είσαι έτοιμος/η να γίνεις μέλος της ομάδας μας, θα ανταμειφθείς αναλόγως. Παρέχουμε ανταγωνιστικούς μισθούς, προγράμματα επιβράβευσης και τη δυνατότητα να υποστηρίζουμε την τοπική κοινωνία με ενέργειες εθελοντισμού. Υπάρχει πραγματικά κάτι ενδιαφέρον για όλους! 

 

Αν επιθυμείς να γίνεις μέλος μια δυναμικής ομάδας και να κάνεις καριέρα στο χώρο της λιανικής, στείλε μας το βιογραφικό σου στο e-mail: [Για να στείλετε τo βιογραφικό σας κάντε κλικ εδώ].

Κωδικός αναφοράς

CAF_061019

Όμοιες Θέσεις

ΜΠΟΥΦΕΤΖΗΣ/ BARISTA Αθήνα-Αθήνα ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ ΑΒΕΕ
Collection Agents Αθήνα-Αθήνα Δικηγορική εταιρεία
Sales Assistant (full time) Αθήνα-Αθήνα Toi&moi ABEE
ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΡΑΦΕΙΟΥ Αθήνα-Αθήνα CQS
ΕΜΠΕΙΡΟΣ/Η ΠΩΛΗΤΗΣ/ ΠΩΛΗΤΡΙΑ Αθήνα-Αθήνα Simple-Caracters
ΠΩΛΗΤΡΙΑ-ΠΩΛΗΤΗΣ - ΤΑΜΙΑΣ Αθήνα-Αθήνα DiL Fashion Group

Στείλτε μου όμοιες θέσεις

Ευχαριστούμε. Θα σας στείλουμε θέσεις που ταιριάζουν με