Wurth

Wurth - Recruitment

Περίληψη
Η Βύρτ Ελλάς, μία από τις 400 εταιρίες του ομίλου Adolf Würth GmbH & Co. KG με έδρα το Künzelsau της Γερμανίας που δραστηριοποιείται σε 86 χώρες του κόσμου με συνολικό τζίρο πάνω από 8,53 δισ. ευρώ, βρίσκεται στην Ελλάδα από το 1981, διαθέτοντας στους επαγγελματίες πελάτες της μια τεράστια γκάμα πάνω από 100.000 είδη και μεγέθη των πλέον ποιοτικών προϊόντων συναρμολόγησης.
Στα 35 χρόνια της παρουσίας της στην ελληνική αγορά δημιούργησε μέσα από ένα από τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα δίκτυα συμβούλων πώλησης, σχέσεις αξιοπιστίας και αμοιβαίας εκτίμησης με τους επαγγελματίες των κλάδων Αυτοκινήτου, Μετάλλου-Δόμησης, Εμπορικών Καταστημάτων και Ξύλου, οι οποίες βασίζονται στην ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της, καθώς και την αμεσότητα και την παροχή εξατομικευμένων λύσεων σε κάθε ανάγκη γύρω από την τεχνική συναρμολόγηση.

Εφαρμόζοντας ένα σύστημα ποιότητας σύμφωνα με τα πρότυπα EN ISO 9001:2000 και EN ISO 14001:2004, η Βύρτ Ελλάς έχει ενσωματώσει διαδικασίες και προγράμματα τα οποία, συνδυαζόμενα πάντοτε με την εταιρική της φιλοσοφία για συνεχή ανάπτυξη και δημιουργικότητα, προσφέρουν προϊόντα ποιότητας που σέβονται τόσο τον άνθρωπο όσο και το περιβάλλον. Η τεράστια γκάμα των 100.000 διαφορετικών προϊόντων, περιλαμβάνει μικροεξαρτήματα κατά DIN (βίδες, παξιμάδια, μικροϋλικά στερέωσης, βύσματα), χημικά προϊόντα, εργαλεία χειρός, μπαταρίας, ρεύματος και αέρος, συστήματα ταξινόμησης και αποθήκευσης, εγκαταστάσεις κινητών συνεργείων, είδη προστασίας εργαζομένων κ.ά.

Η Βύρτ Ελλάς, με 21,1 εκατ. ευρώ τζίρο το 2015 κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της διάθεσης προϊόντων συναρμολόγησης υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας. Με ένα δίκτυο 170 εξειδικευμένων συμβούλων πώλησης, βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με όλο το φάσμα των τεχνικών επαγγελμάτων, παρέχοντας, πέρα από τα προϊόντα, και την τεχνική υποστήριξη που χρειάζονται οι επαγγελματίες πελάτες της.
Με τη διατυπωμένη σκέψη του ιδρυτή της εταιρίας Prof. Dr. h.c. mult. Reinhold Würth ότι “τα κεφάλαια και τα προϊόντα έρχονται δεύτερα σε σπουδαιότητα, σε σχέση με το ανθρώπινο δυναμικό μας”, η εταιρική φιλοσοφία της Βύρτ Ελλάς δίνει έμφαση στις ανθρώπινες αξίες, την ελεύθερη σκέψη, την καθημερινή παραγωγή νέων ιδεών, τη φρεσκάδα, την τόλμη, τον δυναμισμό και την έφεση για επιδόσεις όλων των στελεχών της.

Ευκαιρίες Απασχόλησης

Η ικανοποίηση των συνεργατών, έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, για τη Βύρτ Ελλάς. Σε εμάς θα βρείτε όλες εκείνες τις προϋποθέσεις που θα σας επιτρέψουν να βρείτε την αναγνώριση, υλική και πνευματική, που αρμόζει στις επιδόσεις σας και θα ενισχύσουμε ουσιαστικά την επαγγελματική σας εξέλιξη.

Οι ευκαιρίες απασχόλησης αφορούν στο σύνολό τους σχεδόν την Εμπορική Διεύθυνση της εταιρείας με πανελλαδική γεωγραφική κατανομή. Οι υποψήφιοι 'σύμβουλοι πωλήσεων' καλούνται μετά την υποβολή του Βιογραφικού τους Σημειώματος να έχουν μια 'on the field' εμπειρία 2 ημερών, συνταξιδεύοντας με κάποιο μέλος της δύναμης πωλήσεων της εταιρείας, όπου θα μπορέσουν να εκτιμήσουν με ρεαλιστικό τρόπο το αντικείμενο της εργασίας και τις συνθήκες της αγοράς. Ακολουθούν τουλάχιστον δύο προσωπικές συνεντεύξεις από εξειδικευμένες ομάδες αξιολόγησης, πριν ο/η καταλληλότερος/η υποψήφιος/α αποτελέσει την τελική επιλογή.

Η τρίμηνη βασική εκπαίδευση του νεοπροσλαμβανόμενου περιλαμβάνει τόσο θεωρητική κατάρτιση όσο και πρακτική άσκηση στην αγορά και αποτελεί την αρχή μιας «δια βίου» εκπαίδευσης η οποία υλοποιείται με σεμινάρια, επιμορφώσεις και επαγγελματικά ταξίδια στο εξωτερικό για ανταλλαγή τεχνογνωσίας μεταξύ των εταιρειών του Ομίλου.

Οι παροχές της εταιρείας εκτός από την αμοιβή του εργαζομένου που αποτελείται από σταθερές αποδοχές, προμήθειες, πριμ και bonus, περιλαμβάνουν εταιρικό αυτοκίνητο, επιπλέον ομαδική, ιδιωτική ασφάλιση και ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας.

Μη χάσετε καμία ευκαιρία από το Wurth.

Δημιουργήστε μια ειδοποίηση εργασίας όταν η εργασία σας προσφέρει που ταιριάζουν με τις δεξιότητές σας.

Θέλω να λαμβάνω όμοιες θέσεις στο email μου
Ευχαριστούμε. Θα σας στείλουμε θέσεις που ταιριάζουν με