• Διεύθυνση 217A Kifissias Ave. 151 24, MaroussiAthens, Greece
  • Πόλη Athens, Greece
  • Βιομηχανία/ Κατηγορία Eταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ηλεκτρικής Ενέργειας
Ακολούθησε την Εταιρεία

WATT+VOLT

Θέσεις που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Key Accounts Manager (Thessaloniki) Θεσσαλονίκη

Μη χάσετε καμία ευκαιρία από την εταιρία WATT+VOLT .

Δημιουργήστε μια ειδοποίηση για να λαμβάνετε στο email σας θέσεις εργασίας που ταιριάζουν στις δεξιότητές σας.

Θέλω να λαμβάνω όμοιες θέσεις στο email μου
Ευχαριστούμε. Θα σας στείλουμε θέσεις που ταιριάζουν με

Εταιρική Παρουσίαση

Σχετικά με τη WATT+VOLT

Η WATT+VOLT είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους ενέργειας στην Ελλάδα, με 10ετή εμπειρία στο χώρο, παραμένοντας 100% ελληνική εταιρεία. Διαθέτει Άδεια Εμπορίας και Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας από το 2011 ενώ το 2015 απέκτησε και Άδεια Προμήθειας Φυσικού Αερίου και τον Απρίλιο του 2018 ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή της στην αγορά.

Εξελίσσεται με ταχείς ρυθμούς, υιοθετώντας τις νέες τάσεις στον τομέα της ενέργειας και αξιοποιώντας τα ψηφιακά μέσα και την τεχνολογία με τον καλύτερο τρόπο, βρίσκεται ήδη στη κυρίαρχη θέση σε ότι αφορά στις λύσεις ενεργειακής απόδοσης με τεχνολογία Internet of Things (IoT) στην Ελλάδα.

Η πελατοκεντρική της ματιά είναι μια από τις θεμελιώδεις αξίες της, έχοντας στο επίκεντρο την άμεση εξυπηρέτηση του καταναλωτή, και έτσι επενδύει στην ανάπτυξη του δικτύου των καταστημάτων της σε όλη την Ελλάδα. Σήμερα αριθμεί περισσότερα από 60 καταστήματα και 200.000 πελάτες, τους οποίους με «έξυπνο» τρόπο ικανοποιεί κάθε ενεργειακή τους ανάγκη καθημερινά.

Οι εργαζόμενοι της WATT+VOLT είναι ενεργό μέλος στην εξέλιξή της μιας και ξεχωρίζουν για την αφοσίωσή τους στον πελάτη και στις ανάγκες του. Παρέχουν πρωτοποριακές λύσεις, μαθαίνουν, εξελίσσονται και προοδεύουν μέσα σε αυτή. Οι εργαζόμενοι έχουν ενεργό ρόλο στην εταιρεία συμμετέχοντας στον σχεδιασμό ενεργειακών λύσεων, διαμορφώνοντας τη στρατηγική και εκπληρώνοντας το όραμά της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έτσι, η WATT+VOLT επενδύει στους ανθρώπους της, φροντίζει για την κατάρτιση τους, προωθεί ευκαιρίες εξέλιξης επιβραβεύοντας την ομαδικότητα και την αφοσίωση στο στόχο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την εταιρική ιστοσελίδα watt-volt.gr ή καλέστε στο 183 83.