Vodafone

Vodafone - Recruitment

Περίληψη

Vodafone


Λίγα λόγια για εμάς

Η Vodafone Ελλάδας είναι μέλος του Ομίλου Vodafone, ενός από τους μεγαλύτερους ομίλους τηλεπικοινωνιών στον κόσμο, και λειτουργεί ως καταλύτης στην αγορά..

Στα 28 χρόνια δραστηριοποίησης μας στην Ελλάδα, η Vodafone οδηγεί την αγορά μπροστά και συνεχίζει να συνεισφέρει στην τεχνολογία και στις τηλεπικοινωνίες, παρέχοντας συνολικές υπηρεσίες επικοινωνίας και ψυχαγωγίας με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες σταθερής, κινητής, Internet και τηλεόρασης, καθώς και εξειδικευμένες λύσεις IoT για επιχειρήσεις. Στη Vodafone, συνεχίζουμε να συνδέουμε ανθρώπους και επιχειρήσεις, ανακαλύπτοντας συνεχώς νέους τρόπους, για να δημιουργήσουμε ένα μέλλον που συναρπάζει.

Επιπλέον, η Εταιρική Υπευθυνότητα είναι σημαντική για τη Vodafone, καθώς αφορά στον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία διοικείται στο σύνολό της, παράγει έργο και συμπεριφέρεται απέναντι στην κοινωνία, τα ενδιαφερόμενα μέρη και το περιβάλλον. Λαμβάνουμε υπόψη τον αντίκτυπο της λειτουργίας της Vodafone στο ευρύτερο σύνολο και προχωράμε σε αντίστοιχες δράσεις με μετρήσιμα αποτελέσματα.

Οι άνθρωποι μας

Οι εργαζόμενοι αποτελούν την καρδιά της Vodafone. Όραμα μας είναι ο κάθε εργαζόμενος να μπορεί να είναι ο εαυτός του εντός και εκτός της εταιρίας, να καινοτομεί και να αναπτύσσεται με ταχύτητα και χωρίς περιορισμό φυσικού χώρου. Οι άνθρωποί μας διαθέτουν την ικανότητα εφαρμογής της γνώσης στην πράξη, αλλά και τη διάθεση να διευρύνουν τον γνωστικό τους ορίζοντα. Λόγω του αντικειμένου της εταιρείας, ένας μεγάλος αριθμός εργαζομένων μας διαθέτει τεχνική και τεχνολογική κατάρτιση. Ωστόσο το μέγεθος και η ποικιλία των δραστηριοτήτων της Vodafone υποστηρίζεται και από εξειδικευμένα στελέχη με οικονομική, διοικητική, εμπορική και άλλη επιστημονική κατάρτιση. Στόχος μας είναι να προσελκύουμε, να αναπτύσσουμε και να κρατάμε κοντά μας εξαιρετικούς ανθρώπους.

Με σκοπό τη συνεχή μάθηση και μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων μας, δημιουργούμε ένα εργασιακό περιβάλλοντος υψηλής απόδοσης, εφαρμόζουμε προγράμματα εκπαίδευσης, ανάπτυξης και επαγγελματικής εξέλιξης. Θέτοντας στο επίκεντρο τον άνθρωπο και επιθυμώντας να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της ψηφιακής εποχής, προχωράμε στον ψηφιακό μετασχηματισμό, δουλεύουμε με agile μεθοδολογία και ευελιξία.


Οι άνθρωποι της Vodafone διαθέτουν ένα συνδυασμό χαρακτηριστικών, γνώσεων και εμπειριών. Ο καθένας ως μονάδα αλλά και όλοι #μαζί, ως σύνολο, συμβάλουμε στην διατήρηση και ενίσχυση της δυναμικής της εταιρείας μας.


Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Vodafone Ελλάδος βραβεύτηκε για δύο συνεχόμενες χρονιές ως Κορυφαίος Εργοδότης 2019 και 2020 από το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο “Top Employers Institute”, για την παροχή ενός υγιούς εργασιακού περιβάλλοντος για τους ανθρώπους της, παρέχοντας νέες προοπτικές αλλά και ίσες ευκαιρίες.


Θέλοντας να ξανά-χτίσουμε το μέλλον, δίνουμε προτεραιότητα στην κάλυψη των διαθέσιμων θέσεων εργασίας της Vodafone και των συνεργαζόμενων με αυτήν εταιριών, για τους ανθρώπους που βρέθηκαν εκτός δουλειάς ή επηρεάστηκαν αρνητικά στην εργασία τους εξ αιτίας των μέτρων αντιμετώπισης του COVID-19.


Βρείτε και ακολουθήστε μας στα social media


 Facebook: Vodafone Careers 

 Linkedin: Vodafone

 Instagram: Vodafone_Greece


Μη χάσετε καμία ευκαιρία από την εταιρία Vodafone.

Δημιουργήστε μια ειδοποίηση για να λαμβάνετε στο email σας θέσεις εργασίας που ταιριάζουν στις δεξιότητές σας.

Θέλω να λαμβάνω όμοιες θέσεις στο email μου
Ευχαριστούμε. Θα σας στείλουμε θέσεις που ταιριάζουν με