• Ημερομηνία ίδρυσης 1992
  • Διεύθυνση Τζαβέλλα 1-3, 152 31
  • Πόλη Χαλάνδρι, Αθήνα
  • Βιομηχανία/ Κατηγορία Technology & Telecommunications
Ακολούθησε την Εταιρεία

Vodafone Hellas

Θέσεις που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Μη χάσετε καμία ευκαιρία από την εταιρία Vodafone Hellas.

Δημιουργήστε μια ειδοποίηση για να λαμβάνετε στο email σας θέσεις εργασίας που ταιριάζουν στις δεξιότητές σας.

Θέλω να λαμβάνω όμοιες θέσεις στο email μου
Ευχαριστούμε. Θα σας στείλουμε θέσεις που ταιριάζουν με

Εταιρική Παρουσίαση

Αν μπορούμε να συνδέουμε τη δύναμη μας με τη δύναμη της τεχνολογίας, μπορούμε να συνδέουμε όλους σε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Vodafone, πιστεύουμε πως όταν η ανθρωπότητα και η τεχνολογία συνεργάζονται μπορούν να βρουν τις απαντήσεις και να δημιουργήσουν ένα καλύτερο μέλλον για όλους.

Η τεχνολογία έχει τη δύναμη να βελτιώνει τις ζωές των ανθρώπων. Αλλά είναι οι άνθρωποι που τη χρησιμοποιούν που κάνουν τη διαφορά.

Γι’ αυτό θέλουμε οι άνθρωποι μας να αναπτύσσονται, να εξελίσσονται και να είναι ο εαυτός τους ώστε να συνεχίσουν να μας εμπνέουν, αλλά και να εμπνέονται από εμάς για να δημιουργήσουμε μαζί μια ψηφιακή κοινωνία ισότιμη και βιώσιμη για όλους.

Δημιουργούμε ένα ασφαλές, ισότιμο και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας όπου μπορούμε να πειραματιζόμαστε, να μαθαίνουμε, να καινοτομούμε, να εξελισσόμαστε και να συνεργαζόμαστε για να φέρουμε το αποτέλεσμα, μαζί.

Μας συνδέει το πάθος και η επιθυμία μας να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τους ανθρώπους και τον πλανήτη μας και η πεποίθηση μας πως τεχνολογία και άνθρωποι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα.

Δημιούργησε το δικό σου καλύτερο μέλλον μαζί μας. 

#TogetherWeCan

Στη Vodafone, πιστεύουμε στη δύναμη του ανθρώπου και όσα μπορεί να πετύχει αξιοποιώντας την τεχνολογία, για να οικοδομήσει μια ψηφιακή κοινωνία ισότιμη και βιώσιμη για όλους.

Δημιουργούμε μια παγκόσμια κοινότητα ανθρώπων που μας συνδέει το πάθος και η επιθυμία μας για ένα καλύτερο μέλλον για τους ανθρώπους και τον πλανήτη. #TogetherWeCan

#ChallengeYourself #ShapeOurFuture #BeYourself #StandForAPurpose
• Aνταγωνιστικές αποδοχές & bonus
• Ομαδικό πρόγραμμα Ιατροφαρμακευτικής/Νοσοκομειακής ιδιωτικής ασφάλισης για εσένα και την οικογένεια σου
• Αποκλειστικά προνόμια, προσφορές και εκπτώσεις για υπαλλήλους
• Επιπλέον ημέρες αδείας (VodafoneDay, Family Day, Volunteer Days) και ισότιμη γονική άδεια (Parental leave) 16 εβδομάδων με πλήρεις αποδοχές, οποιαδήποτε στιγμή μέσα στους πρώτους 18 μήνες από τη γέννηση, υιοθεσία ή αναδοχή του παιδιού.
• Ένα περιβάλλον εργασίας όπου μπορείς να είσαι ο εαυτός σου, να συνεργάζεσαι, να εμπνέεσαι και να περνάς καλά, είτε είσαι στο γραφείο (Vodafone Gym, Beauty Corner, Restaurant) είτε είσαι στο σπίτι (smart working champions) και πάντα θα βρίσκεις αφορμές για fun! (Sports, εκδρομές, ομάδες προσφοράς κλπ)
• Συνεχή εκπαίδευση, υποστήριξη και ευκαιρίες για να αναπτύξεις τα skills σου και να διαμορφώσεις την καριέρα που επιθυμείς