Swatch Group

Swatch Group - Recruitment

Swatch GroupΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ SWATCH GROUP ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ…

Στις αρχές της δεκαετίας του 1980, ο κ. Nicolas G. Hayek επανέφερε την Ελβετική ωρολογοποιία στην κορυφή της παγκόσμιας βιομηχανίας, μετά από μια δριμύτατη κρίση. Στα πλαίσια της αποφασιστικής ηγεσίας του, γεννήθηκε το ρολόι Swatch το 1983, του οποίου η απόλυτη επιτυχία οδήγησε στη συνεχή ανάπτυξη όλων των brands της Swatch Group. Οι  καινοτόμες στρατηγικές του κ. Hayek λειτούργησαν ως υπόδειγμα και έπαιξαν τον καθοριστικό ρόλο στην αναβίωση ολόκληρης της βιομηχανίας της ελβετικής ωρολογοποιίας

Σήμερα, η Swatch Group Ltd. είναι ο Νο 1 κατασκευαστής ολοκληρωμένων ρολογιών παγκοσμίως. Το Group κατασκευάζει ολοκληρωμένα ρολόγια, κοσμήματα, μηχανισμούς και εξαρτήματα. Προμηθεύει σχεδόν όλα τα εξαρτήματα για τις 18 μάρκες του Group ενώ οι επιμέρους εταιρίες του, προμηθεύουν τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται στην Ελβετική αλλά και διεθνή ωρολογοποιία.

Η Swatch Group είναι επίσης ένας βασικός παίκτης στον τομέα των ηλεκτρονικών συστημάτων.

Στο μέλλον, ο επιχειρηματικός πυρήνας της Swatch Group, θα συνεχίσει να αφορά στη βιομηχανία της ωρολογοποιίας. Οι εταιρίες του Group προσθέτουν συνεχώς νέα, πρωτοποριακά προϊόντα σε κάθε κατηγορία ρολογιών, τα οποία αντλούν έμπνευση από την μεγάλη παράδοση της ελβετικής ποιότητας και τεχνογνωσίας. Όλη αυτή η δυναμική δραστηριότητα καθίσταται δυνατή από τους μεγάλους πόρους που παρέχει το Group μέσα από την τεχνολογική έρευνα και τις ομάδες ανάπτυξης.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η Swatch Group αναγνωρίζει ότι η απόδοσή της βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην ποιότητα και τη δέσμευση των εργαζομένων της. Το Group χρειάζεται ανθρώπους με κίνητρο και αποτελεσματικότητα και  συνεπώς δεσμεύεται να προσφέρει ένα κοινωνικό πακέτο που το καθιστά ως  έναν ανταγωνιστικό και ελκυστικό εργοδότη,  ικανό να προσλαμβάνει και να διατηρεί το καλύτερο προσωπικό παγκοσμίως.

Καριέρα στη Swatch Group

Οι άνθρωποι είναι πιο σημαντικοί από τα συστήματα και την τεχνολογία. Ψάχνουμε συνεργάτες με κίνητρο και ακεραιότητα, ικανότητες, δημιουργικότητα, ενθουσιασμό, ευελιξία και πρόθυμους να συνεργαστούν σε ομάδες  ώστε να επιτύχουν τους στόχους του Group.

-    Απόφοιτους με εμπειρία στο Marketing, τις Πωλήσεις, την Λογιστική, τα Οικονομικά

-    Απόφοιτους με τεχνικό, τεχνολογικό η μηχανικό υπόβαθρο

-    Ωρολογοποιούς με ισχυρή θέληση για επιτυχία

Η Swatch Group γνωρίζει ότι η απόδοση μίας εταιρίας βασίζεται στην απόδοση και το κίνητρο των εργαζομένων της. Γι’ αυτό προσφέρουμε στο ανθρώπινο δυναμικό μας τις καλύτερες συνθήκες εργασίας και δίνουμε μεγάλη σημασία στη συνεχή επαγγελματική εκπαίδευση.

Αυτό εξασφαλίζει την απόκτηση και την παγίωση της τεχνογνωσίας μακροπρόθεσμα. Κάθε χρόνο, περίπου 75 νέοι επαγγελματίες σε διάφορες χώρες, ολοκληρώνουν την πρακτική τους εντός του Swatch Group. Στο τέλος της εκπαίδευσής τους, προσλαμβάνονται, στις περισσότερες περιπτώσεις, από τις εταιρίες όπου εκπαιδεύτηκαν.
Σας ενδιαφέρει?

Κάντε κλικ εδώ για να ανακαλύψετε ποιές
θέσεις προσφέρουμε, πού μπορείτε να στείλετε την αίτησή σας και ποια προσόντα
απαιτούνται για κάθε θέση.
Περιμένουμε την αίτησή σας.

Μη χάσετε καμία ευκαιρία από το Swatch Group.

Δημιουργήστε μια ειδοποίηση εργασίας όταν η εργασία σας προσφέρει που ταιριάζουν με τις δεξιότητές σας.

Θέλω να λαμβάνω όμοιες θέσεις στο email μου
Ευχαριστούμε. Θα σας στείλουμε θέσεις που ταιριάζουν με

Θέσεις εργασίας της εταιρείας Swatch Group

Όλες οι θέσεις