Sunlight

Sunlight - Recruitment

Περίληψη


Η εταιρία ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ABEE σχεδιάζει, παράγει και διανέμει συσσωρευτές και συστήματα παραγωγής και αποθήκευσης ενέργειας, απασχολώντας περισσότερα από 770 άτομα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Με δυνατότητα παραγωγής περισσότερων από 1.500 εξειδικευμένων προϊόντων, η ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ABEE καλύπτει τις ενεργειακές ανάγκες τομέων με ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις, όπως: Βιομηχανία, Μεταφορές, Κατασκευές, Έργα Υποδομής, Τηλεπικοινωνίες και Άμυνα.


Η ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ΑΒΕΕ συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων παραγωγών προϊόντων και συστημάτων ενέργειας στον κόσμο. Έχει συνάψει συμφωνίες μακρόχρονης συνεργασίας με διεθνώς καταξιωμένες εταιρίες που ηγούνται στην παγκόσμια αγορά ηλεκτρονικών, τηλεπικοινωνιών και ενέργειας καθώς και της αμυντικής βιομηχανίας.

Με την ενδυνάμωση της αυτόνομης ανάπτυξης και τη διεύρυνση των διεθνών συνεργασιών, στόχος της εταιρίας παραμένει η κατοχύρωση ηγετικού ρόλου στην παγκόσμια αγορά.

Συστήματα Ποιότητας

Συστήματα Διασφάλισης Ποιότητας

Διαχείριση Ποιότητας
Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ISO 9002:1994. Διαβλέποντας την ανάγκη περαιτέρω βελτίωσης της ποιότητας, οποία δημιουργούσε η συνεχής ανάπτυξη της SUNLIGHT, αρχικά επεκτείναμε το Σύστημα, με την πιστοποίηση ISO 9001:1994 και στη συνέχεια πιστοποιηθήκαμε κατά ISO 9001:2000.

Διαχείριση Περιβάλλοντος
Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης αποβλήτων κατά ISO 14001.

Διαχείριση Υγιεινής και Ασφάλειας
Το Βιομηχανικό Συγκρότημα SUNLIGHT είναι πιστοποιημένο κατά OHSAS 18001/99 (Σύστημα υγιεινής και ασφάλειας ανθρωπίνου δυναμικού).

Όραμα


Στη SUNLIGHT δημιουργούμε ενέργεια...
Καθημερινά, σχεδιάζουμε και παράγουμε ολοκληρωμένα ενεργειακά συστήματα που ενσωματώνουν καινοτoμία και τεχνογνωσία υψηλής προστιθέμενης αξίας. Προϊόντα που έχουν φέρει τη SUNLIGHT μεταξύ των κορυφαίων παραγωγικών μονάδων στον κόσμο.

Στη SUNLIGHT αναπτύσσουμε πηγές ενέργειας...
Επενδύουμε στρατηγικά στο ανθρώπινο δυναμικό και τη συνεχή εξέλιξή του, στην Έρευνα και Ανάπτυξη και στις υποδομές της βιομηχανικής μας μονάδας.

Με βάση το Βιομηχανικό μας Συγκρότημα στο Νέο Όλβιο της Ξάνθης, συμβάλλουμε στην ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών και την προώθηση της ελληνικής επιχειρηματικότητας εκτός συνόρων.

Ως αποτέλεσμα, ερχόμαστε ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση του Οράματός μας που είναι η διεθνής καταξίωσή της ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ΑΒΕΕ μέσω της επιχειρηματικής μας καινοτομίας, πάντα με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Στρατηγικές Συνεργασίες

Η αναγνώριση της εταιρίας ως μία εκ των κορυφαίων στο χώρο αποδεικνύεται από τις συνεργασίες που η τελευταία έχει συνάψει τόσο στο χώρο της αμυντικής βιομηχανίας, όσο και στην παγκόσμια αγορά ηλεκτρονικών, τηλεπικοινωνιακών και ενεργειακών συστημάτων.

Ενδεικτικά αναφέρονται κάποιες μακροχρόνιες συμφωνίες:

ATLAS ELEKTRONIK GmbH,
THYSSEN GROUP-HDW GmbH,
THALES,
KOCKUMS,
CHLORIDE,
CHLORIDE POWER PROTECTION,
AEG,
TOSHIBA,
MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIΕS,
DELTA ELECTRONICS INC.

Διεθνής Δραστηριότητα

Με αυτόνομη επιχειρηματική παρουσία σε επτά χώρες (Ρουμανία, Βουλγαρία, Ουκρανία, Πολωνία, Σερβία Γαλλία και Γερμανία), γραφεία πωλήσεων σε Μέση Ανατολή και Ισπανία, καθώς και συνεργάτες σε πολλές χώρες της Ευρώπης, Αφρικής, Ασίας και Αμερικής, η ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ΑΒΕΕ έχει πρόσβαση σε ένα δίκτυο διανομής που εξασφαλίζει την παρουσία των προϊόντων της σε περισσότερες από 106 χώρες στον κόσμο. Σήμερα, το 80% του κύκλου εργασιών της αφορά σε εξαγωγές.

Έρευνα και Ανάπτυξη

Από το 1995, λειτουργεί στο Βιομηχανικό Συγκρότημα SUNLIGHT, Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης. Κατεξοχήν υπεύθυνο για την έρευνα και το σχεδιασμό νέων προϊόντων της εταιρίας με υψηλή προστιθέμενη αξία. Προσβλέποντας στην αξιοποίηση της προόδου της τεχνολογίας και με σκοπό την περαιτέρω διείσδυση της εταιρίας στην αγορά της ενέργειας, εστιάζει στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την αξιολόγηση συστημάτων παραγωγής και αποθήκευσης ενέργειας που ενσωματώνουν τεχνολογία αιχμής, καθώς επίσης και συστημάτων παροχής αυτόνομης ενέργειας για ένα μεγάλο φάσμα εφαρμογών, με έμφαση στις εναλλακτικές μορφές ενέργειας

Βιομηχανικό Συγκρότημα

Πυρήνα της ανάπτυξης της ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ΑΒΕΕ αποτελεί το Βιομηχανικό συγκρότημα SUNLIGHT που εδρεύει στο Νέο Όλβιο Ξάνθης και αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα βιομηχανικά συγκροτήματα της Ευρώπης, σύμφωνα με τις πιο αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές.

Σε μια συνολική έκταση 142.000 τ.μ., με τους καλυμμένους χώρους να ξεπερνούν τα 55.000 τ.μ., το Βιομηχανικό Συγκρότημα SUNLIGHT διαθέτει υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής και συναρμολόγησης που διακρίνονται για την υψηλή εξειδίκευσή τους.

Με στόχο την παραγωγή προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας και ποιότητας, οι γραμμές παραγωγής της Βιομηχανικής Μονάδας SUNLIGHT αφορούν σε:
Ως αποτέλεσμα, ερχόμαστε ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση του Οράματός μας που είναι η διεθνής καταξίωσή της ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ΑΒΕΕ μέσω της επιχειρηματικής μας καινοτομίας, πάντα με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Μη χάσετε καμία ευκαιρία από την εταιρία Sunlight.

Δημιουργήστε μια ειδοποίηση για να λαμβάνετε στο email σας θέσεις εργασίας που ταιριάζουν στις δεξιότητές σας.

Θέλω να λαμβάνω όμοιες θέσεις στο email μου
Ευχαριστούμε. Θα σας στείλουμε θέσεις που ταιριάζουν με

Θέσεις εργασίας της εταιρείας Sunlight

Junior Accountant Ξάνθη
Όλες οι θέσεις