SPACE HELLAS S.A.

SPACE HELLAS S.A. - Recruitment

Ποιοι είμαστε


Η Space Hellas, είναι ένας από τους μεγαλύτερους System Integrators στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, της πληροφορικής και της ασφάλειας. Από το 1985 προσφέρει λύσεις και υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας, τις οποίες υποστηρίζει με ένα υπερσύγχρονο τεχνικό δίκτυο. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με τα πρότυπα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2015, ασφάλειας πληροφοριών ISO/IEC27001:2013, συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης ΙSO 14001:2004, καθώς και υγείας & ασφάλειας OHSAS 18001:2007.

Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στην Αθήνα, ενώ διαθέτει υποκαταστήματα στη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, το Ηράκλειο της Κρήτης, τα Ιωάννινα και τα Φάρσαλα. Επίσης, η Space Hellas έχει διεθνή παρουσία με θυγατρικές στην Κύπρο, τη Ρουμανία, τη Σερβία, τη Μάλτα και την Ιορδανία.

Τομείς δραστηριότητας

Ως καινοτόμος εταιρεία η Space Hellas προσφέρει σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις προστιθέμενης αξίας σε μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς  του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.
 

Portfolio
Communications & Networks Data Communication and Networks (wired, wireless) Network Management
Telecom Services IP - MPLS - VPN (domestic and global connectivity) Fixed & Mobile Telephony - SpacePhone National Retail Shop Network Node Housing
Unified
Communications
IP PBXs
Call/Contact Centers
Call Recording/Accounting
Enterprise Mobility
IT Virtualization Platforms, Cloud Computing, Application Delivery
Storage Consolidation & Unification, Data Management
Backup, High Availability and Disaster Recovery/BCP
IT Intelligence & Monitoring (Space Hellas Pulse), Service Level Management, OSS (Operation Support Systems)
Information & IT Security Perimeter/Data Center/Application/ End-Point Security Information Security and Compliance MSSP
Security Systems CCTV/IP HD Surveillance, Video Analytics, Number Plate Recognition, Biometrics, Perimeter Protection , Access Control, Intrusion Detection Homeland Security, Integrated Security Systems
Infrastructure Data Centre Infrastructure Structured Cabling, Electrical and Mechanical Installations
Applications 
Unified Communications - IP Telephony and Video Conferencing Fleet/Asset Tracking & Management, Telemetry Security Platforms (Space Hellas GuardianTM), Training Simulators Audio Visual Applications and Systems Digital Signage
R&D Applications Development & Systems Integration National and International Co-funded Projects Defense Projects

Γιατί Space Hellas;
Με πάνω από 30 χρόνια δυναμικής παρουσίας η Space Hellas πρωτοπορεί στην αγορά ICT με το σχεδιασμό, την εγκατάσταση και την παραμετροποίηση σύνθετων υποδομών Πληροφορικής και Ασφάλειας καθώς και την υλοποίηση και ολοκλήρωση απαιτητικών έργων System Integration. Η Space Hellas, έχει αποδειχθεί ο πλέον αποτελεσματικός και αξιόπιστος συνεργάτης των δυναμικά αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις , με τρόπο γρήγορο και αποδοτικό.
Η Space Hellas διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία, συσσωρευμένη εμπειρία, εξειδικευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό σε συνδυασμό με ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο υπερσύγχρονων τεχνολογικών λύσεων και περισσότερες από 600 πιστοποιήσεις και διαπιστεύσεις από κορυφαίους Διεθνείς Οίκους, χαρακτηριστικά που αποτελούν για τη Space Hellas το μεγάλο ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Οι άνθρωποί μας βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων της τεχνολογίας. Το θαυμάσιο εργασιακό περιβάλλον και η καλά σχεδιασμένη οργάνωση συντελεί στο να αξιοποιεί ο κάθε εργαζόμενος στο έπακρο τις δυνατότητες και τα ταλέντα του, παρέχοντας συγχρόνως στην εταιρία σημαντικό έργο.

Η συναδελφικότητα και η αλληλεγγύη επικρατεί σε όλες τις βαθμίδες της εταιρίας. Το πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας δημιουργεί την «κρυφή αξία» της εταιρίας μας. Η επαγγελματική υπερηφάνεια, ο ενθουσιασμός και η συνειδητή δέσμευση των στελεχών μας δεν αντιγράφεται και δε μεταφέρεται στον ανταγωνισμό.

Στη Space Hellas οι άνθρωποι είναι το κλειδί της επιτυχίας.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Η Space Hellas λειτουργεί με υπευθυνότητα απέναντι στον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον, αναλαμβάνοντας οικειοθελώς δεσμεύσεις που υπερβαίνουν τα όρια των κοινών ρυθμιστικών και συμβατικών απαιτήσεων, οι οποίες τηρούνται έτσι και αλλιώς.

Με μακροχρόνια παράδοση στην ανθρωποκεντρική προσέγγιση, σεβασμό προς το περιβάλλον και φροντίδα προς την κοινωνία, στη Space Hellas επιδιώκουμε να ενισχύουμε με κάθε τρόπο τη συνεισφορά μας στη δημιουργία μιας υγιούς εργασιακής κοινωνίας.

Μη χάσετε καμία ευκαιρία από το SPACE HELLAS S.A..

Δημιουργήστε μια ειδοποίηση εργασίας όταν η εργασία σας προσφέρει που ταιριάζουν με τις δεξιότητές σας.

Θέλω να λαμβάνω όμοιες θέσεις στο email μου
Ευχαριστούμε. Θα σας στείλουμε θέσεις που ταιριάζουν με

Θέσεις εργασίας της εταιρείας SPACE HELLAS S.A.

Όλες οι θέσεις

Συνδεθείτε μαζί μας