• Μέγεθος Εταιρείας 380+ εργαζόμενοι
  • Διεύθυνση Λ. Μεσογείων 312 15341
  • Πόλη Αγία Παρασκευή, Αθήνα
  • Βιομηχανία/ Κατηγορία Συστήματα & Υπηρεσίες Τηλεπικοινωνιών Πληροφορικής και Ασφάλειας
Ακολούθησε την Εταιρεία

SPACE HELLAS S.A.

Θέσεις που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Senior Network and Security Engineer Θεσσαλονίκη

Μη χάσετε καμία ευκαιρία από την εταιρία SPACE HELLAS S.A..

Δημιουργήστε μια ειδοποίηση για να λαμβάνετε στο email σας θέσεις εργασίας που ταιριάζουν στις δεξιότητές σας.

Θέλω να λαμβάνω όμοιες θέσεις στο email μου
Ευχαριστούμε. Θα σας στείλουμε θέσεις που ταιριάζουν με

Εταιρική Παρουσίαση

H SPACE HELLAS, είναι ένας δυναμικός System Integrator που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και στις διεθνείς αγορές. Μια Ελληνική εταιρεία η οποία από το 1985 βρίσκεται στο επίκεντρο των τεχνολογικών εξελίξεων, προσφέροντας στην αγορά μια ευρεία γκάμα λύσεων και υπηρεσιών τηλεπικοινωνιών, πληροφορικής και ασφάλειας.

Στην πολυετή πορεία της η Space Hellas, έχει συνάψει στρατηγικές συμφωνίες με τους μεγαλύτερους διεθνείς τεχνολογικούς οίκους και έχει στο ενεργητικό της μια εντυπωσιακή λίστα από success stories.

 

Καριέρα στη Space Hellas 

Στη Space Hellas έχουμε τη δική μας κουλτούρα και αξίζει κανείς να πάρει μία γεύση από αυτήν. Υπάρχει ένα διαφορετικό εργασιακό περιβάλλον που σε εμπνέει και ταυτόχρονα σε σπρώχνει μπροστά, να γίνεις καλύτερος και να συμβάλλεις με τη δική σου σφραγίδα στο εταιρικό αποτέλεσμα. Εργαζόμαστε με πάθος, σεβασμό και ως μία ομοιογενής ομάδα. Μετά από πολλά χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας αποτελούμε ένα πολύ καλό «σχολείο» και ένα σημαντικό επαγγελματικό προορισμό για πολλά στελέχη της αγοράς.

 

Θέσεις εργασίας της εταιρείας SPACE HELLAS S.A.

Senior Network and Security Engineer Θεσσαλονίκη
Όλες οι θέσεις
Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στην Αθήνα, ενώ διαθέτει υποκαταστήματα στη Κύπρο, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, το Ηράκλειο της Κρήτης, τα Ιωάννινα και τα Φάρσαλα. Επίσης, η Space Hellas έχει διεθνή παρουσία με θυγατρικές στην Κύπρο, τη Ρουμανία, τη Σερβία, τη Μάλτα και την Ιορδανία.