SOFTONE TECHNOLOGIES

SOFTONE TECHNOLOGIES - Recruitment

ΕταιρίαΗ SoftOne Technologies Α.Ε. ιδρύθηκε το 2002 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη συστημάτων ERP και CRM, καθώς και πρωτοποριακών cloud υπηρεσιών. Με έδρα την Αθήνα, η SoftOne αναπτύσσει σύγχρονες λύσεις μηχανογράφησης που υποστηρίζουν κάθε εναλλακτικό μοντέλο λειτουργίας, εξυπηρετώντας ιδανικά, τόσο τις ανάγκες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, όσο και τις σύνθετες απαιτήσεις μεγαλύτερων εταιρειών. Το 2016 η SoftOne έγινε μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia, ενός εκ των μεγαλύτερων ελληνικών επιχειρηματικών ομίλων, με περισσότερους από 5.800 εργαζόμενους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πελάτες & Έργα

Οι πελάτες μας μοιράζονται το ίδιο πάθος για καινοτομία με εμάς και οι επιχειρηματικές τους ανάγκες καθορίζουν τις λύσεις και τις υπηρεσίες που παρέχουμε. Περισσότερες από 17.000 επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και δραστηριότητας έχουν επιλέξει τη SoftOne ως συνεργάτη τους.

Δίκτυο Συνεργατών

Η SoftOne,  μέσα από το ισχυρό δίκτυο των 300 και πλέον εξειδικευμένων συνεργατών της, προσφέρει στους πελάτες της μία σειρά λύσεων λογισμικού Soft1, που ενσωματώνουν -σε μία ισχυρή πλατφόρμα- το σύνολο των επιχειρησιακών τους λειτουργιών.

Διεθνής Δραστηριότητα

Η SoftOne δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στην ελληνική και επιλεγμένες διεθνείς αγορές. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία λειτουργεί θυγατρικές εταιρείες στην Βουλγαρία, τη Ρουμανία και την Κύπρο, ενώ διαθέτει σημαντικό πελατολόγιο στη Σερβία και την Αλβανία. Επίσης, η SoftOne έχει συνάψει συνεργασία με ειδικευμένες εταιρείες του εξωτερικού, οι οποίες εκπαιδεύονται και πιστοποιούνται προκειμένου να αποκτήσουν ιδιότητα Regional Integrator.

Ηγέτης στο Cloud και το Enterprise Mobility

Παρουσιάζοντας πρώτη το 2007, σύγχρονες υπηρεσίες μηχανογράφησης βάσει του διεθνούς μοντέλου SaaS (Software as Service), η SoftOne κατέχει σήμερα την ηγετική θέση στην εγχώρια αγορά cloud ERP, με περισσότερες από 3.000 επιτυχημένες εγκαταστάσεις. Το 2011, απέσπασε σημαντική βράβευση στον παγκόσμιο διαγωνισμό αναδυόμενων τεχνολογιών της Microsoft, για τη λειτουργία του Soft1 ERP στην cloud πλατφόρμα Microsoft Windows Azure.

To 2013, παρουσίασε στην αγορά την πρωτοποριακή έκδοση λογισμικού Soft1 Open Enterprise και άλλαξε τα δεδομένα στο μοντέλο λειτουργίας των επιχειρήσεων, συνδυάζοντας πλήρως τα οφέλη του cloud με τις προηγμένες λύσεις Enterprise Mobility.

Πρωταγωνιστώντας στις εξελίξεις που αφορούν το cloud, προτεραιότητα και επιδίωξη της SoftOne, αποτελεί η συστηματική ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων που παρέχουν στις επιχειρήσεις υψηλή προστιθέμενη αξία, σε σημαντικά χαμηλότερο κόστος.

Βραβεία και Διακρίσεις

Η SoftOne έχει λάβει πλήθος βραβεύσεων και διακρίσεων για την καινοτομία και την ηγετική της θέση στην αγορά.
 • Microsoft Partner Award (Emerging Technologies) 2011
 • Ε-volution Award (Product Innovation) 2012
 • Business IT Excellence Award (Cloud ERP Provider) 2014
 • Microsoft Excellence Award (Cloud ERP Solution/Sell out of Comfort Zone) 2015
 • Cyta Mobile Excellence Award (Cloud-based technology for mobile) 2015
 • Business IT Excellence Award (Connectivity & Mobility Platforms) 2015
 • Greek Exports Awards (Top Services Company & Top Export Assistance Company) 2015
 • Cyta Mobile Excellence Award (Enterprise Mobility - Soft1 360) 2016
 • WITSA Global ICT Excellence Awards (Mobile Excellence - Soft1 360) 2017
 • Business IT Excellence Award (Soft1 Series 5) 2018
 • Business IT Excellence Award (Best ERP/CRM solution Soft1 Fintech) 2018

Ανθρώπινο Δυναμικό

Συγκαταλέγοντας στο δυναμικό της έμπειρα και διακεκριμένα στελέχη του κλάδου, η εταιρεία απασχολεί συνολικά περισσότερους από 100 εργαζόμενους,

Η SoftOne πιστεύει στους ανθρώπους της. Διαθέτει καταξιωμένα στελέχη της αγοράς λογισμικού που συνεργάζονται αρμονικά με νέους ανθρώπους, με τους οποίους μοιράζονται ένα κοινό όραμα και υψηλούς στόχους.

Τα συστατικά της επιτυχίας μας είναι η συνέπεια, το ταλέντο και η σκληρή δουλειά που δημιουργούν καινοτομικές και αξιόπιστες εφαρμογές και λύσεις και εν τέλει, αποτελεσματικές υπηρεσίες προς τους πελάτες και συνεργάτες μας.

Η SoftOne επενδύει στη διαρκή επιμόρφωση των στελεχών της, ώστε να διατηρούν το υψηλό επίπεδο της δουλειάς τους πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας. Με δυνατότητα διαρκούς πρόσβασης σε κάθε πηγή πληροφόρησης, οι άνθρωποι της SoftOne είναι σε θέση να αξιοποιούν το ταλέντο και τις γνώσεις τους και να αναλαμβάνουν τις πρωτοβουλίες που χρειάζονται για να ολοκληρώσουν το έργο τους ποιοτικά και με ακρίβεια. Έτσι, οι νέες ιδέες αξιοποιούνται πολύπλευρα και σε κάθε επίπεδο, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

SoftOne Technologies Α.Ε.
Λ. Κατσώνη & Αχιλλέως 8 – Καλλιθέα Τ.Κ. 176 74
Τηλέφωνο: 211 1022222
Fax: 210 9484094
Email: careers@softone.gr
Site: www.softone.gr

Μη χάσετε καμία ευκαιρία από την εταιρία SOFTONE TECHNOLOGIES.

Δημιουργήστε μια ειδοποίηση για να λαμβάνετε στο email σας θέσεις εργασίας που ταιριάζουν στις δεξιότητές σας.

Θέλω να λαμβάνω όμοιες θέσεις στο email μου
Ευχαριστούμε. Θα σας στείλουμε θέσεις που ταιριάζουν με

Θέσεις εργασίας της εταιρείας SOFTONE TECHNOLOGIES

Account Manager Αθήνα
Όλες οι θέσεις