• Μέγεθος Εταιρείας 201-500 εργαζόμενοι
  • Διεύθυνση Ηρώων Πολυτεχνείου 19
  • Πόλη Χαλάνδρι, Αθήνα
  • Είδος Εταιρείας Apparel & Fashion
  • Βιομηχανία/ Κατηγορία Καταστήματα Λιανικής
Ακολούθησε την Εταιρεία

SARKK

Θέσεις που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Μη χάσετε καμία ευκαιρία από την εταιρία SARKK.

Δημιουργήστε μια ειδοποίηση για να λαμβάνετε στο email σας θέσεις εργασίας που ταιριάζουν στις δεξιότητές σας.

Θέλω να λαμβάνω όμοιες θέσεις στο email μου
Ευχαριστούμε. Θα σας στείλουμε θέσεις που ταιριάζουν με

Εταιρική Παρουσίαση

Η εταιρεία SARKK ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1998 με στόχο την αποκλειστική διανομή της Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, την Βουλγαρία, την Αλβανία, τη Βόρεια Μακεδονία και τη Μολδαβία. Τα προϊόντα διατίθενται μέσα από καταστήματα TOMMY HILFIGER, Shop-in-Shop, Outlet καθώς και ένα ευρύ δίκτυο επιλεγμένων σημείων πώλησης.

Από την 1η Ιουλίου 2019, η SARKK ΑΒΕΕ ανέλαβε αποκλειστικός διανομέας για το brand CALVIN KLEIN στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Αλβανία και τη Βόρεια Μακεδονία.

Έχοντας πάντα ως στόχο την υγιή ανάπτυξη και με γνώμονα την εταιρική κοινωνική ευθύνη, η SARKK ABEE με σταθερά και σίγουρα βήματα αποτελεί μία από τις πιο υγιείς εταιρίες του κλάδου, που αναπτύσσεται  κερδίζοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

Αρχές και Αξίες

Στην SARKK, Όραμά μας είναι να αποτελούμε το κορυφαίο apparel brand, παρέχοντας εξαιρετική εξυπηρέτηση στους πελάτες, φροντίζοντας για τους εργαζομένους μας, ενώ ταυτόχρονα παραμένουμε πιστοί πρεσβευτές των Brand μας, Tommy Hilfiger & Calvin Klein!

Δεσμευόμαστε για τη συνεχή εκπαίδευση και ανάπτυξη των ανθρώπων μας, προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές ευκαιρίες ώστε να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους και να εκπληρώσουν τους επαγγελματικούς τους στόχους στην Εταιρεία. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια συναρπαστική κουλτούρα μάθησης ενθαρρύνοντας την επικοινωνία, ώστε να μπορούμε να αναπτύσσουμε και να βελτιώνουμε συνεχώς αυτό που κάνουμε.

Πιστεύουμε στη δύναμη της ομαδικότητας, δουλεύουμε μαζί για ένα κοινό σκοπό και υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλο. Λειτουργούμε πάντα με αμοιβαίο σεβασμό και ίσες ευκαιρίες. Αυτό που οδηγεί την επιτυχία μας είναι πως το κάθε μέλος της ομάδας μας αλλά και όλοι μαζί εφαρμόζουμε τις βασικές μας αξίες:

ΠΟΙΟΤΗΤΑ στην εξυπηρέτηση και την επικοινωνία!

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με δέσμευση  στους κοινούς στόχους επίτευξης!

ΣΕΒΑΣΜΟΣ των νέων ιδεών, της διαφορετικότητας, της εμπειρίας!

ΑΙΣΘΗΜΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ με σταθερές σχέσεις εμπιστοσύνης κι εξέλιξης!

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & προσαρμοστικότητα στις μεταβολές των αναγκών της εποχής!

ΝΕΑΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ είναι αυτό που μας κάνει καινοτόμους, ανοιχτούς σε αλλαγές, άρα πρωτοπόρους