Sarantisgroup

Sarantisgroup - Recruitment

ΠΡΟΦΙΛ ΟΜΙΛΟΥ ΣΑΡΑΝΤΗ


Ο Όμιλος Σαράντη αποτελεί έναν από τους βασικότερους προμηθευτές ταχέως κινούμενων καταναλωτικών προϊόντων στην αγορά (FMCG) και σήμερα απευθύνεται, μέσω παραγωγής και εμπορίας, σε μια αγορά 100 εκ. καταναλωτών με πάνω από 85 σήματα μέσω 9 θυγατρικών στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, στις χώρες Πολωνία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Δημοκρατία της Τσεχίας, Ουγγαρία, Π.Γ.Δ.Μ., Βοσνία, Πορτογαλία, καθώς και εξαγωγών σε 40 χώρες.

Η δραστηριότητα του Ομίλου επικεντρώνεται στους κλάδους καλλυντικών και αρωμάτων, προϊόντων προσωπικής φροντίδας και περιποίησης, προϊόντων οικιακής χρήσης, καθώς και προϊόντων υγείας και φροντίδας. Σε κάθε κατηγορία διατίθενται προϊόντα υψηλής αναγνωρισιμότητας, που συχνά βρίσκονται στην κορυφή της προτίμησης των καταναλωτών.

Στο προϊοντικό χαρτοφυλάκιο του Ομίλου ανήκουν ευρέως γνωστά σήματα που αποτελούν ορόσημα στην κατηγορία τους. Το SANITAS, το AVA, το ΤΕΖΑ, το PYROX, το CAMEL, το AFROSO, το NOXZEMA, το CARROTEN, το BIOTEN, το ORZENE, το STR8, το BU, το C-THRU, το PROSAR είναι μερικά από τα ιδιοπαραγόμενα προϊόντα που διατηρούν υψηλή αναγνωρισιμότητα και σημαντικά μερίδια αγοράς. Εξάλλου, μέσω συμφωνιών αποκλειστικής διανομής ο Όμιλος εμπορεύεται ισχυρά σήματα όπως τα LA PRAIRIE, PRADA, NINA RICCI, CARTIER, PACO RABANNE, CAROLINA HERRERA, PUPA, ADIDAS, PLAYBOY, COPPERTONE, DENIM, VAPONA, LANES, CLEARBLUE, BIO-OIL, κλπ.

Στο δυναμικό του Ομίλου προστίθενται και τα προϊόντα της εταιρείας ESTEE LAUDER μέσω της κοινοπραξίας που έχει ο Όμιλος με την ESTEE LAUDER COMPANIES.

Η ΓΡ.  ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε., η μητρική εταιρεία του Ομίλου, είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών της Αθήνας από το 1994.

Οι άνθρωποι του Ομίλου

Σε όλα τα χρόνια της ιστορίας του, ο Όμιλος Σαράντη βασίζεται στην ενέργεια, την πρωτοβουλία και την δημιουργικότητα των εργαζομένων του. Αυτοί αποτελούν άλλωστε την κινητήρια δύναμή του.

Οι άνθρωποι του Ομίλου εργάζονται σε ένα σύγχρονο, ευχάριστο περιβάλλον, που ενθαρρύνει και αναγνωρίζει τη συμμετοχή και προσπάθεια όλων και προσφέρει ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη. Οι ανταγωνιστικές και διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες στις αγορές όπου δραστηριοποιείται ο Όμιλος απαιτούν επιχειρησιακές λειτουργίες και πρακτικές που προάγουν την καινοτομία και την αποδοτικότητα. Γι' αυτό ο Όμιλος επενδύει σε προγράμματα επιμόρφωσης και εξειδικευμένα σεμινάρια, με στόχο τη διαρκή ανάπτυξη των γνώσεων και δεξιοτήτων των εργαζομένων του.

Οι προοπτικές εξέλιξης, οι αξίες του Ομίλου , αλλά και η προτεραιότητα που δίνει στους ανθρώπους του, σε συνδυασμό με το δυναμικό χαρακτήρα του, καθιστούν τον Όμιλο Σαράντη ένα συναρπαστικό περιβάλλον εργασίας για ανθρώπους με όραμα και διάθεση για δημιουργική εργασία.

Γρ. Σαράντης Α.Β.Ε.Ε.

Η ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε., η μητρική εταιρεία του ΟΜΙΛΟΥ ΣΑΡΑΝΤΗ, ιδρύθηκε το 1964 και δραστηριοποιείται στην παραγωγή και διανομή καταναλωτικών προϊόντων στην ελληνική αγορά, στους κλάδους των καλλυντικών, αρωμάτων, προϊόντων προσωπικής περιποίησης, προϊόντων οικιακής χρήσης καθώς και προϊόντων υγείας και φροντίδας.

Τον πυρήνα της επιχειρηματικής του δραστηριότητας απαρτίζει ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο ιδιοπαραγόμενων προϊόντων. Ένα χαρτοφυλάκιο που ανανεώνεται και αναπτύσσεται διαρκώς, μέσα από συνεχείς διαδικασίες έρευνας και ανάπτυξης, καθώς και μέσα από στρατηγικές συνεργασίες αντιπροσώπευσης προϊόντων διεθνών εταιρειών.

Η στρατηγική κοινοπραξία της εταιρείας με τον διεθνή οίκο ΤΗΕ ESTEE LAUDER COMPANIES έχει ενισχύσει σημαντικά την παρουσία της εταιρείας στην αγορά των προϊόντων επιλεκτικής διανομής.

Ο δυναμισμός και η εξωστρέφεια της ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε. έχουν οδηγήσει στην ίδρυση 9 θυγατρικών εταιρειών σε χώρες της Ευρώπης και την έχουν καταστήσει, κέντρο της εξαγωγικής δραστηριότητας του Ομίλου, μαζί με την αντίστοιχη Πολωνική θυγατρική της.

Όλα αυτά τα χρόνια, η εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία της αποτυπώνεται στα μερίδια αγοράς των προϊόντων της, στην ηγετική της παρουσία ως προμηθευτής, καθώς και στην ισχυρή οικονομική της θέση.

Το εκτεταμένο δίκτυο διανομής της καλύπτει όλη τη χώρα και στελεχώνεται από ένα έμπειρο και δυναμικό τμήμα πωλήσεων. Έτσι, τα προϊόντα της ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε. σήμερα βρίσκονται παντού, κατά κύριο λόγο σε super markets, καταστήματα καλλυντικών ευρείας και επιλεκτικής διανομής, καθώς και φαρμακεία.

Επισκεφτείτε μας και μάθετε περισσότερες πληροφορίες στο www.sarantisgroup.com

Connect Us


Μη χάσετε καμία ευκαιρία από την εταιρία Sarantisgroup.

Δημιουργήστε μια ειδοποίηση για να λαμβάνετε στο email σας θέσεις εργασίας που ταιριάζουν στις δεξιότητές σας.

Θέλω να λαμβάνω όμοιες θέσεις στο email μου
Ευχαριστούμε. Θα σας στείλουμε θέσεις που ταιριάζουν με

Θέσεις εργασίας της εταιρείας Sarantisgroup

Όλες οι θέσεις