• Μέγεθος Εταιρείας 192 εργαζόμενοι
  • Διεύθυνση Λ. Συγγρού 348Α, Καλλιθέα, ΤΚ 17674
  • Πόλη Αθήνα
  • Βιομηχανία/ Κατηγορία Φαρμακευτική Εταιρεία
Ακολούθησε την Εταιρεία

SANOFI

Θέσεις που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Senior Accountant Αθήνα

Μη χάσετε καμία ευκαιρία από την εταιρία SANOFI.

Δημιουργήστε μια ειδοποίηση για να λαμβάνετε στο email σας θέσεις εργασίας που ταιριάζουν στις δεξιότητές σας.

Θέλω να λαμβάνω όμοιες θέσεις στο email μου
Ευχαριστούμε. Θα σας στείλουμε θέσεις που ταιριάζουν με

Εταιρική Παρουσίαση

Η Sanofi έχει αφοσιωθεί στην υποστήριξη των ανθρώπων για την αντιμετώπιση των προκλήσεων υγείας. Είμαστε μια παγκόσμια βιοφαρμακευτική εταιρία που εστιάζει στην ανθρώπινη υγεία. Προλαμβάνουμε τις ασθένειες με εμβόλια και προσφέρουμε καινοτόμες θεραπείες οι οποίες αμβλύνουν τον πόνο και βελτιώνουν τη διαχείριση της εκάστοτε νόσου. Στεκόμαστε δίπλα τόσο στους λίγους που πάσχουν από σπάνιες παθήσεις, όσο και στα εκατομμύρια ανθρώπων που ζουν με χρόνιες παθήσεις ανά την υφήλιο. Με περισσότερους από 100.000 εργαζομένους σε 100 χώρες, η Sanofi μετατρέπει την επιστημονική καινοτομία σε λύσεις υγείας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι θεραπευτικές κατηγορίες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε περιλαμβάνουν τον Διαβήτη, τα Καρδιαγγειακά νοσήματα, τις Σπάνιες παθήσεις, την Πολλαπλή σκλήρυνση, την Ογκολογία, την Ανοσολογία και τα Καταναλωτικά προϊόντα υγείας.

Η εταιρία στην Ελλάδα έχει δυναμική παρουσία για περισσότερα από 40 χρόνια. Ο οργανισμός μας αποτελείται από περίπου 200 εργαζόμενους που συνεισφέρουν καθημερινά στη βελτίωση της υγείας στη χώρα μας και συγκαταλέγεται στις top 3 φαρμακοβιομηχανίες. Η εταιρία μας κάνει σημαντικές επενδύσεις σε  κλινικές μελέτες που προσφέρουν στα ελληνικά ερευνητικά κέντρα την απαραίτητη τεχνογνωσία και στους ασθενείς μας πρόσβαση σε καινοτόμες θεραπείες.

Αξίες

  • Ομαδικότητα: Αποδίδουμε στο μέγιστο ώστε να βελτιώσουμε τη ζωή των ανθρώπων και να κερδίσουμε όλοι μαζί ως μία Sanofi.
    Θάρρος: Tολμούμε, καινοτομούμε, αναλαμβάνουμε την ευθύνη, παίρνουμε ρίσκα και μαθαίνουμε από την αποτυχία.
  • Σεβασμός: Ενστερνιζόμαστε τη διαφορετικότητα, τους διαφορετικούς τρόπους σκέψης και τις ανάγκες των ανθρώπων, των πελατών και των κοινοτήτων.
  • Ακεραιότητα: Λειτουργούμε με τιμιότητα και διαφάνεια, διασφαλίζοντας τα υψηλότερα ηθικά και ποιοτικά πρότυπα.

Θέσεις εργασίας της εταιρείας SANOFI

Senior Accountant Αθήνα
Όλες οι θέσεις