RESOUL GROUP

RESOUL GROUP- Recruitment

Περίπου 1 ενεργές θέσεις 51 - 200 εργαζόμενοι Website

Περίληψη


Η Resoul

Για περισσότερο από τρεις δεκαετίες, η Resoul επιλέγει, δημιουργεί και προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες που υποστηρίζουν τις καλές στιγμές και εμπειρίες  της ζωής μας (Goodtime Experiences – Seize the moment).

Διανύοντας τον πρώτο κύκλο της δημιούργησε το brand Terra™, σχεδιάζοντας σκηνές, υπνόσακους και σακίδια ειδικά για τις ελληνικές καιρικές και γεωγραφικές συνθήκες. Έγινε ηγέτιδα εταιρία στον χώρο των υπαίθριων δραστηριοτήτων, με αποκορύφωμα την έναρξη συνεργασίας με την Campingaz το 2001.

Στη συνέχεια λάνσαρε την Καφεστία Ελ Γκρέκο®, σχεδίασε το brand Θεόφιλος® με το Καμινετάκι Θεόφιλος® και τη Χόβολη Θεόφιλος® ενώ επεκτάθηκε και με επιπλέον brands, όπως τα Sizzle® και PlusFire® με αξεσουάρ ψησταριών, ψησταριές κάρβουνου, προσανάμματα και καύσιμη ύλη για υπαίθριο BBQ.

Μεγάλο όγκο της γνώσης της σχετικά με τα καλά διαλείμματα διοχέτευσε και στο ξεκίνημα του brand Terra Nation™, την πρώτη ολοκληρωμένη και επώνυμη σειρά προιόντων και εξοπλισμού για beach lovers, το οποίο αντιπροσωπεύει και υποστηρίζει δημιουργικά στην Ελλάδα, με πωλήσεις σε πάνω από 20 χώρες του κόσμου. 


2018: Ακόμα μια χρονιά – ορόσημο.. ! Ανοίγοντας νέους ορίζοντες !

Tο 2017 η Resoul πήρε  την απόφαση να επικεντρωθεί στα δυνατά της σημεία (brands, δομές, συνεργασίες). Συνεχίζει να δημιουργεί με τη μάρκα Ελ Γκρέκο® και ‘γιορτάζει’ τα 15 χρόνια της  στην Ελληνική αγορά με νέα διαφημιστική καμπάνια και πολλές προιοντικές εκπλήξεις, που δικαιώνουν την ηγετική θέση της μάρκας στην Ελληνική αγορά!Τρεις στους τέσσερις καταναλωτές επιλέγουν καθημερινά προϊόντα υγραερίου της Resoul και εδώ και 15 χρόνια, η μάρκα Ελ Γκρέκο® έχει ψήσει πάνω από 4.5 δισεκατομμύρια καφέδες στα ελληνικά νοικοκυριά!

Μπαίνει δυναμικά στην κατηγορία Τροφίμων και Σνακς μέσω της συνεργασίας της με την εταιρεία ΦΩΤΟΝΙ και την πώληση και διανομή μεγάλων πολυεθνικών ονομάτων του χώρου, όπως Bonomi®, St. Dalfour ®, RitterSport®, Isostar®, Lorenz®, Pez®, Merba® κ.α. Συνεχίζει να  σχεδιάζει νέα προϊόντα, είσοδο σε νέες κατηγορίες, σύναψη νέων εμπορικών συνεργασιών και προχωράει δυναμικά ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία.

Πιστεύουμε στους ευτυχισμένους ανθρώπους

O μέσος όρος ηλικίας των 67 εργαζομένων της Resoul στα 9 τμήματα που διαθέτει είναι τα 43 έτη. Η πλειοψηφία αυτών, 80% έχει προσληφθεί την τελευταία 10ετία εκ των οποίων το ένα τρίτο του προσωπικού της τα τελευταία δύο χρόνια. ‘Ένας στους δύο είναι απόφοιτοι Πανεπιστημίου και κάτοχοι μεταπτυχιακού ή διδακτορικού διπλώματος.

Graduate Trainee Program by Resoul

Αν είσαι νέος/νέα μέχρι 27 ετών, ολοκλήρωσες τις σπουδές σου και τις στρατιωτικές σου υποχρεώσεις και διαθέτεις 0-2 έτη εργασιακή εμπειρία, δήλωσε συμμετοχή στο Resoul Graduate Trainee πρόγραμμα.

Η διαδικασία επιλογής περιλαμβάνει ολοήμερο Κέντρο Αξιολόγησης, που αποτελεί σημαντική εμπειρία συνεργασίας και κριτικής σκέψης σε ρεαλιστικές συνθήκες εργασίας, αλλά και δομημένες συνεντεύξεις με επικεφαλής διαφόρων τμημάτων της Resoul, στην συνέχεια.

Οι Graduate Trainees που θα επιλεγούν, θα ενταχθούν στην ομάδα μας με σκοπό κατά τους πρώτους 6-9 μήνες να τους δοθούν οι ευκαιρίες να γνωρίσουν και να προσφέρουν τις δεξιότητες και γνώσεις τους στα τμήματα Marketing, Sales, Operations, Logistics και Finance (Job rotation). Στη συνέχεια, με βάση την αξιολόγηση της απόδοσής τους, θα τους γίνει πρόταση τοποθέτησης σε συγκεκριμένη θέση εργασίας  στα τμήματα Operations ή Sales ή Marketing.

Εάν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος της ομάδας μας, θα χαρούμε να μας στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα μαζί με συνοδευτική επιστολή στο resoulHR@resoul.gr

Resoul και κοινωνία

Η Resoul ενισχύει την Action Aid με την υιοθεσία πέντε παιδιών, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αθηναίων, το Make a Wish, την ΕΛΕΠΑΠ, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων κ.α.

Συνδεθείτε μαζί μας

                               

Resoul’s Brand
Θέσεις εργασίας της εταιρείας RESOUL GROUP

Όλες οι θέσεις