RESOUL GROUP

RESOUL GROUP - Recruitment

51 - 200 εργαζόμενοι Website

Περίληψη
Η Resoul


Η Resoul είναι ένα δημιουργικό, αξιόπιστο και καινοτόμο σύστημα/όμιλος εταιρειών και δραστηριοτήτων με εμπειρία τριών δεκαετιών. Με έδρα την Ελλάδα δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο.

Σχεδιάζει, δημιουργεί, υποστηρίζει, προσφέρει και διανέμει καινοτόμα προϊόντα και πρωτοποριακές υπηρεσίες.

Υποστηρίζει τις καλές στιγμές που μετατρέπουν την καθημερινότητα των ανθρώπων σε μια υπέροχη εμπειρία «Αναψυχής – Resoul» και τους βοηθά να αδράξουν την κάθε τους στιγμή.

Από το 1989, γνωρίζοντας πώς να προβλέπει και να καλύπτει βασικές ανάγκες της αγοράς, καθώς και να προχωράει μπροστά, διαρθρώνει τις δραστηριότητές της πάνω σε δύο κατευθύνσεις: στη δημιουργία / συνδημιουργία δικών της brands όπως και στην άρτια αντιπροσώπευση/διανομή brands του εξωτερικού και του εσωτερικού.

Από το 2001 αντιπροσωπεύει την Campingaz®, μια κορυφαία παγκοσμίως μάρκα στο χώρο του εξοπλισμού για bbq και υπαίθριες δραστηριότητες. Η Campingaz® έχει αναπτύξει καινοτόμες τεχνολογίες και έχει τελειοποιήσει τις υπάρχουσες, δημιουργώντας ένα όνομα εμπιστοσύνης χάρη στα ασφαλή και αξιόπιστα προϊόντα της, με γνώμονα πάντοτε τη φιλική προς τον χρήστη αποτελεσματική συσκευή.

Επιπλέον, από το 2003 που δημιούργησε την Εστία Ελ Γκρέκο® , άλλαξε τα δεδομένα σε μια κατηγορία που παρέμενε στάσιμη και περιορισμένη και έβαλε το «γκαζάκι» στη ζωή των καταναλωτών και πάνω στον πάγκο της κουζίνας τους, ενώ στην πορεία σχεδίασε το brand Θεόφιλος® για τους λάτρεις του ελληνικού καφέ.

Έκτοτε η μάρκα Ελ Γκρέκο κατέχει ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά και συνεχίζει να δημιουργεί, προσφέροντας απλές λύσεις για τις καθημερινές ανάγκες του καταναλωτή με την Εστία Ελ Γκρέκο® micro, Πολυεστία Ελ Γκρέκο® αλλά και να εμπλουτίζει την εμπειρία του ελληνικού καφέ επεκτείνοντας την γκάμα της με την Εστία Ελ Γκρέκο® Classic.

Η τεχνολογική πρωτοπορία, η υψηλότατη ποιότητα κατασκευής των προϊόντων της και η μοντέρνα αισθητική της είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους τα προϊόντα της μάρκας Ελ Γκρέκο καταλαμβάνουν τις κορυφαίες θέσεις της ελληνικής αγοράς, καθιστώντας την Resoul ηγέτη στην κατηγορία των αυτόνομων συσκευών και φιαλιδίων υγραερίου.

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον

Στόχος της Resoul είναι η επέκταση της γκάμας των προϊόντων που δημιουργεί είτε μόνη της, είτε από κοινού με τους συνεργάτες της και το άνοιγμα σε νέες δραστηριότητες και νέες αγορές, γεωγραφικές και προϊοντικές.

‘Ετσι, με ενθουσιασμό και δυναμισμό το 2018 δημιούργησε τον ελληνικό «καφέ από την αρχή» πλούσιος σε εκλεκτούς κόκκους Arabica με τη μάρκα Ελ Γκρέ­κο όπου έσπασε τα στερεότυπα του ελλη­νικού καφέ, δημιουργώντας μια σύνθεση ποικιλιών καφέ Arabica από τη Λατινική Αμερική και Robusta από την Ασία.

Η Resoul έχει πάντα το βλέμμα της στραμμένο σε νέες συνεργασίες, νέες ιδέες, νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Πιστεύουμε στους ευτυχισμένους, ελεύθερους και συνειδητούς ανθρώπους

και θέλουμε να τους εμπνέουμε με τα καινοτόμα και αναγνωρισμένα (branded) προϊόντα μας και τις αξιόπιστες και πρωτοποριακές υπηρεσίες που τους προσφέρουμε, με σκοπό να αδράξουν την κάθε τους στιγμή!

Graduate Trainee Program by Resoul

Αν είσαι νέος/νέα μέχρι 27 ετών, ολοκλήρω¬σες τις σπουδές σου και τις στρατιωτικές σου υποχρεώσεις και διαθέτεις 0-2 έτη εργασια¬κή εμπειρία, δήλωσε συμμετοχή στο Resoul Graduate Trainee πρόγραμμα στέλνοντας το βιογραφικό σου σημείωμα στην ιστοσελίδα μας www.resoul-career.gr.

Συνδεθείτε μαζί μας

Jobs at Future Care Group Talent Network  Jobs at Future Care Group Talent Network  Jobs at Future Care Group Talent Network  Jobs at Future Care Group Talent NetworkJobs at Future Care Group Talent Network

Resoul’s Brand

Μη χάσετε καμία ευκαιρία από το RESOUL GROUP.

Δημιουργήστε μια ειδοποίηση εργασίας όταν η εργασία σας προσφέρει που ταιριάζουν με τις δεξιότητές σας.

Θέλω να λαμβάνω όμοιες θέσεις στο email μου
Ευχαριστούμε. Θα σας στείλουμε θέσεις που ταιριάζουν με

Θέσεις εργασίας της εταιρείας RESOUL GROUP

Όλες οι θέσεις