PREMIUM SALES

PREMIUM SALES - Recruitment

Περίληψη


Η  Premium Sales ιδρυθηκε το 1983, τα τελευταία χρόνια συγκαταλέγεται στις ηγέτιδες επιχειρήσεις στην παροχή υπηρεσιών διαπελατειακών σχέσεων.  
Υπηρεσίες για τις οποίες μας εμπιστεύονται :
• Aπόκτηση νέων πελατών
• Διεύρυνση – διατήρηση – ανάπτυξη υφισταμένου πελατολογίου 
• Εξυπηρέτηση πελατών

Η πελατοκεντρική μας φιλοσοφία, μας επιτρέπει να προσφέρουμε υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, υπηρετώντας τους επιχειρησιακούς στόχους των πελατών μας.
Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρίες και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, με έμφαση στους κλάδους :
• Τηλεπικοινωνιών
• Πληροφορικής 
• Ενέργειας
• Λιανικής
• Τραπεζικού τομέα
• Ασφαλιστικού τομέα

Η Premium Sales απασχολεί 200 άτομα, εξειδικευμένα στελέχη με εμπειρία στην αγορά και νέους ανθρώπους που θέτουν υψηλά πρότυπα για την προσωπική τους ανάπτυξη και επαγγελματική εξέλιξη. 


                                                                                          ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Με το βλέμμα στραμμένο στους πελάτες μας και στην επιτυχή ολοκλήρωση των έργων που μας αναθέτουν, διευρύνουμε συνεχώς τους ορίζοντές μας, την υποδομή και τις γνώσεις μας προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αποδοτικότητας.

Η ανάπτυξη της Premium Sales είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την εξέλιξη των ανθρώπων της και για αυτό το λόγο επενδύει συνεχώς στην εκπαίδευση, την ανάπτυξη και διατήρηση του προσωπικού της, προσφέροντας ποιοτικές θέσεις εργασίας.

Με την ίδια ακριβώς ευθύνη στεκόμαστε δίπλα στους «ανθρώπους» μας, στους agents που φέρνουν εις πέρας χιλιάδες τηλεφωνικές κλήσεις αξιοσημείωτης διαφορετικότητας και ποικιλίας. Η Premium Sales έχει επιτύχει τη δημιουργία ενός χώρου εργασίας που πληροί τις προϋποθέσεις για την ουσιαστική ένταξη των εργαζομένων στους στόχους της εταιρείας και την ανέλιξή τους μέσα από συνεχή κατάρτιση και επιμόρφωση.

Στοχεύουμε στη συνεχή επαγγελματική ανάπτυξη, προσφέροντας νέες αρμοδιότητες και ευκαιρίες ανέλιξης, επιδιώκοντας, ταυτόχρονα, την αρμονική ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική ζωή των ανθρώπων μας. 
Στηριζόμαστε στη δύναμη της ομάδας, ενισχύουμε τη συνεργασία και ενθαρρύνουμε στην άμεση λήψη και εφαρμογή αποφάσεων και δεσμεύσεων. Εμπιστευόμαστε την προσωπική υπευθυνότητα στην εργασία και τη θεωρούμε βασικό παράγοντα εξασφάλισης της άμεσης  ανταπόκρισης στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μας.
Στόχος της εταιρείας από τη σύστασή της ήταν και παραμένει η πρότυπη λειτουργία του κέντρου της (callcenter) ώστε να λειτουργεί αποτελεσματικά και να αποδίδει τα βέλτιστα για πελάτες και εργαζόμενους. Με προσήλωση στο στόχο μας επιστρατεύσαμε καινοτόμες τεχνικές και εξασφαλίσαμε στρατηγικές συνεργασίες, επιτυγχάνοντας την εμπιστοσύνη δεκάδων πελατών, κορυφαίων στον κλάδο τους και την εδραίωση της εταιρείας ως μία από τις κορυφαίες του κλάδου.

                                                                                         ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Το σύστημα Εκπαίδευσης των εργαζομένων της εταιρείας  Premium Sales καθορίζεται από τις αξίες που χαρακτηρίζουν την συνολική πολιτική Εκπαίδευσης του Ομίλου. Οι άνθρωποι μας   χαρακτηρίζονται για τη διάθεση τους, προς τη συνεχή ανέλιξη και πρόοδο γι’ αυτό η καταρτισμένη  εκπαίδευση που τους παρέχεται  είναι το διαβατήριο  στην επαγγελματική   ανάπτυξη τους καθώς και του ομίλου.

Η εταιρεία επενδύει στο σύστημα εκπαίδευσης και στο τμήμα αξιολόγησης για τη μακροχρόνια συνεργασία του προσωπκού. Οι εκσυγχρονισμένοι μέθοδοι για τον έλεγχο της επιλογής προσωπικού μας κάνει να διατηρούμε άρτια τις συνεργασίες μας μαζί του, προσφέροντας έτσι ασφάλεια και εμπιστοσύνη στους ανθρώπους μας.

Στη Premium Sales είμαστε πρόθυμοι να διευρύνουμε τους ορίζοντες των «ανθρώπων» μας με συνεχή επιμόρφωση και κατάρτιση σε όλα τα τεχνολογικά μέσα που προσφέρει το σύγχρονο marketing και η διαχείριση ανθρώπων και υπηρεσιών.

Επιπλέον, σε κάθε νέα πρόκληση, σε κάθε νέα ανάθεση έργου, τους παρέχουμε την κατάλληλη επιμόρφωση ώστε να εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους και να νιώθουν ασφαλείς να συναλλάσσονται με πελάτες, σε πλήθος αντικειμένων.


Μη χάσετε καμία ευκαιρία από την εταιρία PREMIUM SALES.

Δημιουργήστε μια ειδοποίηση για να λαμβάνετε στο email σας θέσεις εργασίας που ταιριάζουν στις δεξιότητές σας.

Θέλω να λαμβάνω όμοιες θέσεις στο email μου
Ευχαριστούμε. Θα σας στείλουμε θέσεις που ταιριάζουν με

Θέσεις εργασίας της εταιρείας PREMIUM SALES

Όλες οι θέσεις