• Μέγεθος Εταιρείας +800 εργαζόμενοι
  • Διεύθυνση Αλ. Παναγούλη 59
  • Πόλη 153 43 Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
  • Βιομηχανία/ Κατηγορία Τουρισμός-Εστιατόρια
Ακολούθησε την Εταιρεία

McDonald's

Θέσεις που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Μη χάσετε καμία ευκαιρία από την εταιρία McDonald's.

Δημιουργήστε μια ειδοποίηση για να λαμβάνετε στο email σας θέσεις εργασίας που ταιριάζουν στις δεξιότητές σας.

Θέλω να λαμβάνω όμοιες θέσεις στο email μου
Ευχαριστούμε. Θα σας στείλουμε θέσεις που ταιριάζουν με

Εταιρική Παρουσίαση

Η ιστορία της McDonald’s στην Ελλάδα ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 1991, με το πρώτο εστιατόριο στο Σύνταγμα. Το 1995 άνοιξε το πρώτο εστιατόριο Drive Thru στον Άλιμο, που αποτέλεσε επανάσταση για την αγορά της εστίασης. Η επέκταση στα νησιά ξεκίνησε το 1999 από τη Ρόδο και συνεχίστηκε με εποχιακά εστιατόρια σε τουριστικές περιοχές.

Το 2011, η αλυσίδα μπήκε στη νέα αναπτυξιακή της πορεία, όταν η Premier Capital plc, με έδρα τη Μάλτα, ανέλαβε το Developmental License της McDonald’s. Η Premier Capital Ελλάς είναι μέλος της Premier Capital plc που είναι ο Developmental Licencee της McDonald’s σε Ελλάδα, Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία, Μάλτα και Ρουμανία.

Δείτε περισσότερα στο www.premiercapital.com.mt

 Η υπόσχεση του brand McDonald’s «να προσφέρουμε απολαυστικές στιγμές εύκολα για όλους» γίνεται πράξη μέσα στα εστιατόριά μας και στη συνολική εμπειρία που παρέχουμε στους επισκέπτες μας καθημερινά.

Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε απολαυστικό φαγητό και αξία με καινοτόμες υπηρεσίες που συνθέτουν τη μοναδική εμπειρία McDonald’s, όπως τα μηχανήματα αυτόματης συναλλαγής (self-ordering kiosks), εξυπηρέτηση στο τραπέζι (table service), μοντέρνα menu boards, McDelivery, McDrive, και την εφαρμογή McDonald’s mobile app με μοναδικές προσφορές.

Ραχοκοκαλιά της επωνυμίας μας είναι -και ήταν πάντα- η δέσμευσή μας σε ένα σύνολο βασικών αξιών, που καθορίζουν το ποιοι είμαστε και πώς λειτουργούμε την επιχείρηση αλλά και τα εστιατόριά μας.
Με το να δρούμε καθημερινά με βάση τις αξίες μας και να τις χρησιμοποιούμε για να παίρνουμε αποφάσεις -μεγάλες και μικρές- έχουμε καταφέρει να ορίσουμε τη McDonald’s™ ως μία μάρκα που μπορούν να εμπιστεύονται τόσο οι άνθρωποί μας, όσο και οι άνθρωποι που εξυπηρετούμε.

Εξυπηρέτηση-Serve
Βάζουμε τους πελάτες και τους ανθρώπους μας πάνω απ’ όλα

Αποδοχή-Inclusion
Ανοίγουμε τις πόρτες μας σε όλους

Ακεραιότητα-Integrity
Κάνουμε το σωστό

Κοινότητα-Community
Είναστε καλοί γείτονες

Οικογένεια-Family
Γινόμαστε καλύτεροι μαζί