• Μέγεθος Εταιρείας 50 εργαζόμενοι
  • Διεύθυνση Κηφισού 92, 10443, Αθήνα
  • Πόλη Αθήνα
  • Βιομηχανία/ Κατηγορία Τεχνική Eταιρία δραστηριοποιούμενη στον κλάδο της Eνέργειας
Ακολούθησε την Εταιρεία

MAS

Θέσεις που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Full Stack Engineer Αθήνα

Μη χάσετε καμία ευκαιρία από την εταιρία MAS.

Δημιουργήστε μια ειδοποίηση για να λαμβάνετε στο email σας θέσεις εργασίας που ταιριάζουν στις δεξιότητές σας.

Θέλω να λαμβάνω όμοιες θέσεις στο email μου
Ευχαριστούμε. Θα σας στείλουμε θέσεις που ταιριάζουν με

Εταιρική Παρουσίαση

H MAS A.E. είναι μια τεχνική εταιρία με εξειδίκευση στη μελέτη, στο σχεδιασμό, στην ανάπτυξη και στην κατασκευή συστημάτων αυτοματισμού, ελέγχου, προστασίας, διαχείρισης και εποπτείας εγκαταστάσεων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. 

Με 45 χρόνια εστιασμένης δραστηριότητας και καθετοποιημένων επενδύσεων, η MAS A.E. είναι η μόνη Ελληνικών συμφερόντων εταιρία και από τις λίγες εταιρίες στην Ευρώπη στον χώρο του εκσυγχρονισμού εγκαταστάσεων ηλεκτροπαραγωγής.

Προσφέρει καινοτόμες λύσεις σε εγκαταστάσεις παλινδρομικών μηχανών, ατμοστροβίλους, υδροστροβίλους και αεροστροβίλους ενώ λειτουργεί τμήμα ανάπτυξης ειδικού λογισμικού εποπτείας και διαχείρισης σταθμών παραγωγής. 

Επιπλέον, εκπροσωπεί στην Ελλάδα, στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και στην Ρωσία, κορυφαίους οίκους του εξωτερικού που παράγουν όργανα ελέγχου μηχανών, αυτομάτου συγχρονισμού, παραλληλισμού αλλά και προστασίας Η/Ζ.

Σήμερα η MAS A.E. είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία που παρέχει προοπτική και ασφάλεια στους εργαζομένους της καθώς και την απαιτούμενη συνέχεια και σιγουριά στους πελάτες της, έτοιμη πλέον να αναπτυχθεί στα νέα δεδομένα της παγκόσμιας αγοράς Έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001, 14001 και 18001.

Θέσεις εργασίας της εταιρείας MAS

Full Stack Engineer Αθήνα
Όλες οι θέσεις