• Διεύθυνση Λ.Κηφισίας 44, Μαρούσι
  • Πόλη Αθήνα
  • Βιομηχανία/ Κατηγορία Λιανικό εμπόριο προϊόντων & υπηρεσιών για την Ανακαίνιση και τη Βελτίωση της κατοικίας
Ακολούθησε την Εταιρεία

Leroy Merlin

Θέσεις που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Ομάδα

Κατερίνα Καλλιστή
Digital Project Specialist Leader
Άσπα Νικολοπούλου
Brand Communication Leader
Ελένη Κωστάκου
Internal Coach
Προβολή όλων

Μη χάσετε καμία ευκαιρία από την εταιρία Leroy Merlin .

Δημιουργήστε μια ειδοποίηση για να λαμβάνετε στο email σας θέσεις εργασίας που ταιριάζουν στις δεξιότητές σας.

Θέλω να λαμβάνω όμοιες θέσεις στο email μου
Ευχαριστούμε. Θα σας στείλουμε θέσεις που ταιριάζουν με

Εταιρική Παρουσίαση

Η LEROY MERLIN προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακαίνιση, την ανανέωση, την επισκευή, τη διακόσμηση και τη διαρρύθμιση της κατοικίας. Μέσω των εξειδικευμένων καταστημάτων μας και του eshop μας, παρέχουμε μεγάλη γκάμα ερασιτεχνικών ή επαγγελματικών λύσεων εξυπηρετώντας όλους όσους επιθυμούν να δημιουργήσουν μια ομορφότερη και πιο άνετη κατοικία.

Η LEROY MERLIN δραστηριοποιείται στη χώρα μας από το 2005 και είναι μέλος ενός τεράστιου δικτύου 26 επιχειρήσεων με  900 σημεία πώλησης σε 13 χώρες του γαλλικού Ομίλου Adeο που κατέχει την 1η θέση στην Ευρώπη και την 3η παγκοσμίως στην αγορά της βελτίωσης της κατοικίας».

H αποστολή μας είναι να χτίζουμε μαζί μία καλύτερη ζωή στο σπίτι για κάθε κάτοικο, πολίτη και συνεργάτη. Όμως για εμάς, σπίτι δεν είναι μόνο ο χώρος που κατοικούμε αλλά και η εταιρία που εργαζόμαστε.

Έτσι, κάθε ένας από εμάς, στη LEROY MERLIN, συμβάλλει ενεργά στη διαμόρφωση του Οράματος του σπιτιού μας, μοιράζοντας τις απόψεις, την τεχνογνωσία και τις δεξιότητές του, με σκοπό τη δημιουργία μιας εταιρείας όπου επιθυμεί να εργάζεται. Το όραμα όλων εμάς στη LEROY MERLIN είναι οι συνεργάτες μας να αναπτύσσουν ηγετικά skills στη διάρκεια της επαγγελματικής τους πορείας, καλλιεργώντας την κουλτούρα καθοδήγησης. Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη των ανθρώπων μας. Χτίζουμε μια κουλτούρα αυτοβελτίωσης και διαρκούς μάθησης εκπαιδεύοντας τους συνεργάτες γύρω από θέματα τεχνικής φύσης, self-leadership και feedback.

 #eisai_mesa για μια συναρπαστική νέα σταδιοδρομία;

Κάνε το επόμενο βήμα και έλα στην ομάδα μας!

 

 

Θέσεις εργασίας της εταιρείας Leroy Merlin

Όλες οι θέσεις

Κατερίνα Καλλιστή
Digital Project Specialist Leader

Tο να εργάζομαι στην οικογένεια της LEROY MERLIN για μένα  είναι μια μοναδική εμπειρία...  Συνεργάζομαι, με ανθρώπους από 15 διαφορετικές χώρες, ταξιδεύω, μαθαίνω διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς, εξελίσσομαι ως άνθρωπος και ως επαγγελματίας. Εργάζομαι σε ένα περιβάλλον πολύ φιλικό και ταυτόχρονα ασφαλές με μια επαγγελματική ελευθερία, έξω από τα στερεότυπα των κοινών πολυεθνικών, παρακινούμαι καθημερινά να πάρω πρωτοβουλίες, νιώθω χρήσιμη και δημιουργική. Εμπνέομαι καθημερινά από τις αξίες και τα ιδανικά ενός ομίλου που κύριος πυλώνας του είμαι εγώ! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

Άσπα Νικολοπούλου
Brand Communication Leader

Αισθάνομαι περήφανη που εργάζομαι για ένα brand που ενισχύει τον ιερό δεσμό που έχουμε εμείς οι άνθρωποι με το σπίτι μας. Στο κέντρο της ζωής κάθε ανθρώπου υπάρχει ένα σπιτικό και η αποστολή της εταιρίας μας είναι να εμπνεύσει και να ενδυναμώσει τον καθένα από εμάς να βελτιώσει αυτό το σπιτικό. Το ότι ανήκω στην οικογένεια της LEROY MERLIN με κάνει να αισθάνομαι χρήσιμη και δημιουργική.

Ελένη Κωστάκου
Internal Coach

Ξέρετε γιατί αγαπώ την εργασία μου; Γιατί καθημερινά συναναστρέφομαι με ανθρώπους , συμβάλλω στην ανακάλυψη των ταλέντων τους και στην ανάπτυξη τους ενώ παράλληλα γνωρίζω καλύτερα και τον ίδιο μου το εαυτό. Γίνομαι ολοένα και πιο ανοιχτή σε νέες προκλήσεις , μαθαίνω νέα πράγματα με στόχο να γίνομαι ολοένα και πιο χρήσιμη για μένα, για εκείνους και για την εταιρεία.

Κυριάκος Μάρκου
CRM Analyst & Operations Specialist

Στην LEROY MERLIN εκτιμούμε αυτό που σε κάνει διαφορετικό. Σε ενθαρρύνουμε να επικοινωνείς τις ιδέες σου, να παίρνεις ρίσκα, να αποτύχεις, ωθώντας σε να μαθαίνεις συνεχώς και να αναπτύσσεις νέες δεξιότητες.

Σώτια Ηλιάδου
Talent Acquisition & Employer Branding Leader

Στην LEROY MERLIN αισθάνομαι ελεύθερη να ανακαλύψω το δικό μου όραμα καριέρας. Γιατί στην LEROY MERLIN οι ευκαιρίες καριέρας είναι τόσες όσες και οι φιλοδοξίες μου.

Ομαδική ασφάλιση

Μπόνους απόδοσης

10 χρόνια Loyalty

Ευέλικτα ωράρια

Πρόσβαση σε εταιρικά αυτοκίνητα

Επίδομα εκπαίδευσης

Sabbatical / εκπαιδευτική άδεια

Εκπτώσεις σε συνεργαζόμενα καταστήματα

Εταιρικά Δάνεια

Εκπτώσεις στα προϊόντα μας

Ευέλικτη εργασία από το σπίτι
ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ... ΑΞΙΖΟΥΝ!

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ * ΔΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ * ΑΛΛΗΛΕΞΑΡΤΗΣΗ * ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Αυτές είναι οι θεμελιώδεις αξίες για εμάς. Αποτελούν τη βάση της κουλτούρας και της ταυτότητάς μας και χαρακτηρίζουν τις σχέσεις μας με τους πελάτες και τους ανθρώπους μας.