Kotsovolos

Kotsovolos - Recruitment

Περίληψη

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Από το 1950 μέχρι και σήμερα η Εταιρεία Κωτσόβολος έχει κατορθώσει να βρίσκεται στην ηγετική θέση του Λιανικού Εμπορίου Οικιακών Συσκευών, υποστηριζόμενη πάντα από τους ανθρώπους της.

Βασιζόμενοι λοιπόν σε αυτή την αμφίδρομη σχέση, η εταιρεία Κωτσόβολος απαρτίζεται σήμερα απο 2.150 περίπου εργαζόμενους στο σύνολο του Δικτύου της, σε όλη την Ελλάδα.

Συνάδελφοι άριστα εκπαιδευμένοι και ευχάριστοι, δίνουν πάντα και καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας και για την συνεχή στήριξη απέναντι στις απαιτήσεις του ομίλου.

Με την πάροδο των χρόνων και μέσα από συνεχή εκπαίδευση, οι ανθρωποί μας αναπτύσσονται και εξελίσσονται συνεχώς με αποτέλεσμα να αναλαμβάνουν Διευθυντικές θέσεις σε όλα τα τμήματα της, διατελώντας άριστα στα καθήκοντα τους και θέτοντας με αυτό τον τρόπο ακόμα πιο ψηλά τον πήχυ στην ομάδα της Κωτσόβολος.


Ο Στρατηγικός Στόχος της Εταιρίας για το Ανθρώπινο Δυναμικό είναι

Να παρακινήσουμε, να ανατύξουμε και να δώσουμε αξία στους ανθρώπους μας, δημιουργώντας ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον που θα βοηθά και θα ενθαρρύνει τους ανθρώπους μας να :

  • Κατανοούν τι τους ζητείται

  • Να είναι εκπαιδευμένοι να εκτελέσουν τον ρόλο τους σύμφωνα με τις προδιαγραφές που απαιτούνται.

  • Να είναι εφοδιασμένοι για να αντιμετωπίσουν τις συνεχώς αυξανόμενες προκλήσεις που προέρχονται απο την επιχείρηση και το περιβάλλον μέσα από συνεχή εκπαίδευση.

  • Να ενθαρρύνονται να αναπτυχθούν με βάση τις δυνατότητές τους σε ανώτερες θέσεις στην Εταιρία

  • Να μοιράζονται την επιτυχία στην δουλειά τους με την Εταιρία

  • Να είναι περήφανοι που δουλεύουν για τον Κωτσόβολο

  • Να εφαρμόζουν τις αρχές του «Είμαστε οι καλύτεροι»

  • Να τους δοθούν οι δυνατότητες να αναπτυχθούν για να καταλάβουν θέσεις στον Ομιλο και εκτός Ελλάδος

Εταιρικές αξίες

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ

Στην Εταιρία Κωτσόβολος πιστεύουμε ότι για να μπορέσουμε να προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση στον καταναλωτή και να διατηρήσουμε τον ηγετικό μας ρόλο στην αγορά, θα πρέπει να συντηρούμε και να αναπτύσσουμε καθημερινά τις αξίες μας που καλύπτουν όλο το φάσμα των ενεργειών μας.

Οι αξίες μας αυτές συνοψίζονται κάτω από την γενική αρχή:

«Να είμαστε οι καλύτεροι»που σημαίνει:
Να λειτουργούμε με τιμιότητα και ακεραιότητα
Να παρέχουμε πολύ καλή εξυπηρέτηση στους πελάτες
Να σεβόμαστε τους συναδέλφους μας
Να ψάχνουμε συνέχεια τρόπους για να βελτιώσουμε την απόδοσή μας...και Να Δουλεύουμε μαζί για να ξεπεράσουμε τον ανταγωνισμό

Οι Εταιρικές μας Αξίες υποστηρίζονται και προωθούνται συνεχώς πρός όλα τους συναδέλφους της Κωτσόβολος όχι μόνο με τα μέσα εσωτερικής επικοινωνίας που διαθέτει η Εταιρία αλλά καθημερινά με το προσωπικό παράδειγμα των στελεχών και των εργαζομένων σε αυτήν.

Ειδικά η προσαρμογή της Εταιρίας σε αυτές τις αξίες αξιολογείται και μέσα από ειδικές έρευνες που διεξάγονται όχι μόνο ανάμεσα στο προσωπικό της αλλά και τους καταναλωτές της και βραβεύονται οι χώροι και τα άτομα με τις καλύτερες επιδόσεις.

Όµιλος Κωτσόβολος

Σχετικά µε τον Όµιλο Κωτσόβολος

Ο Όµιλος Κωτσόβολος είναι η Νο 1 αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα. Η εταιρεία Κωτσόβολος ξεκίνησε σαν ένα απλό µαγαζί το 1950, στην Αθήνα. Σήµερα λειτουργεί 85 καταστήµατα και κατέχει περίπου 72.034 τ.µ. χώρου πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα.

Η δυναµική ανάπτυξη του Οµίλου Κωτσόβολος τα τελευταία χρόνια τον έχουν καταστήσει κυρίαρχο στην αγορά των ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα. Ο Όµιλος εξειδικεύεται στην πώληση ηλεκτρονικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, ηλεκτρονικών
υπολογιστών, οικιακών συσκευών, φωτογραφικού εξοπλισµού, τηλεπικοινωνιακών προϊόντων, καθώς και στις υπηρεσίες συντήρησης µετά την πώληση. Από το Σεπτέµβριο του 2004 κάτοχος της πλειοψηφίας του µεριδίου ιδιοκτησίας είναι ο Όµιλος DSG international.

Εκπαίδευση

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Η Εταιρία Κωτσόβολος στηρίζει την απόδοση και την ανάπτυξη του προσωπικού της στην συνεχή του εκπαίδευση και επιμόρφωση στην οποία επενδύει σημαντικά ποσά και χρόνο.

Ετσι λοιπόν από τα τέλη του 2005, δημιούργησε την «Ακαδημία Κωτσόβολος» που αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επιμόρφωσης του Ανθρωπίνου Δυναμικού της σε όλα τα επίπεδα και χώρους της Εταιρίας.Αποτελεί επίσης ένα «ζωντανό» πρόγραμμα που συνεχώς ανανεώνεται και εμπλουτίζεται με βάσει τις ανάγκες που προκύπτουν κάθε φορά είτε μέσα από την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών αναγκών που διεξάγεται τακτικά σε όλο το εύρος της Εταιρίας μέ συγκεκριμένες μεθόδους και εργαλεία, είτε με βάσει τις ανάγκες που προκύπτουν για την προσαρμογή της Εταιρίας σε νέες συνθήκες. Η εκπαίδευση διεξάγεται κυρίως από εσωτερικούς εισηγητές-εξειδικευμένα στελέχη και λιγώτερο από εξωτερικούς συνεργάτες με αποδεδειγμένη εμπειρία και κύρος (πχ HayGroup, KPMG) κυρίως σε πολύ εξειδικευμένα θέματα.

Παράλληλα, διεξάγονται ξεχωριστά εκπαιδευτικά προγράμματα με εξωτερικούς εξειδικευμένους συνεργάτες για συγκεκριμένα τμήματα της Εταιρίας όπως Οικονομική Διεύθυνση, Διεύθνση Πληροφορικής, Διεύθυνση Logistics κλπ

Αποστολή βιογραφικού

Σε περίπτωση που δεν βλέπετε ενεργές αγγελίες μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας πατώντας εδώ.

Όµιλος DSG international plc

Σχετικά µε τον Όµιλο DSG international plc

Η DSG international plc είναι ο κορυφαίος στην Ευρώπη όµιλος στην πώληση ηλεκτρικών ειδών.

Ο Όµιλος εφαρµόζει µια πολιτική πολλαπλών καναλιών στη λιανική πώληση και το εµπόριο ηλεκτρικών ειδών µε περισσότερα από 1200 καταστήµατα και ηλεκτρονικά καταστήµατα σε 27 χώρες, ενώ απασχολεί 40.000 εργαζόµενους.

Κάθε χρόνο, περισσότεροι από 100 εκατοµµύρια πελάτες αγοράζουν online και µέσα από τα καταστήµατα του Οµίλου DSG international plc.

Οι αλυσίδες και οι ηλεκτρονικές αλυσίδες που περιλαµβάνει ο όµιλος DSG international plc περιλαµβάνουν τα Currys, Dixons.co.uk και PC World στη Μ. Βρετανία και Ιρλανδία, Elkjop στις Σκανδιναβικές χώρες, UniEuro στην Ιταλία, Κωτσόβολος στην Ελλάδα, Electro World στη Κεντρική Ευρώπη, PC City στη Γαλλία, την Ισπανία, την Ιταλία και τη Σουηδία και την Pixmania.com σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Ο Όµιλος DSG international plc προσφέρει πλήρες φάσµα υπηρεσιών after sales, που περιλαµβάνουν εθνική υποστήριξη για τις ψηφιακές και IT τεχνολογίες και την υπηρεσία The TechGuys, που προσφέρει τηλεφωνικές και κατ’ οίκον υπηρεσίες υποστήριξης σε ολόκληρο το Hνωµένο Βασίλειο. Παράλληλα, ο Όµιλος περιλαµβάνει µια εταιρεία που απευθύνεται σε επιχειρήσεις διακινώντας επώνυµες µάρκες µέσα στη Μεγάλη Βρετανία.

Μη χάσετε καμία ευκαιρία από την εταιρία Kotsovolos.

Δημιουργήστε μια ειδοποίηση για να λαμβάνετε στο email σας θέσεις εργασίας που ταιριάζουν στις δεξιότητές σας.

Θέλω να λαμβάνω όμοιες θέσεις στο email μου
Ευχαριστούμε. Θα σας στείλουμε θέσεις που ταιριάζουν με