Karelia Tobacco Company Inc.

Karelia Tobacco Company Inc. - Recruitment

Προφίλ

Πάνω από 130 χρόνια ηγούμαστε με ακεραιότητα

Η Καρέλια, ιδρύθηκε το 1888 και αποτελεί, σήμερα, τη μεγαλύτερη καπνοβιομηχανία και πρώ
το εξαγωγέα τσιγάρων της Ελλάδας. Φημίζεται για την ποιότητα και την καινοτομία της, ενώ τα προϊόντα της διατίθενται σε περισσότερες από 65 χώρες στον κόσμο.


Ποιότητα και καινοτομία




Από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής της, σκοπός της Καρέλια ήταν να παρέχει στους πελάτες της προϊόντα καπνού εξαιρετικής ποιότητας.
Αυτή η απόλυτη αφοσίωση στη διάθεση προϊόντων αρίστης ποιότητας διασφαλίζεται με εξειδι-κευμένους ποιοτικούς ελέγχους, σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές, στους οποίους υπόκειται κάθε τομέας της παραγωγικής διαδικασίας.
Ο κόσμος των προϊόντων καπνού της Καρέλια, χαρακτηρίζεται από τη δέσμευσή της εταιρείας για ποιότητα σε κάθε στάδιο της παραγωγής, από την εξεύρεση των καλύτερων φύλλων καπνού μέχρι το σχεδιασμό της συσκευασίας και την παρουσίαση του προϊόντος.

Το σύγχρονο εργοστάσιό μας




Το συνεχιζόμενο πρόγραμμα επενδύσεων της Καρέλια διασφαλίζει ότι το σύγχρονο, ελεγχόμενων κλιματολογικών συνθηκών εργοστάσιό μας θα παραμείνει μια υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής για χαρμάνια και συσκευασίες καπνού, η οποία πληροί τις υψηλότερες διεθνείς προδιαγραφές. Αξίζει να αναφερθεί πως είμαστε η πρώτη μη-πολυεθνική Εταιρεία στον κόσμο που εγκατέστησε και χρησιμοποιεί το ταχύτερο διαθέσιμο μηχάνημα παραγωγής και συσκευασίας τσιγάρων, δυναμικότητας 16.000 τσιγάρων το λεπτό. Στην εποχή μας, η βιομηχανία παραγωγής τσιγάρων έχει μεταμορφωθεί χάρη στην εξέλιξη της επιστήμης και της τεχνολογίας. Σήμερα, το εργοστάσιό μας στην Καλαμάτα λειτουργεί με τον πλέον σύγχρονο ηλεκτρονικό εξοπλισμό και με υψηλής τεχνολογίας συστήματα ποιοτικού ελέγχου, σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας.

Τα σήματά μας




Η ικανότητά μας, να δημιουργούμε σήματα, πολλά εκ των οποίων κατέχουν εξέχουσα θέση στην ιστορία του τσιγάρου, μας έχει εδραιώσει ως ένα αξιοσέβαστο δημιουργό καινοτόμων προϊόντων στην καπνοβιομηχανία.

Τα σήματά μας, χαρακτηρίζονται για την καινοτομία τους, την ποιότητα των προσεκτικά επιλεγμένων καπνών τους, για τα μοναδικά χαρμάνια τους, καθώς και για τις καλαίσθητες συσκευασίες τους. Ο παραπάνω συνδυασμός έχει ως αποτέλεσμα να είναι περιζήτητα σε πάνω από 65 χώρες σε όλο τον κόσμο, εδραιώνοντας την Εταιρεία μας παγκοσμίως, σαν έναν από τους ποιοτικότερους παραγωγούς καπνικών προϊόντων.

Στην γκάμα των προϊόντων της εταιρείας Καρέλια, ανήκουν οικογένειες σημάτων όπως η George Karelias and Sons, Karelia Slims, Omé, Karelia Blue, American Legend κ.α., οι οποίες αποτελούν την πρώτη επιλογή των καπνιστών τόσο στην Ελλάδα, όσο και στις χώρες που δραστηριοποιούμαστε.

Διεθνής παρουσία




Η Καρέλια, διανέμει τα σήματά της σε περισσότερες από 65 χώρες στον κόσμο, κατέχοντας το 0,32% της παγκόσμιας κατανάλωσης. Τα σήματά της κατέχουν ηγετική θέση, τόσο στις εσωτερικές αγορές των χωρών που διανέμονται, όσο και στο κανάλι των καταστημάτων αφορολογήτων ειδών. Οι πελάτες μας, μπορούν να βρουν τα αγαπημένα τους σήματα Καρέλια, στα περισσότερα από τα μεγαλύτερα αεροδρόμια του κόσμου.

Οι άνθρωποί μας




Οι άνθρωποί μας ήταν και πάντοτε θα είναι ένα ζωτικής σημασίας πλεονέκτημα, καθώς το ταλέντο και η ενεργητικότητά τους υπήρξαν καίριας σημασίας για τη δημιουργία των εξαιρετικών προϊόντων και της ποικιλίας σημάτων που απολαμβάνουν σήμερα οι πελάτες μας.

Εξασφαλίζουμε στους ανθρώπους μας, όχι μόνο ένα ασφαλές και ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον, αλλά και τη δυνατότητα - μέσα από τις διαρκείς επενδύσεις μας για την κατάρτισή τους- να αναπτύξουν τις απαραίτητες δεξιότητες ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις προκλήσεις του μέλλοντος.

Για αυτό άλλωστε, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς, η βράβευσή μας ως ένας από τους πλέον επιθυμητούς εργοδότες στις προτιμήσεις των νέων, σύμφωνα με την ετήσια έρευνα «Καριέρα και Γενιές Υ & Ζ», που πραγματοποίησε το kariera.gr σε συνεργασία με το Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Eπικοινωνία




Karelia Tobacco Company Inc.
Οδός Αθηνών, 24 100 Καλαμάτα
Τ: 27210 69213, 27210 69002, F: 27210 69080

Υποκαταστήματα
Λεωφόρος Αθηνών 120, 104 42 Αθήνα                            Μοναστηρίου 244, 546 28 Θεσσαλονίκη
Τ: 210 5151000, F: 210 5151018                                         Τ: 2310 516842, F: 2310 516844

E: info@karelia.gr
www.karelia.gr

Μη χάσετε καμία ευκαιρία από την εταιρία Karelia Tobacco Company Inc..

Δημιουργήστε μια ειδοποίηση για να λαμβάνετε στο email σας θέσεις εργασίας που ταιριάζουν στις δεξιότητές σας.

Θέλω να λαμβάνω όμοιες θέσεις στο email μου
Ευχαριστούμε. Θα σας στείλουμε θέσεις που ταιριάζουν με

Θέσεις εργασίας της εταιρείας Karelia Tobacco Company Inc.

Όλες οι θέσεις