• Μέγεθος Εταιρείας 1065 εργαζόμενοι
  • Διεύθυνση 1ο χλμ Λ. Μαρκοπούλου
  • Πόλη Παιανία
  • Βιομηχανία/ Κατηγορία Wholesale-Retail/Χονδρικό και Λιανικό Εμπόριο
Ακολούθησε την Εταιρεία

KAFKAS

Θέσεις που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Μη χάσετε καμία ευκαιρία από την εταιρία KAFKAS.

Δημιουργήστε μια ειδοποίηση για να λαμβάνετε στο email σας θέσεις εργασίας που ταιριάζουν στις δεξιότητές σας.

Θέλω να λαμβάνω όμοιες θέσεις στο email μου
Ευχαριστούμε. Θα σας στείλουμε θέσεις που ταιριάζουν με

Εταιρική Παρουσίαση

Η ΚΑΥΚΑΣ κατέχει την ηγετική θέση στον χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, φωτισμού, ειδών τεχνολογίας κτιρίων και λύσεων διαχείρισης ενέργειας στην Ελληνική αγορά, με 72 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί μία από τις πιο δυναμικά και ραγδαία αναπτυσσόμενες ελληνικές εταιρείες των τελευταίων ετών. Παράλληλα, διαθέτει εξειδικευμένες ομάδες πωλήσεων B2B, τμήματα Βιομηχανίας & Ναυτιλίας, ICT, αυτοματισμών και ενεργειακών λύσεων  για την υποστήριξη μεγάλων έργων που απαιτούν τη διερεύνηση και την ανάπτυξη συνολικών λύσεων κατά την προδιαγραφή, την υλοποίηση και την ολοκλήρωσή τους.

Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης, πρόσφατα προχώρησε στη δημιουργία του HUB Lighting and Innovation by Kafkas, ενός νέου conceptual framework το οποίο είναι αφιερωμένο στην αλληλεπίδραση με τον φωτισμό και τον αυτοματισμό και φιλοξενείται σε ένα χώρο υψηλών προδιαγραφών, από τους πιο καινοτόμους στην Ευρώπη, όπου ο επισκέπτης μπορεί να αλληλεπιδράσει σε ειδικά διαμορφωμένα experience rooms, μετατρέποντας το φωτισμό σε εμπειρία.

Στόχος της εξειδικευμένης ομάδας ειδικών φωτισμού, αρχιτεκτόνων, μηχανολόγων, αυτοματιστών και ΚΝΧ experts που το στελεχώνουν, είναι να παρέχει, από την αρχή ενός project μέχρι το τέλος του, εφαρμογές αρχιτεκτονικού, τεχνικού και διακοσμητικού φωτισμού καθώς και λύσεις αυτοματισμού κτιρίων.

Ήθος
Ενεργούμε με σεβασμό & ανυποχώρητή ακεραιότητα εντός και εκτός εταιρείας

Πάθος
Υπηρετούμε με πάθος τον πελάτη μας

Ομαδικότητα
Εμπιστευόμαστε το συνάδελφο μας και δεσμευόμαστε στην επιτυχία του

Αποτελεσματικότητα
Αναζητούμε τη συνεχή βελτίωση σε ό,τι κάνουμε


Αποστολή μας:
Να εξυπηρετούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις καθημερινές ανάγκες των B2B και B2C πελατών μας, παρέχοντας ηλεκτρολογικό υλικό, φωτισμό, προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας και ολοκληρωμένες λύσεις από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους προμηθευτές της αγοράς.

Η Κουλτούρα μας
Προχωράμε όλοι ΜΑΖΙ, σαν μια μεγάλη ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ που λειτουργεί με ήθος, πάθος, ομαδικότητα και αποτελεσματικότητα και επιτυγχάνει υψηλούς στόχους που δημιουργούν προστιθέμενη αξία στην εξυπηρέτηση των πελατών μας και δική μας προσωπική και ομαδική εξέλιξη! Λειτουργούμε γρήγορα, ευέλικτα και αποτελεσματικά για να ανταποκρινόμαστε στις προκλήσεις των καιρών. Αγαπάμε τις προκλήσεις, ενθαρρύνουμε το ρίσκο, μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Δημιουργούμε τις τάσεις, οδηγούμε τις εξελίξεις. Εμπνεόμαστε από την καινοτομία, ακολουθούμε την τεχνολογία και είμαστε κάθε στιγμή δίπλα στους πελάτες μας.


Ποια είναι η ομάδα μας

Η ομάδα μας αποτελείται από νέους ανθρώπους με κέφι, όρεξη και πάθος που εμπνέονται από τους πελάτες μας και φροντίζουν να τους προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εξατομεικευμένη εμπειρία. Το ήθος, ο επαγγελματισμός και η αποτελεσματικότητα είναι από τα βασικά μας χαρακτηριστικά, που αναδεικνύονται μέσα από ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον που προωθεί το ομαδικό πνεύμα και τον αμοιβαίο σεβασμό.

Επενδύουμε σταθερά στην επαγγελματική και προσωπική εξέλιξη των στελεχών μας με προγράμματα διαρκούς επιμόρφωσης. Από την πρώτη μέρα ένταξης στην ΚΑΥΚΑΣ, οι εργαζόμενοι εντάσσονται σε πρόγραμμα εισαγωγικής εκπαίδευσης (μέσω του KAFKAS Institute of Training & Development) προκειμένου να αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια και να υποστηριχθούν στο νέο τους ρόλο.

Αναπτύσσουμε τις δεξιότητες και τις ικανότητες των ανθρώπων μας, απελευθερώνουμε το δυναμισμό τους και πορευόμαστε δυναμικά μέσα σε ένα κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης, ανοιχτής επικοινωνίας και σεβασμού. Η διαφορετικότητα των ανθρώπων μας και η εμπιστοσύνη στις ικανότητές τους είναι κινητήριες δυνάμεις για την εταιρεία μας και μυστικό της επιτυχίας μας.

Με εφόδια τις αξίες μας, οι άνθρωποι της ΚΑΥΚΑΣ διαμορφώνουμε και ορίζουμε ένα καλύτερο μέλλον, ως άτομα και ως εταιρεία. Γιατί η ΚΑΥΚΑΣ, είναι οι άνθρωποί της.

Benefits / Bonus:

Διαρκής και εξειδικευμένη εκπαίδευση από το Kafkas Institute, Ιδιωτική ασφάλιση, παροχή εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας (πχ laptop, tablet κτλ), bonus βάσει επίτευξης στόχων, δυνατότητα εσωτερικής μετακίνησης και αλλαγή επαγγελματικού προσανατολισμού, δυνατότητα επιλογής μετακίνησης και εργασίας πανελλαδικά, δυνατότητα τηλεργασίας, πρόγραμμα health & wellness #betteryou, τράπεζα αίματος.