JT International Hellas

JT International Hellas - Recruitment

ΠροεπισκόπησηΗ Japan Tobacco International (JTI) είναι μια κορυφαία διεθνής εταιρεία καπνικών προϊόντων, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Japan Tobacco Inc. που ανήκει κατά 33% στο Ιαπωνικό Δημόσιο. Είναι ο κάτοχος παγκοσμίως του Winston, της δεύτερης μάρκας τσιγάρων στον κόσμο, καθώς και του Camel εκτός ΗΠΑ. Η JTI έχει δεσμευτεί να επενδύει στην ανάπτυξη Προϊόντων Μειωμένου Κινδύνου (ΠΜΚ) και εμπορεύεται το Ploom TECH, ένα προϊόν θερμαινόμενου καπνού, καθώς και προϊόντα ηλεκτρονικών τσιγάρων με το σήμα Logic. Με έδρα στη Γενεύη της Ελβετίας και επιχειρήσεις σε περισσότερες από 120 χώρες, η JTI απασχολεί 40.000 εργαζόμενους ανά τον κόσμο και το 2018 πιστοποιήθηκε ως «Κορυφαίος Εργοδότης Παγκόσμια» για 4η συνεχή χρονιά.

Στην Ελλάδα, η JTI διαθέτει τα προϊόντα της στην ελληνική αγορά από τη δεκαετία του 1980.  Σήμερα είναι η δεύτερη εταιρεία προϊόντων καπνού με τις μάρκες Winston, Camel, Old Holborn και το ηλεκτρονικό τσιγάρο Logic.  Η εταιρεία συνεισφέρει περίπου το 1,5% των συνολικών ετήσιων φορολογικών εσόδων της χώρας (2017: 640 εκατ. ευρώ από ΕΦΚ και ΦΠΑ) και συμβάλει στον ελληνικό καπνικό κλάδο, στηρίζοντας παράλληλα και την τοπική οικονομία καθώς αγοράζει το 25% της συνολικής εγχώριας παραγωγής καπνού.

Με έδρα στην Παιανία και γραφεία σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα, η JTI Hellas απασχολεί περισσότερους από 100 εργαζόμενους, έχοντας παράλληλα και την ευθύνη των αγορών της Κύπρου και της Μάλτας.  Το 2018 αναγνωρίστηκε για 6η συνεχή χρονιά ως «Κορυφαίος Εργοδότης» στην Ελλάδα, ενώ το 2017 διακρίθηκε ως μία από τις 25 πολυεθνικές επιχειρήσεις με το «Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στην Ευρώπη».

www.jti.com

Εταιρική κουλτούρα

Στόχος μας η επιτυχία
Στην JTI έχουμε μια μακροπρόθεσμη οπτική:  Επενδύουμε στο μέλλον, ισορροπώντας τις ευθύνες μας απέναντι στους καταναλωτές, τους εργαζομένους και τους εταίρους μας, καθώς και τις κοινωνίες όπου δραστηριοποιούμαστε.  Η οικονομική σταθερότητα και η βιωσιμότητα συνιστούν ακρογωνιαίους λίθους της επιτυχίας μας.

Με σεβασμό και φροντίδα για τον εργαζόμενο
Στην JTI κάθε εργαζόμενος αντιμετωπίζεται δίκαια και με σεβασμό.  Οι εργαζόμενοί μας ανταποκρίνονται στη δέσμευση αυτή και την ανταποδίδουν με την αφοσίωσή τους.  Λειτουργούμε με πνεύμα ομαδικότητας, σαν μέλη μιας ομάδας και όχι ατομικά, όπου ακούμε και νοιαζόμαστε ο ένας τον άλλον.

Επενδύουμε στους ανθρώπους
Προσφέρουμε στους εργαζομένους μας συνεχώς ευκαιρίες να αποκτήσουν νέες εμπειρίες ανάπτυξης του ταλέντου τους και εξέλιξης της καριέρας τους, τόσο σε τοπικό όσο και διεθνές επίπεδο.  Το επιχειρηματικό περιβάλλον όπου δραστηριοποιούμαστε εξελίσσεται διαρκώς καθώς νέα προϊόντα και αγορές αναδύονται σε αυτό,  δημιουργώντας έτσι νέες προκλήσεις αλλά και ευκαιρίες επαγγελματικής σταδιοδρομίας.  Η επένδυση στους ανθρώπους μας, η παγκόσμια εμβέλεια και η νοοτροπία μιας διεθνούς εταιρείας είναι μέρος του DNA μας.

H JTI με μια ματιά

Κλάδος: Καπνοβιομηχανικά Προϊόντα
Κεντρικά Γραφεία: Γενεύη, Ελβετία
Πωλήσεις: Σε περισσότερες από 120 χώρες
Γραφεία: 399
Εγκαταστάσεις: 25 εργοστάσια, 9 κέντρα έρευνας, 5 κέντρα επεξεργασίας καπνού
Εργαζόμενοι: 40.000 παγκοσμίως
Προϊόντα: Winston | Camel | Silk Cut | Benson & Hedges | Old Holborn |
American Spirit | Logic

www.jti.com

Μη χάσετε καμία ευκαιρία από την εταιρία JT International Hellas.

Δημιουργήστε μια ειδοποίηση για να λαμβάνετε στο email σας θέσεις εργασίας που ταιριάζουν στις δεξιότητές σας.

Θέλω να λαμβάνω όμοιες θέσεις στο email μου
Ευχαριστούμε. Θα σας στείλουμε θέσεις που ταιριάζουν με

Θέσεις εργασίας της εταιρείας JT International Hellas

Όλες οι θέσεις

Συνδεθείτε μαζί μας