Janssen

Janssen - Recruitment

Προεπισκόπηση

Η εταιρεία μας

Η Janssen ανήκει στον όμιλο εταιριών της Johnson & Johnson, την πληρέστερη εταιρία φροντίδας υγείας στον κόσμο. Στην Ελλάδα η Janssen ξεκίνησε ως επιστημονικό γραφείο το 1973 και πλέον συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρίες της Ελλάδας. Με ξεκάθαρο όραμα και απόλυτη δέσμευση στην αποστολή της, η Janssen στην Ελλάδα έχει εξελιχθεί σε εταιρία «πρότυπο» μεταξύ όλων των εταιριών Janssen Ευρώπης, έχοντας σταθερά επιχειρησιακά αποτελέσματα, μέσω μιας ση- μαντικής ομάδας ταλαντούχων ανθρώπων και άριστων επιχειρησιακών διεργασιών.

Ο στόχος μας

Θέλουμε να είμαστε η πιο αξιόπιστη εταιρεία υγείας στον κόσμο. Αποστολή μας είναι να επιφέρουμε την ριζικότερη δυνατή αλλαγή στον τρόπο με τον οποίον αντιμετωπίζουμε τις νόσους. Έχουμε ένα κορυφαίο χαρτοφυλάκιο λύσεων που μπορούν να θέσουν υπό έλεγχο ή να αντιμετωπίσουν ορισμένες από τις σοβαρότερες νόσους παγκοσμίως. Εστιάζουμε τη δράση μας σε πέντε κύριους θεραπευτικούς τομείς: α)  Νευροεπιστήμη (σχιζοφρένεια, άνοια, πόνος), β) Λοιμώδη νοσήματα (HIV/AIDS, Ηπατίτιδα C), γ) Ογκολογία (καρκίνος του προστάτη), δ) Ανοσολογία (ψωρίαση, ψωριασική αρθρίτιδα), ε) Αιματολογία (πολλαπλό μυέλωμα)

Τα προϊόντα μας

Η Janssen είναι απόλυτα προσανατολισμένη στην παροχή καινοτόμων και υψηλής ποιότητας προϊόντων που στοχεύουν στη βελτίωση της ανθρώπινης ζωής. Με κύριο μέλημά της την φαρμακευτική έρευνα, ανακαλύπτει, αναπτύσσει και διαθέτει πρωτοποριακά φάρμακα σε πολλούς τομείς όπως Ψυχιατρική (Xeplion), Ανοσολογία (Stelara PSO, Stelara PSA), Αιματολογία (Imbruvica, Velcade, Dacogen), Ογκολογία (Zytiga), Λοιμωξιολογία (Olysio), Χρόνιος Πόνος (Palexia), HIV/AIDS (Prezista, Rezolsta).

Οι άνθρωποί μας

Η Janssen απασχολεί συνολικά στην Ελλάδα 142 εργαζομένους στους οποίους οφείλεται κατά κύριο λόγο η επιτυχημένη της πορεία.

Προτεραιότητά της είναι η συνεχής ανάπτυξη και ο υψηλός δείκτης δέσμευσης και ικανοποίησης του ανθρώπινου δυναμικού της μέσα σε ένα υγιές και δυναμικό εργασιακό περιβάλλον. Εστιάζουμε στη συνεχή εκπαίδευση των ανθρώπων μας και παρέχουμε σημαντικές ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης, καθώς και δυνατότητες διεθνούς σταδιοδρομίας εντός της οικογένειας εταιριών της Johnson & Johnson.

Πρωταρχικός στόχος για μας είναι η ασφάλεια των ανθρώπων μας. Επίσης είμαστε ευαισθητοποιημένοι και προωθούμε τη βελτίωση της υγείας και ευεξίας τους προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε προγράμματα που προάγουν τη φυσική και ψυχική υγεία.

Οι άνθρωποί μας:

  • Επιλέγονται με αξιοκρατικό τρόπο
  • Εκπαιδεύονται άριστα
  • Αναπτύσσουν τις δυνατότητές τους εντός και εκτός Ελλάδος
  • Αμείβονται ανταγωνιστικά

Το «πιστεύω» μας

Το «πιστεύω» μας, ένα σταθερό σύστημα αξιών, το οποίο περιγράφεται στο ΠΙΣΤΕΥΩ της

Johnson & Johnson, συνθέτει από το 1943 έναν ισχυρό θεσμό, υπογραμμίζοντας και περιγράφοντας τις ευθύνες της εταιρείας απέναντι στους πελάτες, τους εργαζομένους, τους μετόχους της αλλά και προς την κοινότητα στην οποία δρα και αναπτύσσεται. Έτσι, εφαρμόζοντας στην πράξη τις αρχές της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης υποστηρίζει ενέργειες που υπερβαίνουν τις υποχρεώσεις που της επιβάλλουν οι νόμοι και έχουν σχέση με τους εργαζόμενους, συνεργάτες, προμηθευτές, μετόχους, πελάτες της αλλά και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

Μη χάσετε καμία ευκαιρία από το Janssen.

Δημιουργήστε μια ειδοποίηση εργασίας όταν η εργασία σας προσφέρει που ταιριάζουν με τις δεξιότητές σας.

Θέλω να λαμβάνω όμοιες θέσεις στο email μου
Ευχαριστούμε. Θα σας στείλουμε θέσεις που ταιριάζουν με

Θέσεις εργασίας της εταιρείας Janssen

Όλες οι θέσεις