IKEA

IKEA - Recruitment

Περίληψη

HOUSE MARKET ΑΕ. - IKEA

Η ΙΚΕΑ στην Ελλάδα εκπροσωπείται από τον Όμιλο Εταιρειών Fourlis. Ο Όμιλος Fourlis έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο του λιανεμπορίου, έφερε την ΙΚΕΑ στην Ελλάδα ιδρύοντας τη HOUSE MARKET Α.Ε., το 1999.

Ο στόχος της HOUSE MARKET είναι η κατάκτηση ηγετικής θέσης στην λιανική αγορά επίπλων και ειδών οικιακού εξοπλισμού σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται.

Η HOUSE MARKET, φέρνοντας την ΙΚΕΑ στην Ελλάδα, εισήγαγε στην ελληνική αγορά μια νέα φιλοσοφία η οποία βασίζεται στην προσφορά μεγάλης γκάμας καλοσχεδιασμένων και λειτουργικών επίπλων και ειδών οικιακού εξοπλισμού, σε τιμές τόσο χαμηλές που να μπορούν να τα αποκτήσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι. Όλα τα προϊόντα ΙΚΕΑ είναι σχεδιασμένα να συσκευάζονται σε επίπεδες συσκευασίες ώστε οι καταναλωτές να τα μεταφέρουν με ευκολία στο σπίτι την ίδια ημέρα της αγοράς. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός των επίπλων της ΙΚΕΑ επιτρέπει στους πελάτες να συναρμολογούν μόνοι τους τα έπιπλα τους χωρίς να επιβαρύνονται με περιττά έξοδα και χρεώσεις.
Ο κατάλογος της ΙΚΕΑ διανέμεται κάθε Σεπτέμβριο σε περίπου 3.000.000 νοικοκυριά σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλα μεγάλα αστικά κέντρα. Χρησιμεύει στο να ενημερώνει το αγοραστικό κοινό για τα νέα προϊόντα, για τις πρωτότυπες ιδέες και λύσεις που μπορεί κανείς να βρει επισκεπτόμενος τα καταστήματα ΙΚΕΑ, και αποτελεί τη γραπτή εγγύηση ότι οι τιμές της ΙΚΕΑ θα μείνουν σταθερές για ένα χρόνο.

Με αυτό τον τρόπο, η ΙΚΕΑ εξυπηρετεί το όραμα για μια καλύτερη καθημερινή ζωή για τους πολλούς του κόσμου.Σήμερα, λειτουργούν 5 καταστήματα στην Ελλάδα (2 στην Αθήνα,1 στην Θεσσαλονίκη, 1 στη Λάρισα, 1 στα Ιωάννινα), 1 κατάστημα στην Κύπρο και 1 κατάστημα στη Σόφια Βουλγαρίας. Επίσης λειτουργούν 6 Κέντρα Παραγγελιών & Παραλαβών στη Ρόδο, την Πάτρα, τα Χανιά, το Ηράκλειο, την Κομοτηνή και την Βάρνα Βουλγαρίας


Όλα βρίσκονται κοντά σε μεγάλες οδικές αρτηρίες, προσφέροντας άνετη και εύκολη πρόσβαση στους επισκέπτες ενώ είναι σχεδιασμένα για να αποτελούν έναν ευχάριστο προορισμό για όλη την οικογένεια προσφέροντας άνετες θέσεις στάθμευσης, παιδότοπο, εστιατόριο, καφέ και σουηδικό κατάστημα τροφίμων.
Στα άμεσα σχέδια του ομίλου Fourlis είναι η ανάπτυξη και νέων καταστημάτων ΙΚΕΑ για την καλύτερη κάλυψη της ζήτησης της ελληνικής - και όχι μόνο - αγοράς.Σε αυτό το πλαίσιο, οι Άνθρωποί μας αποτελούν τη βάση για την ανάπτυξή μας.
Με πίστη στην αποστολή μας για το Ανθρώπινο Δυναμικό προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον μέσα στο οποίο, απλοί άνθρωποι, έχουμε τη δυνατότητα να αναπτυχθούμε και επαγγελματικά και προσωπικά, καλυτερεύοντας την καθημερινή ζωή – και τη δική μας και των πελατών μας.Το ανθρώπινο δυναμικό της HOUSE MARKET ανέρχεται σήμερα σε 2.000 υπαλλήλους και όλοι μοιράζονται τις 10 βασικές αξίες της ΙΚΕΑ, οι οποίες είναι ο οδηγός μας για όλες μας τις πράξεις.1. Αλληλεγγύη και Ενθουσιασμός

2. Συνεχής επιθυμία για ανανέωση

3. Επίγνωση του κόστους

4. Θέληση για αποδοχή και ανάθεση υπευθυνοτήτων

5. Ταπεινότητα και Θεληματικότητα 

6. Απλότητα

 7. Ηγεσία με προσωπικό παραδειγματισμό

 8. Τολμώντας το διαφορετικό

9. Επίγνωση της πραγματικότητας

10. Συνεχής εξέλιξηΕάν μοιράζεστε τις αξίες αυτές και θέλετε να γίνετε μέλος μιας μεγάλης ομάδας με πολύ μεγάλα περιθώρια προσωπικής ανάπτυξης και εξέλιξης στείλτε μας το βιογραφικό σας και θα χαρούμε να τα πούμε από κοντά.

Γιατί …“Tα περισσότερα δεν τα έχουμε κάνει ακόμη - Ένα λαμπρό μέλλον είναι μπροστά μας...” Ingvar Kamprad – ιδρυτής της ΙΚΕΑ.

Μη χάσετε καμία ευκαιρία από το Ikea.

Δημιουργήστε μια ειδοποίηση εργασίας όταν η εργασία σας προσφέρει που ταιριάζουν με τις δεξιότητές σας.

Θέλω να λαμβάνω όμοιες θέσεις στο email μου
Ευχαριστούμε. Θα σας στείλουμε θέσεις που ταιριάζουν με