Holmes Place

Holmes Place - Recruitment

250 - 500 εργαζόμενοι Website

Περίληψη


Η πολυεθνική εταιρία Holmes Place είναι μία από τις πιο σημαντικές ευρωπαϊκές εταιρίες στο χώρο του fitness. Με αφετηρία το Chelsea του Λονδίνου το 1980, η Holmes Place αριθμεί σήμερα πάνω από 75 clubs υψηλών προδιαγραφών σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες.

Τον Ιανουάριο του 2002, η Holmes Place Greece ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα, με το άνοιγμα του πρώτου της club στο Μαρούσι, σε έναν πλήρως ανακαινισμένο, υπερσύγχρονο και πολυτελή χώρο 5,300 τ. μ. όπου σήμερα χιλιάδες μέλη του απολαμβάνουν έναν καλύτερο τρόπο ζωής.

Έχοντας ήδη σημειώσει αυτή τη σημαντική επιτυχία, τον Οκτώβριο του 2005, η εταιρία εγκαινίασε το δεύτερο Holmes Place Health Club στην καρδιά της Αθήνας. Το Holmes Place Athens, στεγάζεται σε μία έκταση 3.000τ.μ. υπερπολυτελών εγκαταστάσεων, στο νέο και μεγαλύτερο Εμπορικό Κέντρο της πόλης, το «City Link» και έρχεται να δώσει νέα πνοή και ενέργεια στον τρόπο ζωής των Αθηναίων και να αποτελέσει τον τέλειο προορισμό απόδρασης και αναζωογόνησης γι' αυτούς.

To τρίτο κατά σειρά Club της Holmes Place Greece, άνοιξε τις πόρτες του την 1η Απριλίου 2012, επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη 83 στη Γλυφάδα. Το αυτόνομο σύγχρονης αισθητικής κτίριο, εναρμονίζεται άψογα με το φυσικό περιβάλλον και τον outdoor τρόπο ζωής των κατοίκων των Ν. Προαστίων, προσφέροντας αίσθηση wellness, απεριόριστη θέα και πολλούς εξωτερικούς χώρους για άθληση, αλλά και χαλάρωση.

Στόχος της εταιρίας για την Ελλάδα είναι τα τρία αυτά αθλητικά κέντρα να αποτελέσουν τον πρώτο κρίκο μιας αλυσίδας health clubs υψηλών προδιαγραφών στη χώρα μας.

Career Opportunities


Εργασία στη Holmes Place

Τα προσόντα, το ταλέντο και οι ικανότητες του προσωπικού μας έχουν συμβάλλει στην επιτυχία μας και θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι αυτό θα συνεχιστεί. Αναζητούμε επαγγελματίες από το χώρο του fitness αλλά και υπαλλήλους για την στελέχωση της επιχείρησής μας που να διαθέτουν το υψηλότερο επίπεδο αφοσίωσης και ικανότητας. Ψάχνουμε για άτομα με ενθουσιασμό, σημαντικά επικοινωνιακά προσόντα και ικανότητα να εργαστούν ομαδικά. Αναγνωρίζουμε τη σπουδαιότητα στο να ανακαλύπτουμε και να εξελίσσουμε τα ταλέντα και τις ικανότητες του κάθε εργαζόμενου, ενώ οργανώνουμε συχνά εκπαιδευτικά σεμινάρια για το προσωπικό μας με σκοπό τη βελτίωση και αναβάθμιση των γνώσεών τους.

Οι εταιρικές αξίες της Holmes Place αντανακλούν τις αξίες της ομάδας μας και απορρέουν από το όραμα μας: Inspiring people to live well!

Εσείς πιστεύετε σε αυτή την φιλοσοφία ζωής;

Εάν ναι, αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα και μια φωτογραφία σας, μαζί με μια συνοδευτική επιστολή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: hr@holmesplace.gr

Περιγραφή θέσεων εργασίας

Membership Consultant: Το μέλος της ομάδας πωλήσεων έχει στόχο την ανάπτυξη του πελατολογίου του club. Είναι υπεύθυνος για την επίτευξη των στόχων πωλήσεων, την εξυπηρέτηση των υπαρχόντων και ενδιαφερομένων μελών και την διασφάλιση της εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσιών που προσφέρει στα μέλη του κάθε Holmes Place Health Club.

Instructor (Gym /Pool): Προσφέρει συμβουλές και υποστήριξη στα μέλη με σκοπό να πετύχουν τους στόχους τους με τον πιο ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο. Παρακολουθεί την πρόοδό τους και ανανεώνει το πρόγραμμα εξάσκησής τους σε τακτά χρονικά διαστήματα. Πραγματοποιεί ομαδικά προγράμματα στον χώρο του γυμναστηρίου/πισίνας/studio με σκοπό την ολοκληρωμένη και σφαιρική άσκηση και εκγύμναση των μελών. Εντός της Holmes Place δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης του εκπαιδευτικού προγράμματος της Ακαδημίας της Holmes Place για την απόκτηση του τίτλου του Personal Trainer και κατά συνέπεια τη δυνατότητα παροχής της υπηρεσίας προσωπικής εκγύμνασης στα μέλη μας.

Receptionist: Υπεύθυνος για την άριστη εξυπηρέτηση των μελών και των υποψηφίων μελών κατά την είσοδό τους στο club. Διαχειρίζεται τα εισερχόμενα τηλεφωνήματα και αναλόγως θα τα κατευθύνει προς τους αρμόδιους συναδέλφους. Διαχειρίζεται το εμπορικό κομμάτι των προϊόντων λιανικής: αθλητικά είδη, χρηστικά αντικείμενα και χρήσιμα gadgets.

Μη χάσετε καμία ευκαιρία από την εταιρία Holmes Place.

Δημιουργήστε μια ειδοποίηση για να λαμβάνετε στο email σας θέσεις εργασίας που ταιριάζουν στις δεξιότητές σας.

Θέλω να λαμβάνω όμοιες θέσεις στο email μου
Ευχαριστούμε. Θα σας στείλουμε θέσεις που ταιριάζουν με

Θέσεις εργασίας της εταιρείας Holmes Place

Όλες οι θέσεις

Συνδεθείτε μαζί μας