Hellenic Quality Foods

Hellenic Quality Foods - Recruitment

Περίληψη

Η Hellenic Quality Foods ή HQF είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα στον κλάδο των τροφίμων και ανήκει στον Όμιλο επιχειρήσεων του Ι. Φιλίππου. Η εταιρία σήμερα παράγει και διακινεί τα προϊόντα ζύμης ΚΑΝΑΚΙ και τα νωπά κοτόπουλα, τις κοτολιχουδιές και τα αλλαντικά MIMIKOS έχοντας κατακτήσει σημαντικά μερίδια στην κάθε αγορά καθώς και την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού.

Η φιλοσοφία της HQF στηρίχθηκε στη θέση ότι ο παραγωγός πρέπει να προσφέρει στον καταναλωτή αυτό που εκείνος απαιτεί και να τηρεί πάντα τις υποσχέσεις του για τις ιδιότητες του προϊόντος που παράγει. Eιδικά για το χώρο των τροφίμων, αυτό σημαίνει ότι o παραγωγός πρέπει να σέβεται τις διατροφικές συνήθειες των καταναλωτών, να τους προσφέρει προϊόντα υγιεινά και θρεπτικά και, προ πάντων, να είναι αυστηρότατος στο κρίσιμο θέμα της ασφάλειας της διατροφής μας.Aυτή η επιχειρηματική φιλοσοφία συνοψίζεται στη φράση του Προέδρου του Oμίλου I. Φιλίππου:

«Δημιουργούμε προϊόντα που, πρώτα από όλα, τα δίνουμε στα παιδιά μας»

Στον ευαίσθητο χώρο των τροφίμων, η συνεχώς αυξανόμενη εμπιστοσύνη των καταναλωτών προς τα προϊόντα ΚΑΝΑΚΙ και ΜΙΜΙΚΟS, όπως προκύπτει από τη σταθερά αυξανόμενη κατανάλωσή τους, αποδεικνύει ότι η επιχειρηματική φιλοσοφία της οικογένειας Φιλίππου απαντάει στις διατροφικές απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή. Aκολουθώντας θεμελιώδεις αρχές όπως ο απόλυτος σεβασμός στον καταναλωτή, η θέσπιση αυστηρών προδιαγραφών ποιότητας που, σε πάρα πολλές περιπτώσεις, ξεπερνούν τις προδιαγραφές του Nόμου και η ανάπτυξη μακροχρόνιων και υγιών συνεργασιών, η HQF αναδείχθηκε σε κυρίαρχη παρουσία σε μια έντονα ανταγωνιστική αγορά.

Η HQF σήμερα απασχολεί πάνω από 750 εργαζομένους. Οι κεντρικές της εγκαταστάσεις βρίσκονται στη Μαγούλα Αττικής όπου βρίσκεται και το εργοστάσιο των προϊόντων Ζύμης ΚΑΝΑΚΙ, ενώ οι παραγωγικές εγκαταστάσεις για τα κοτόπουλα MIMIKOS βρίσκονται στη Ν. Αρτάκη Ευβοίας.

Μη χάσετε καμία ευκαιρία από το Hellenic Quality Foods.

Δημιουργήστε μια ειδοποίηση εργασίας όταν η εργασία σας προσφέρει που ταιριάζουν με τις δεξιότητές σας.

Θέλω να λαμβάνω όμοιες θέσεις στο email μου
Ευχαριστούμε. Θα σας στείλουμε θέσεις που ταιριάζουν με

Θέσεις εργασίας της εταιρείας Hellenic Quality Foods

Όλες οι θέσεις