Epsilon Net A.E.

Epsilon Net A.E. - Recruitment

Epsilon Net A.E. είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος Όμιλος Εταιρειών που δραστηριοποιείται από το 1999 στους τομείς της πληροφορικής, (Epsilon Net Software), της ανάπτυξης ψηφιακού περιεχομένου (Epsilon Net Network) και της εκπαίδευσης (Epsilon Net Training).
Ο Όμιλος της Epsilon Νet αποτελεί σημείο αναφοράς στην δημιουργία πληροφοριακών συστημάτων για περισσότερο από 20 χρόνια. Απασχολεί σήμερα περισσότερους από 550 εργαζόμενους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και διαθέτει ένα διαρκώς αυξανόμενο δίκτυο με περισσότερους από 300 συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα. Περισσότεροι από 12.000 λογιστές/φοροτεχνικοί και 30.000 επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο οικονομικό χώρο βασίζουν την εύρυθμη, καθημερινή, λειτουργία τους στα προϊόντα της Epsilon Net εξασφαλίζοντας έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση, απαραίτητη για την λήψη κρίσιμων αποφάσεων.
Ο Όμιλος, πιστός στο Όραμα του, επενδύει σε τεχνολογίες αιχμής και σε συνάρτηση με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο του software, προσφέρει μια σειρά ολοκληρωμένων υπηρεσιών και συνολικών λύσεων, τόσο για λογιστικά γραφεία, όσο και για τη μηχανοργάνωση των επιχειρήσεων.
Ακολουθώντας με συνέπεια το δρόμο της συνεχούς ανάπτυξης και ενισχύοντας το μοντέλο των κινήσεων συνεργασίας στη βάση της τεχνολογικής σύμπραξης, η Epsilon Net ανακοίνωσε τον Οκτώβριο του 2020 την εξαγορά του 80% της DATA COMMUNICATION Α.Ε. Μέσα από τη συνεργασία των δύο εταιρειών η Epsilon Net επιδιώκει την διεύρυνση του πελατολογίου της, όπως και την εξασφάλιση των πιο σύγχρονων τεχνολογικά υπηρεσιών για τις επιχειρήσεις.
Τον Ιανουάριο του 2021 η Epsilon Net προχώρησε σε μια σημαντική επιχειρηματική κίνηση, η οποία αλλάζει τον χάρτη της Πληροφορικής στην Ελλάδα. Η Epsilon Net εξαγόρασε την SINGULAR LOGIC -σε πνεύμα δημιουργικής συνεργασίας με την SPACE HELLAS ΑΕ- υλοποιώντας ένα κοινό επενδυτικό όραμα και θέτοντας τα θεμέλια για να καταστεί η SINGULAR LOGIC ο κεντρικός πυλώνας στο χώρο του επιχειρηματικού λογισμικού και του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων.
Η θυγατρική του Ομίλου, Epsilon HR, ειδικεύεται σε λύσεις για τμήματα Ανθρώπινου Δυναμικού/Μισθοδοσίας. Mετά και την απόκτηση του πηγαίου κώδικα και δικαιωμάτων προϊόντων της SCAN, κατέχει πλέον ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά.
Οι νέες προσφερόμενες τεχνολογίες Cloud και Mobile εκσυγχρονίζουν και διευκολύνουν την εργασιακή καθημερινότητα του επαγγελματία, προσφέροντας περισσότερη ευελιξία και αξιοπιστία. Τα προϊόντα λογισμικού της Epsilon Net συνοδεύονται με άρτια τεχνική υποστήριξη από μια ομάδα 150 στελεχών και εξυπηρετούν κάθε είδους επιχείρηση, ανεξάρτητα από το μέγεθος της και τον κλάδο που δραστηριοποιείται.
Ο Όμιλος Epsilon Net επιβεβαιώνει τη φιλοδοξία του να είναι ένας one-stop-shop προορισμός για τον σύγχρονο επαγγελματία, καθώς προσφέρει συνδυαστικά και εξειδικευμένη ενημέρωση 24/7 και δίκτυο επίλυσης φορολογικών θεμάτων με την εγγύηση της αποκλειστικής, για τα Ελληνικά δεδομένα, επιστημονικής ομάδας. Επιπλέον, η Epsilon Net Training αποτελεί την διαχρονική λύση των επαγγελματιών του οικονομικού κλάδου για την επαγγελματική εκπαίδευση. Το νεοσύστατο Epsilon Net College αποτελεί επιστέγασμα της προσπάθειάς μας να παρέχουμε απεριόριστη πρόσβαση στην επιστημονική πληροφόρηση και γνώση αξιοποιώντας στο μέγιστο τις δυνατότητες που παρέχει η υψηλή τεχνολογία.
Η Epsilon Net έχει λάβει περισσότερα από 75 εθνικά και διεθνή βραβεία για τα προϊόντα, την υποστήριξη, την καινοτομία και το εργασιακό της περιβάλλον. Το 2020 αποτελεί έτος-ορόσημο, καθώς η Epsilon Net εισήχθη στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστήριο Αθηνών.
Το PYLON είναι μια πρωτοποριακή λύση επόμενης γενιάς, μια ολοκληρωμένη και ενοποιημένη πλατφόρμα εφαρμογών λογισμικού. Προσφέρει ένα ενιαίο περιβάλλον με μοναδικά πλεονεκτήματα που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία και την επιτυχία των σύγχρονων επιχειρήσεων. Το PYLON έχει διεισδύσει σε κάθετες αγορές και είναι ιδιαίτερα επιτυχημένο στον τομέα της φιλοξενίας. Η Epsilon Net έκανε τη μεγαλύτερη επενδυτική κίνηση εταιρείας στον κλάδο της πληροφορικής στην Ελλάδα τον τελευταίο χρόνο. Μετά τη συμμετοχή της στη μετοχική σύνθεση της HiT SA, έχει επίσης ενσωματώσει τη Sysco SA και την hoteliga International Sp. z o.o. σε μια νέα εμπορική συνεργασία που αλλάζει τα δεδομένα για τον κλάδο.
Το μέγεθος των αγορών-στόχων της Epsilon Net επεκτείνεται ραγδαία μετά τις εξαγγελίες της Α.Α.Δ.Ε. σχετικά με την υποχρεωτική ηλεκτρονική τιμολόγηση για όλες τις ελληνικές εταιρείες και τους ελεύθερους επαγγελματίες. Η Web εφαρμογή Epsilon Smart και η Υπηρεσία Πιστοποιημένου Παρόχου Epsilon Digital αποτελούν πρωτοποριακές λύσεις για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων και αναμένεται να φέρουν σημαντική ώθηση στο πελατολόγιο του Ομίλου.

 

Μη χάσετε καμία ευκαιρία από την εταιρία Epsilon Net A.E..

Δημιουργήστε μια ειδοποίηση για να λαμβάνετε στο email σας θέσεις εργασίας που ταιριάζουν στις δεξιότητές σας.

Θέλω να λαμβάνω όμοιες θέσεις στο email μου
Ευχαριστούμε. Θα σας στείλουμε θέσεις που ταιριάζουν με