Enercon Service Hellas

Enercon Service Hellas - Recruitment

Περίληψη

Η Γερμανική εταιρία ENERCON GmbH δραστηριοποιείται στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και ειδικότερα της αιολικής και αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους γερμανικούς ομίλους κατασκευής ανεμογεννητριών. Στον ελληνικό χώρο δραστηριοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1996 με την ίδρυση της θυγατρικής της εταιρίας ENERCON HELLAS A.E. Ήδη από το 2007 το κομμάτι της εγκατάστασης και της συντήρησης των ανεμογεννητριών της ENERCON GmbH στην Ελλάδα ανέλαβε η εταιρία ENERCON Service Hellas Ε.Π.Ε.

Η ENERCON Service Hellas Ε.Π.Ε. τα τελευταία χρόνια έχει εγκαταστήσει και συντηρεί πληθώρα εγκαταστάσεων στο σύνολο της Ελληνικής επικράτειας για λογαριασμό πελατών της. Πιο συγκεκριμένα έχει εγκαταστήσει αιολικά πάρκα στον Έβρο, στη Λέσβο, στη Χίο στην Εύβοια, στη Βοιωτία, στην Αττική, στην Κρήτη, στη Σάμο, στη Ρόδο, στην Πάτμο, στην Κω, στην Ίο, στην Ικαρία, στην Πελοπόννησο, στη Μύκονο, στη Νάξο, στην Κεφαλονιά, στη Φωκίδα συνολικής ισχύος 470 MW.

H ENERCON Service Hellas Ε.Π.Ε. , έχοντας αυξήσει το προσωπικό της το 2009 κατά 43%, απασχολεί σήμερα 88 άτομα, στα οποία περιλαμβάνονται διοικητικοί υπάλληλοι και άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί. Τα περισσότερα μάλιστα αιολικά πάρκα της ENERCON Service Hellas Ε.Π.Ε. απαρτίζονται από τεχνικούς υπαλλήλους που διαμένουν στις περιοχές αυτές.

Ο όμιλος ENERCON GmbH χρησιμοποιώντας υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας και έχοντας επιτύχει τεχνολογικές καινοτομίες οι οποίες είναι ακόμη πρωτοπόρες και εξέχουσες στον τομέα της Αιολικής Ενέργειας, συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

ΙΣΤΟΡΙΑ

Η ENERCON άνοιξε το δρόμο στην οικονομική/οικολογική επιτυχία όταν ο καταξιωμένος μηχανικός Alloys Wobben ίδρυσε την επιχείρηση το 1984. Μια μικρή ομάδα μηχανικών ανέπτυξε την πρώτη ανεμογεννήτρια με ισχύ 55KW. Αρχικά τα συστήματα της ENERCON χαρακτηρίζονταν ακόμα από τα κιβώτια ταχυτήτων. Η μεταστροφή στη gearless τεχνολογία έγινε το 1992 μέσω της εταιρίας ENERCON με τη μηχανή Ε-40/500 ΚW. Το καινοτόμο σύστημα κίνησης με λίγα περιστρεφόμενα στοιχεία επιτρέπει την ενεργειακή ροή friction free. Η απόδοση και η αξιοπιστία αυτού του συστήματος είναι υποδειγματικές. Η μηχανική πίεση, οι λειτουργικές δαπάνες και τα κόστη συντήρησης μειώνονται και η ζωή των συστημάτων αυξάνεται.

Σήμερα όλες οι ανεμογεννήτριες της ENERCON είναι βασισμένες σε αυτή τη δοκιμασμένη τεχνολογία. Οι νέες γενιές συστημάτων προκύπτουν μέσω της συνεχούς περαιτέρω ανάπτυξης όλων των στοιχείων, προκειμένου να παρασχεθούν στους πελάτες τα τεχνολογικά εξελιγμένα προϊόντα. Ένα παράδειγμα αυτών των τεχνολογικών καινοτομιών είναι το νέο σχήμα των πτερυγίων που εισήχθη το 2004, το οποίο σχεδόν εκμηδενίζει την εκπομπή θορύβου και μειώνει την πίεση που ασκείται στην ανεμογεννήτρια.

Η ENERCON έχει καθορίσει τα νέα πρότυπα για το τεχνολογικό σχέδιο για περισσότερα από 25 έτη. Σαν μία από τις κυρίαρχες παγκοσμίως επιχειρήσεις στον τομέα της αιολικής ενέργειας και μακράν ο ηγέτης στη γερμανική αγορά, η ENERCON, άμεσα ή έμμεσα, απασχολεί πάνω από 20.000 εργαζόμενους παγκοσμίως.

Με περισσότερες από 20.000 ανεμογεννήτριες που έχουν εγκατασταθεί σε πάνω από 35 χώρες, η ENERCON είναι επίσης μεταξύ των κύριων κατασκευαστών σε ένα διεθνές επίπεδο. Η έρευνα και η ανάπτυξη, καθώς επίσης και η παραγωγή και οι πωλήσεις επεκτείνονται συνεχώς.

Culture

Η Enercon Service Hellas εφαρμόζει ανοιχτή επικοινωνιακή πολιτική σε θέματα προσλήψεων. Όλες οι θέσεις εργασίας ανακοινώνονται τόσο εσωτερικά, όσο και στο ευρύ κοινό, με κάθε πρόσφορο μέσο, προκειμένου να κοινοποιηθεί η νέα θέση εργασίας σε όλους τους ενδιαφερόμενους αποδέκτες. Οι ευκαιρίες πρόσληψης είναι ανοιχτές σε όλους τους υποψήφιους που έχουν τα προσόντα, αποκλειστικά και μόνο με βάση της εμπειρία τους, τις γνώσεις και τις ικανότητές τους.

Για την κάλυψη κάθε νέας θέσης οι αιτήσεις των ήδη εργαζομένων της επιχείρησης, οι οποίοι διαθέτουν τα απαιτούμενα προσόντα, εξετάζονται κατά προτεραιότητα. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται καλύτερη αξιοποίηση των ανθρώπινων πόρων της επιχείρησης και παράλληλα δημιουργούνται προοπτικές εξέλιξης για τους εργαζομένους της Enercon Service Hellas.

Όλοι οι υποψήφιοι λαμβάνουν απαντητική επιστολή λήψης του βιογραφικού τους σημειώματος. Σε συνέντευξη καλούνται μόνο όσοι καλύπτουν τα απαιτούμενα προσόντα της προς κάλυψη θέσης εργασίας.

Η διαδικασία αξιολόγησης περιλαμβάνει τα ακόλουθα στάδια:

  • Διαλογή των βιογραφικών σημειωμάτων
  • Τηλεφωνική επικοινωνία με τους υποψηφίους που καλύπτουν τις απαιτήσεις της θέσης
  • Γραπτή πρόσκληση σε συνέντευξη
  • Συνέντευξη προσωπικότητας
  • Τεχνική Συνέντευξη (ανάλογη της ειδικότητας)
  • Τεστ γνώσεων ξένης γλώσσας (όπου προβλέπεται)
  • Τεχνική γραπτή εξέταση (ανάλογη της ειδικότητας)
  • Δοκιμαστική επίσκεψη σε αιολικό πάρκο ή δοκιμαστική περίοδος απασχόλησης (όπου προβλέπεται)
  • Γραπτή ενημέρωση τόσο για τη θετική όσο και για την αρνητική έκβαση της διαδικασίας αξιολόγησης μετά από την ολοκλήρωση κάθε σταδίου
  • Γραπτή πρόταση συνεργασίας

Η Enercon Service Hellas ακολουθεί αντικειμενικά αξιολογικά κριτήρια πρόσληψης. Φυλετικά χαρακτηριστικά, πληροφορίες σχετικά με την εμφάνιση, την καταγωγή, τις πολιτικές & θρησκευτικές πεποιθήσεις, καθώς και λοιπά μεροληπτικά στοιχεία δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση κριτήρια πρόσληψης και σχετικές συμπεριφορές καταδικάζονται από τη διοίκηση.

Αν όλα τα παραπάνω σας εκφράζουν τότε θα μπορούσατε να είστε εσείς το νέο μέλος της ομάδας μας! Παρακολουθείτε τακτικά τις αγγελίες που ανακοινώνονται & ακολουθήστε τα βήματα που σας ζητούνται ώστε να φτάσετε στη νέα σας θέση εργασίας!

Μη χάσετε καμία ευκαιρία από το Enercon Service Hellas.

Δημιουργήστε μια ειδοποίηση εργασίας όταν η εργασία σας προσφέρει που ταιριάζουν με τις δεξιότητές σας.

Θέλω να λαμβάνω όμοιες θέσεις στο email μου
Ευχαριστούμε. Θα σας στείλουμε θέσεις που ταιριάζουν με

Θέσεις εργασίας της εταιρείας Enercon Service Hellas

Όλες οι θέσεις