Diageo

Diageo - Recruitment

Culture

H DIAGEO προσθέτει αξία στην κοινωνική ζωή του καταναλωτή και τις ξεχωριστές στιγμές του, παρέχοντάς του ποιοτικά προϊόντα, με σπουδαία παράδοση και πλούσια κληρονομιά, καθώς και συναρπαστικές προτάσεις για κάθε περίσταση κατανάλωσης. Η εταιρία αξιοποιεί την εμπειρία της στο μάρκετινγκ και τη γνώση για τον καταναλωτή και ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις επιθυμίες του, ενώ η καινοτομία παίζει σπουδαίο ρόλο στην ανάπτυξη των μαρκών της. 

Στην Ελλάδα, η DIAGEO διακινεί μια μοναδική σειρά προϊόντων. Τα whiskies Johnnie Walker, Haig, Dimple, Cardhu και τα κλασσικά Malt whiskies, η Smirnoff Vodka, το Gordon’ s Gin, το Tanqueray, το Baileys Creamy liqueur, η Ursus και η σαμπάνια Veuve Clicquot είναι μερικά μόνο από τα δημοφιλή προϊόντα, που εμπορεύεται η DIAGEO Hellas στη χώρα μας. 

Η DIAGEO είναι περήφανη για το ρόλο που παίζουν οι μάρκες της στην ψυχαγωγία και την κοινωνική ζωή και διεκδικεί με πάθος ένα θετικό ρόλο στην κοινωνία για τα προϊόντα της, προβάλλοντας το αλκοόλ ως μέρος ενός ισορροπημένου και μετρημένου τρόπου ζωής.

Ποιοι είμαστε

H DIAGEO είναι η κορυφαία εταιρία premium αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα και τον κόσμο. Με έδρα το Λονδίνο, λειτουργεί σε 180 χώρες και απασχολεί πάνω από 25.000 εργαζόμενους. Η εταιρία είναι εισηγμένη στα χρηματιστήρια του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης και διατηρεί μονάδες παραγωγής σε διάφορα σημεία του πλανήτη όπως στη Μεγάλη Βρετανία, την Ιρλανδία, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Ισπανία, την Ιταλία, την Αφρική, τη Λατινική Αμερική, την Αυστραλία, την Ινδία και την Καραϊβική.

Η DIAGEO δημιουργήθηκε το 1997, μετά τη συνένωση των εταιριών Grand Metropolitan και Guinness. Το όνομα προέρχεται από τη λατινική λέξη Dia που σημαίνει ημέρα και την λέξη Geo που προέρχεται από την ελληνική γαία και αντικατοπτρίζει το σκοπό της εταιρίας «γιορτάζουμε τη ζωή, κάθε μέρα, σε όλη τη γη, υπεύθυνα» . Οι πέντε εταιρικές αξίες –Έχουμε πάθος για τους πελάτες και τους καταναλωτές, Εκτιμάμε ο ένας τον άλλον, Δημιουργούμε τις συνθήκες για τη διεκδίκηση της επιτυχίας, Είμαστε περήφανοι για αυτό που κάνουμε, Προσπαθούμε να είμαστε οι καλύτεροι- βρίσκονται στην καρδιά της DIAGEO.

Οι άνθρωποί μας

Η εταιρία σήμερα απασχολεί 150 εργαζόμενους. Οι περισσότεροι εργάζονται με έδρα την Αθήνα ενώ υπάρχει και υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη. Το οργανόγραμμά της DIAGEO αποτελείται από τα εξής τμήματα / διευθύνσεις: Sales, Customer Marketing, Finance, Logistics, Procurement, Information Systems, Legal, Corporate Relations και Human Resources. Οι άνθρωποι της DIAGEO Hellas με τις ικανότητες και τον ενθουσιασμό τουςσυνεισφέρουν άμεσα στις επιχειρηματικές επιδόσεις, ενώ ταυτόχρονα προοδεύουν και αναπτύσσονται προσωπικά.

Η DIAGEO θέλει να αποτελεί ένα εργασιακό περιβάλλον όπου αξιοποιούνται πλήρως οι δυνατότητες όλων των εργαζομένων κι όπου μπορούν να εκφράσουν ελεύθερα τις απόψεις τους. Για να μετρήσει την αποτελεσματικότητά της σ’ αυτό τον τομέα, καθώς και τη δέσμευση των ανθρώπων της και τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν τις εταιρικές αξίες στην καθημερινότητά τους, χρησιμοποιεί ως κύριο μέσο την ετήσια έρευνα αξιών, που αποτελεί τον κύριο δείκτη επίδοσής της σε αυτόν τον τομέα, ενώ τα αποτελέσματα της επηρεάζουν τόσο τη στρατηγική όσο και τον τρόπο λειτουργίας.

Μη χάσετε καμία ευκαιρία από την εταιρία Diageo.

Δημιουργήστε μια ειδοποίηση για να λαμβάνετε στο email σας θέσεις εργασίας που ταιριάζουν στις δεξιότητές σας.

Θέλω να λαμβάνω όμοιες θέσεις στο email μου
Ευχαριστούμε. Θα σας στείλουμε θέσεις που ταιριάζουν με

Θέσεις εργασίας της εταιρείας Diageo

Όλες οι θέσεις