DATA COMMUNICATION

DATA COMMUNICATION - Recruitment

Μη χάσετε καμία ευκαιρία από το Data Communication.

Δημιουργήστε μια ειδοποίηση εργασίας όταν η εργασία σας προσφέρει που ταιριάζουν με τις δεξιότητές σας.
Θέλω να λαμβάνω όμοιες θέσεις στο email μου
Ευχαριστούμε. Θα σας στείλουμε θέσεις που ταιριάζουν με

Ποιοι είμαστε

Η Data Communication Α.Ε. είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες πληροφορικής στην Ελλάδα και στρατηγικός συνεργάτης της Microsoft. Παράλληλα, κατέχει ηγετική θέση στην αγορά λογισμικού για λογιστικά γραφεία.
Η πολύχρονη διαδρομή της, ήδη από το 1987, χαρακτηρίζεται από τη δέσμευση στην ποιότητα, τη συνέπεια, την έμφαση στην ανάπτυξη και την καινοτομία. Επιπλέον, στην Data Communication διακρινόμαστε για το εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον μας, για το οποίο έχουμε πολλαπλές διακρίσεις ως Best WorkPlace στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Διακρινόμαστε, επίσης, για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών προς τους πελάτες μας, την οποία διασφαλίζουμε μέσω της βραβευμένης πολιτικής εξυπηρέτησης "Customer Care 360°".

Η εταιρεία διαθέτει δύο τομείς δραστηριότητας:
 • Ανάπτυξη ιδιοπαραγόμενου λογισμικού Επιχειρησιακής και Λογιστικής Διαχείρισης, καθώς και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού και Μισθοδοσίας
 • Δημιουργία εξειδικευμένων λύσεων κάθετων αγορών και υλοποίηση έργων βασισμένων σε εφαρμογές ERP, CRM, Document Management της Microsoft, που απευθύνονται σε επιχειρήσεις με σύνθετες ανάγκες

Με παρουσία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, έχουμε στο ενεργητικό μας περισσότερες από 40.000 εγκαταστάσεις σε πάνω από 21.000 πελάτες, απασχολούμε 150+ στελέχη, ενώ, παράλληλα, διατηρούμε ισχυρό πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών και μεταπωλητών.

Συνεργασία με τη Microsoft

Έχουμε συνάψει, ήδη από το 2004, στρατηγική συνεργασία με τη Microsoft ως Μicrosoft Partner, η οποία υλοποιείται στους παρακάτω τομείς:

 • Προώθηση και υποστήριξη των λύσεων για επιχειρήσεις της Dynamics 365 και ειδικότερα των Microsoft Dynamics NAV, Dynamics 365 CRM, Microsoft SharePoint και Microsoft Office 365
 • Δημιουργία του συστήματος Microsoft Dynamics NAV – InnovEra, το οποίο βασίζεται στην πλατφόρμα Microsoft Dynamics NAV, συνδυάζει την πλούσια λειτουργικότητα ενός κορυφαίου διεθνώς συστήματος ERP με την πολυετή εμπειρία της Data Communication, παρέχοντας τις βέλτιστες πρακτικές και όλη την λειτουργικότητα που χρειάζονται οι ελληνικές επιχειρήσεις
 • Δημιουργία λύσεων για κάθετες αγορές βασισμένων στις πλατφόρμες: Microsoft Dynamics NAV, Dynamics 365 CRM και Microsoft SharePoint
 • Χρήση των τεχνολογιών Microsoft και των εργαλείων ανάπτυξης λογισμικού .net.
 • Ενσωμάτωση της σχεσιακής βάσης δεδομένων Microsoft SQL Server στα ιδιοπαραγόμενα προϊόντα λογισμικού της Data Communication: WinEra ERP, Academia Financials, Premium HRM
 • Χρήση των cloud υπηρεσιών Microsoft Azure

Για την ανάπτυξη του Microsoft Dynamics NAV- InnovEra έχουμε λάβει την τιμητική διάκριση ISV of the Year στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, σε παγκόσμια συνέδρια Συνεργατών της Microsoft. Η συγκεκριμένη λύση ήταν η 1η στην Κεντρική & Ανατολική Ευρώπη και η 32η παγκοσμίως που έλαβε από τη Microsoft την ανώτατη τιμητική πιστοποίηση "Certified for Microsoft Dynamics" (CFMD).

Οι Διακρίσεις μας

Best Work Places
Θεωρώντας τους ανθρώπους μας τον κύριο συντελεστή της επιτυχίας μας, επενδύουμε σταθερά στη διαμόρφωση ενός εξαιρετικού περιβάλλοντος εργασίας. Για τη δέσμευσή μας αυτή έχουμε διακριθεί 6 φορές σε ισάριθμες συμμετοχές μας στο διαγωνισμό Best Workplaces HELLAS που επιβραβεύει τις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό κλίμα στην Ελλάδα (2018, 2016, 2014, 2012, 2011, 2010). Τo 2016 αναδειχθήκαμε ως μία από τις 100 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη (Best Workplaces in Europe 2016), σύμφωνα με το Great Place to Work®, στην κατηγορία των επιχειρήσεων 50 έως 500 εργαζομένων. Το 2018 βραβευόμαστε για για ακόμη μία φορά από τον οργανισμό Great Place to Work μία από τις 50 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη (Best Workplaces in Europe 2018), στην κατηγορία «50 Best Small & Μedium Workplaces in Europe”.

Εξυπηρέτηση Πελατών
O πελάτης είναι η κύρια προτεραιότητά μας στην Data Communication.
Η πελατοκεντρική μας φιλοσοφία εκφράζεται με την άριστη ποιότητα υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες μας, για την οποία και έχουμε επανειλημμένα διακριθεί.
Συγκεκριμένα:

 • Το 2016 διακριθήκαμε για 3η φορά στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών, κατακτώντας την 1η θέση στην κατηγορία "Ολοκλήρωση Διαύλων Εξυπηρέτησης Πελάτη - OmniChannel Customer Service (Οργανισμός)".
 • Το 2015 λάβαμε το Χρυσό Βραβείο στα Business IT Excellence Awards στην κατηγορία "Αποτελεσματική Εξυπηρέτηση Πελατών" για την ολοκληρωμένη πολιτική εξυπηρέτησης πελατών Customer Care 360°, την οποία εμείς έχουμε σχεδιάσει.Την ίδια χρονιά κερδίσαμε την 1η θέση στην κατηγορία "Ομάδα της Χρονιάς: Εξυπηρέτηση Πελατών (Μεγάλος Οργανισμός)" στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών.
 • Το 2014 λάβαμε την 1η θέση στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών και στις 2 κατηγορίες που συμμετείχαμε: "Ομάδα της χρονιάς: Εξυπηρέτηση Πελατών Front Line" και "Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της Χρονιάς: Μικρή ομάδα έως 40 φυσικά πρόσωπα".
 • Tέλος, το 2014 διακριθήκαμε και ως National Champion στα European Business Awards στην κατηγορία "Customer Focus".
HR Awards
 • Το 2017, κατακτήσαμε το Αργυρό Βραβείο στο διαγωνισμό HR Awards, στην κατηγορία "Best Employee Engagement strategy" για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Team Building & Orientation Activities που έλαβε χώρα στο εξωτικό Μπαλί.
 • Το 2015 λάβαμε το Χρυσό Βραβείο στον ίδιο διαγωνισμό, στην κατηγορία "Best Performance Management Tools | Practices", για το εργαλείο αξιολόγησης "Peer Feedback".

Οι Άνθρωποί μας

«Εργαζόμαστε με πάθος, κάνουμε πράξη τις αξίες μας καθημερινά, επενδύουμε στους ανθρώπους μας και γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι»

Στην Data Communication, οι άνθρωποί μας είναι το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα, το πιο πολύτιμο «κεφάλαιό» μας. Δεσμευόμαστε καθημερινά να διευκολύνουμε την καθημερινότητά τους και να τους αναπτύσσουμε επαγγελματικά.

Οι πολλαπλές εταιρικές διακρίσεις στο διαγωνισμό Best Workplaces αναδεικνύουν το εξαιρετικό εργασιακό μας περιβάλλον και μας κάνουν όλους περήφανους για όσα έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα!

Οι Εταιρικές Αξίες & η Κουλτούρα μας

Φιλικότητα, Αξιοπιστία, Ποιότητα, Καινοτομία, Συνέπεια

Οι εταιρικές μας αξίες χαρακτηρίζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, τους ανθρώπους, τις σχέσεις συνεργασίας εντός εταιρίας, καθώς και τις σχέσεις με τους πελάτες μας.

Στο ίδιο πλαίσιο, η εταιρική μας κουλτούρα χαρακτηρίζεται από «ανοιχτές πόρτες» δημιουργώντας ένα κλίμα εγγύτητας και αμεσότητας, με εύκολο και γρήγορο τρόπο επικοινωνίας μεταξύ των στελεχών όλων των τμημάτων και ιεραρχικών βαθμίδων.

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Η Data Communication, από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, αναγνωρίζει έμπρακτα την αξία της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, αναλαμβάνοντας μία σειρά από δράσεις με σκοπό την ωφέλιμη σύμπραξη με το περιβάλλον – φυσικό και κοινωνικό – μέσα στο οποίο λειτουργεί.

Ελάτε μαζί μας

Εάν μοιράζεστε τις αξίες αυτές και θέλετε να γίνετε μέλος της ομάδας μας, στείλτε μας το βιογραφικό σας.

Από εσάς προσδοκούμε τα εξής:

 • Δημιουργικότητα και "πάθος" για την Πληροφορική
 • Διάθεση για διαρκή επιμόρφωση και ικανότητα ενασχόλησης με νέα αντικείμενα
 • Πελατοκεντρική αντίληψη
 • Δυναμισμό και αποφασιστικότητα
 • Ευχέρεια επικοινωνίας, φιλικότητα, ομαδικότητα και διάθεση για συνεργασία

Τι προσφέρουμε

Στην Data Communication προσφέρουμε:

 • Ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβών
 • Άριστο εργασιακό περιβάλλον
 • Συνεχή εκπαίδευση
 • Πλήρες ασφαλιστικό πρόγραμμα Ζωής & Υγείας 
 • Χρήση τεχνολογιών αιχμής
 • Αναγνώριση και ανταμοιβή της προσπάθειας, της συνεισφοράς & της δημιουργικής σκέψης και επίδοσης

Επικοινωνήστε μαζί μας

Data Communication Α.Ε. (Κεντρικά γραφεία Αθηνών)
Π. Τσαλδάρη & Ζαΐμη 2 151 27 Μελίσσια
Τηλ: 801 1000 801, 211 10 8000
Φαξ: 210 8040408
Email: jobs@datacomm.gr Website: www.datacommunication.gr

Συνδεθείτε μαζί μας