• Μέγεθος Εταιρείας 2000 εργαζόμενοι
  • Διεύθυνση Ηρώδου Αττικού 12Α
  • Πόλη Αθήνα
  • Βιομηχανία/ Κατηγορία Εταιρικά Πρατήρια Shell / Λιανικό Εμπόριο
Ακολούθησε την Εταιρεία

Coral Energy

Μη χάσετε καμία ευκαιρία από την εταιρία Coral Energy.

Δημιουργήστε μια ειδοποίηση για να λαμβάνετε στο email σας θέσεις εργασίας που ταιριάζουν στις δεξιότητές σας.

Θέλω να λαμβάνω όμοιες θέσεις στο email μου
Ευχαριστούμε. Θα σας στείλουμε θέσεις που ταιριάζουν με

Εταιρική Παρουσίαση

H Coral A.E. είναι η πρώην Shell Hellas A.E., εταιρία που μετονομάστηκε τον Ιούλιο του 2010 μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς της από την Motor Oil Hellas. H Coral A.E. έχει το αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης των σημάτων Shell στην Ελλάδα.  

Τα πρατήρια Shell έχουν ηγετική θέση στην ελληνική αγορά των καυσίμων με μερίδιο αγοράς στο 23%. Ο πελάτης των πρατηρίων Shell απολαμβάνει κορυφαία καύσιμα, άψογη εξυπηρέτηση και ένα ολοκληρωμένο πακέτο προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτουν τις ανάγκες του.

Εάν ενδιαφέρεσαι να αποκτήσεις τη δική σου επιχείρηση και να διοικείς τη δική σου οµάδα ανθρώπων µε τη σιγουριά του σήµατος της Shell, τότε µπορούµε να σου προσφέρουµε αυτήν την ευκαιρία µέσα από τα Ιδιολειτουργούµενα πρατήρια Shell και το ρόλο του Διαχειριστή πρατηρίου.

 

Το όραμα της Coral στην Ελλάδα είναι να αποτελεί την καλύτερη εταιρία εμπορίας πετρελαιοειδών στην Ελλάδα και να είναι η πρώτη επιλογή του πελάτη με ανθρώπινο πρόσωπο και σεβασμό στο περιβάλλον. Η στρατηγική μας είναι να αναβαθμίζουμε διαρκώς τις υπηρεσίες μας, προκειμένου να ανταποκρινόμαστε στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς και των πελατών και να διαφοροποιούμαστε από τον ανταγωνισμό σε όλα τα επίπεδα.
Επιχειρηματική Ευκαιρία

Η συνεργασία μεταξύ Coral A.E. και διαχειριστή λειτουργεί σε πολλά επίπεδα. Εσείς ως επιχειρηματίας, θα συμβάλετε με τις ικανότητες σας, το επιχειρηματικό σας δαιμόνιο και την δέσμευσή σας για την επιτυχία. Δίνουμε έμφαση στον τρόπο που δουλεύουμε μαζί για να αναπτύξουμε την επιχείρηση μέσα σε ένα ειλικρινές και ανοιχτό πλαίσιο συνεργασίας.

Η συνεργασία μεταξύ Coral και Διαχειριστή πρατηρίου επικυρώνεται με μία ετήσια σύμβαση έργου:
- Αναλαμβάνετε τη διαχείριση του πρατηρίου, µεριµνείτε για την ασφαλή και εύρυθµη λειτουργία του και επιτυγχάνετε στόχους µέσα από την καθοδήγηση της δικής σας οµάδας.
- Διαχειρίζεστε την δική σας επιχείρηση ως ανεξάρτητος επιχειρηματίας. Λαμβάνετε κάθε μήνα μία σταθερή συμφωνημένη πάγια αμοιβή για την μερική κάλυψη των λειτουργικών σας εξόδων. Ταυτόχρονα λαμβάνετε προμήθεια από τις πωλήσεις των καυσίμων και λιπαντικών καθώς επίσης και προμήθεια από τα πρόσθετα κέρδη από τις πωλήσεις της αίθουσας και του πλυντηρίου.
- Το πρατήριο σας παραδίδεται με το κλειδί στο χέρι. Δεν χρειάζεται καμία επένδυση από πλευράς σας
- Είστε ο άμεσος εργοδότης και καθοδηγητής του προσωπικού της επιχείρησής σας.
- Αν αναπτύξετε την επιχείρησή σας πέρα από τις εκτιμώμενες πωλήσεις και τις προσδοκίες του πλάνου, τότε και τα δικά σας κέρδη θα αυξηθούν.
- Αν κατατάσσεστε στους καλύτερους διαχειριστές τότε υπάρχει δυνατότητα επαγγελματικής εξέλιξης μέσω της ανάληψης περισσοτέρων του ενός πρατηρίων. Οι καλύτεροι ανταμείβονται.
- Σε τακτά χρονικά διαστήματα γίνεται ανασκόπηση της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας από τον Επιθεωρητή Πωλήσεων της περιοχής σας, ώστε να σας προσφέρεται υποστήριξη και να διασφαλίζεται η αξιοποίηση όλων των ευκαιριών για την επιτυχία της επιχείρησής σας.

Εγγυήσεις και Κέρδη
Ξεκινώντας την συνεργασία μας θα χρειαστεί να καταβάλλετε α) μία χρηματική εγγύηση στα €25.000 για το κεφάλαιο που διαχειρίζεσθε και β) ένα κεφάλαιο κίνησης περί τα €15.000-€20.000 για το εμπόρευμα που θα χρειασθεί να αγοράσετε και να γεμίσετε την αίθουσα του πρατηρίου.
Τόσο η εγγύηση όσο και το κεφάλαιο κίνησης είναι απόλυτα διασφαλισμένα και σας επιστρέφονται σε περίπτωση διακοπής της συνεργασίας μας.