Coca-Cola Τρία Έψιλον

Coca-Cola Τρία Έψιλον - Recruitment

ΠροεπισκόπησηΌλοι εμείς στην Coca-Cola Τρία Έψιλον, αισθανόμαστε υπερήφανοι καθώς αποτελούμε την κορυφαία ελληνική εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα. Εδώ και 49 χρόνια, ικανοποιούμε τις ανάγκες εκατομμυρίων καταναλωτών σε όλη τη χώρα, παράγοντας τοπικά και διανέμοντας ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο προϊόντων υψηλής ποιότητας που ταιριάζει σε κάθε ώρα της ημέρας.  Με 1.500 ανθρώπους στο δυναμικό μας, παράγουμε και διανέμουμε ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο προϊόντων ποιότητας με 553,497 εκατ. λίτρα προϊόντος σε πωλήσεις. Παράγουμε στις εγκαταστάσεις μας ανά την Ελλάδα και διαθέτουμε στην ελληνική αγορά, 15 μάρκες και συνολικά περισσότερα από 200 διαφορετικά προϊόντα και συσκευασίες, κορυφαία σε ποιότητα και αγαπημένα από τους Έλληνες καταναλωτές.

Στα προϊόντα της εταιρείας μας συγκαταλέγονται τα σήματα της Τhe Coca-Cola Company (Coca-Cola, Fanta, Sprite, Powerade, FuzeTea, Schweppes), όσο και τα προϊόντα που έχουμε αναπτύξει και παράγουμε στην Ελλάδα όπως η Amita, η Amita Motion, το Frulite και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ. Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων που προσφέρουμε στην ελληνική αγορά συμπληρώνεται με τα snacks TSAKIRIS και τη διανομή του ενεργειακού ποτού Monster, του καφέ Costa και των αλκοολούχων ποτών των εταιρειών The Edrington, Ισιδώρου Αρβανίτου, Brown-Forman και Gruppo Campari.

Η εταιρεία μας είναι μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC, κορυφαίου εμφιαλωτή της The Coca-Cola Company με όγκο πωλήσεων που ξεπερνά τα 2 δισεκατομμύρια κιβώτια. Διαθέτει ευρεία γεωγραφική κάλυψη με δραστηριότητα σε 28 χώρες, εξυπηρετώντας τις ανάγκες περισσότερων από 590 εκατομμυρίων ανθρώπων.

Η Coca Cola Τρία Έψιλον είναι ένας από τους σημαντικότερους εργοδότες της χώρας και βραβευμένο εργασιακό περιβάλλον, Top Employer 2020 & 2021, και ανταγωνιστικές παροχές. Απασχολούμε 1.500 εργαζόμενους, με ταλέντο και δεξιότητες, που καθημερινά θέλουν να γίνονται καλύτεροι και παράλληλα, να πετύχουν μία θετική διαφορά στην κοινωνία με τη δραστηριότητά τους. Δημιουργούμε διαρκώς ευκαιρίες καριέρας, στοχεύοντας στην ενσωμάτωση ταλαντούχων επαγγελματιών στο δυναμικό μας και εμπνέουμε τους ανθρώπους μας μέσα από τις  δυνατότητες και τα εργαλεία που  προσφέρουμε, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και περαιτέρω εξέλιξη και σταδιοδρομία τους. Έχουμε ένα ελκυστικό περιβάλλον εργασίας με σταθερότητα, ευελιξία, και παροχές που κάνουν τη ζωή των ανθρώπων μας καλύτερη. .

Rise, Management Trainee Programme

To Management Trainee Programme που έχει δώσει την ευκαιρία σε πάνω από 150 νέους να εξελιχθούν σε υψηλόβαθμες θέσεις, συνεχίζεται για 28η χρονιά στην Coca-Cola Τρία Έψιλον που αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους εργοδότες της χώρας, με το 40% σχεδόν των 1.500 εργαζομένων της ανά την Ελλάδα να ανήκει στη Γενιά Υ.

Αν είσαι νέος/νέα, πρόσφατα ολοκλήρωσες τις σπουδές σου και διαθέτεις 0-2 έτη εργασιακή εμπειρία, δήλωσε συμμετοχή μέσα από την ιστοσελίδα μας http://gr.coca-colahellenic.com/gr/kariera/eukairies-karieras/.  Η διαδικασία επιλογής περιλαμβάνει τεστ δεξιοτήτων σε ηλεκτρονική μορφή και δομημένες συνεντεύξεις τα οποία έχουν σκοπό να αναδείξουν την προσωπικότητά και τον τρόπο σκέψης σου, ενώ ολοκληρώνεται με ένα ολοήμερο Κέντρο Αξιολόγησης, που αποτελεί μια έντονη εμπειρία καθώς θα κληθείς να συνεργαστείς και ταυτόχρονα να δημιουργήσεις σε ρεαλιστικές συνθήκες εργασίας.

Oι Management Trainees που επιλέγονται, εντάσσονται στη μεγάλη μας ομάδα στην Ελλάδα και διανύουν μαζί μας μια διετή διαδρομή πλούσια σε projects, προκλήσεις και εμπειρίες, αποκτώντας εξοικείωση με τη δραστηριότητα και τη συνολική λειτουργία της εταιρείας. Για τα επόμενα 2 χρόνια, το ατομικό σου πλάνο ανάπτυξης θα συνδυάζει εκπαίδευση σε βασικούς τομείς, projects στο προσωπικό πεδίο ενδιαφέροντος σου και αξιολόγηση της απόδοσης, καθώς και τοποθέτηση σε θέση εργασίας. Σε όλη την πορεία σου θα λαμβάνεις καθοδήγηση, έμπνευση, κίνητρα και πρακτική γνώση ώστε να αναπτύξεις τα ταλέντα σου και να συμβάλλεις ενεργά.

Στόχος για τους Management Trainees είναι να χτίσουν την καριέρα τους στην Ελλάδα ή σε κάποια από τις 28 χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται ο Όμιλός μας διεθνώς. Οι αιτήσεις ξεκινούν τον Απρίλιο ώστε να υποδεχτούμε το Σεπτέμβριο τους νέους Management Trainees.

Υποστηρίζουμε και ενδυναμώνουμε τη Νέα Γενιά

Εμπνεόμαστε από τη νέα γενιά και τη στηρίζουμε έμπρακτα αξιοποιώντας ευκαιρίες για να βρισκόμαστε κοντά της σε κάθε βήμα:

 • Εποχιακή Απασχόληση (Seasonality)
 • Υποτροφίες αριστούχων μαθητών / φοιτητών
 • Πρακτική Άσκηση
 • Ημέρες Καριέρας
 • Πρόγραμμα #Youth Empowered

Το όραμά μας

Το όραμα της εταιρείας μας είναι να γίνουμε «Ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης κάθε αγοράς στην οποία δραστηριοποιούμαστε».

Η αποστολή μας είναι να:

 • δροσίζουμε τους καταναλωτές μας
 • συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας
 • ανταμείβουμε όλους τους εμπλεκόμενους με την επιχειρηματική μας δραστηριότητα
 • συμβάλλουμε στην αναβάθμιση της ζωής των τοπικών κοινωνιών

Οι αξίες μας

Στην εταιρεία μας, έχουμε δεσμευτεί με έξι κύριες αξίες  οι οποίες καθορίζουν τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε κάθε μέρα. Όλα αρχίζουν με τις αξίες μας, οι οποίες αποτελούν το DNA της εταιρείας μας και είναι απαραίτητες για την μελλοντική μας επιτυχία.

Αυθεντικότητα: Συμπεριφερόμαστε με ακεραιότητα και τηρούμε τις δεσμεύσεις μας
Υπεροχή: Επιδιώκουμε με πάθος να ξεχωρίζουμε σε οτιδήποτε κάνουμε
Γνώση: Ακούμε και έχουμε τη φυσική περιέργεια να μαθαίνουμε
Νοιαζόμαστε για τους ανθρώπους μας: πιστεύουμε, επενδύουμε και αναπτύσσουμε τους ανθρώπους μας
Πράττουμε ως ένα σύνολο: πιστεύουμε στη δύναμη της ομάδας, στο πλαίσιο ευγενούς άμιλλας
Κερδίζουμε με τους πελάτες μας: οι πελάτες μας είναι στην καρδιά όλων όσων κάνουμε

Οι Άνθρωποί μας

Η εταιρεία μας εφαρμόζει τα πιο σύγχρονα Συστήματα Διαχείρισης & Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, καθώς η φροντίδα και η εξέλιξη των ανθρώπων μας είναι στο επίκεντρο όσων κάνουμε καθημερινά και στην καρδιά των Αξιών μας.

Είμαστε δίπλα τους, επενδύοντας σε δράσεις και εξειδικευμένα προγράμματα όπως:

 • Πρόγραμμα ενίσχυσης Ενέργειας & Ευεξίας
 • Εξατομικευμένο πλάνο ανάπτυξης
 • Προγράμματα ταχείας εξέλιξης
 • Coaching & Feedback
 • Σύστημα Επιβράβευσης
 • Εταιρικοί & ατομικοί στόχοι
 • Σχεδιασμός διαδοχής

Φροντίζουμε συνεχώς ώστε οι εργαζόμενοί μας να:
αναπτύσσονται και εκπαιδεύονται ώστε να αναδείξουν τα ταλέντα τους,
επιλέγονται με αξιοκρατικό τρόπο και σε συσχετισμό των προσόντων τους με τις απαιτήσεις κάθε θέσης εργασίας,
αμείβονται με βάση την απόδοση τους και απολαμβάνουν πρόσθετες παροχές,
εξελίσσονται στην Ελλάδα και διεθνώς και να...
...απολαμβάνουν την εργασία τους κάθε στιγμή!

Αναζητούμε ανθρώπους με Πάθος για Αποτέλεσμα.
Ανθρώπους που θέλουν να ξεχωρίζουν!

Connect With usΜη χάσετε καμία ευκαιρία από την εταιρία Coca-Cola Τρία Έψιλον.

Δημιουργήστε μια ειδοποίηση για να λαμβάνετε στο email σας θέσεις εργασίας που ταιριάζουν στις δεξιότητές σας.

Θέλω να λαμβάνω όμοιες θέσεις στο email μου
Ευχαριστούμε. Θα σας στείλουμε θέσεις που ταιριάζουν με

Θέσεις εργασίας της εταιρείας Coca-Cola Τρία Έψιλον

Warehouse Clerk Σχηματάρι
Buyer Αθήνα
Market Developer Θεσσαλονίκη
Business Developer Crete Ηράκλειο
Όλες οι θέσεις