Barilla

Barilla - Recruitment

ΠερίληψηΗ Barilla Hellas είναι η μεγαλύτερη εταιρεία ζυμαρικών στην Ελλάδα. Παράγει και διανέμει κορυφαίας ποιότητας προϊόντα Barilla και MISKO στην Ελλάδα και σε 19 χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης που βρίσκονται στη διοικητική της δικαιοδοσία, ενώ εξάγει ετησίως περισσότερους από 20.000 τόνους προϊόντων σε 30 χώρες ανά τον κόσμο.

Μέλος του Ομίλου Barilla, η Barilla Hellas αναδείχθηκε από τους εργαζόμενούς της στο Top 10 των επιχειρήσεων με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας Best Workplaces2014.

Τα τελευταία χρόνια, η Barilla λάνσαρε το πρόγραμμα «Διαφορετικότητας & Ενσωμάτωσης» (Diversity & Inclusion) που αφορά στη διαχείριση της διαφορετικότητας, ως βασικό πυλώνα της εταιρικής στρατηγικής. Ο πυρήνας του προγράμματος βασίζεται στην αδιαπραγμάτευτη αρχή πως οι ικανότητες δεν έχουν φύλο, χρώμα, θρησκεία και πως όλοι δικαιούνται ίσες ευκαιρίες, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις.

H εταιρική μας κουλτούρα βασίζεται στην πεποίθηση πως διαφορετικοί άνθρωποι, με διαφορετικές ικανότητες και δεξιότητες, δίνουν δυναμική σε μια σύγχρονη εταιρία προκειμένου αυτή να μένει συγχρονισμένη με τις ευρύτερες αλλαγές που συντελούνται στην αγορά και την κοινωνία. 

Τα τελευταία 20 χρόνια η Barilla Hellas έχει υλοποιήσει επενδυτικό πρόγραμμα που υπερβαίνει τα 70 εκατομμύρια ευρώ στις υπερσύγχρονες παραγωγικές εγκαταστάσεις της σε Θήβα και Βόλο, ενώ υλοποιεί ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα βιώσιμης καλλιέργειας σε συνεργασία  με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το οποίο απέσπασε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Sustainable Procurement των Εnvironmental Awards2015.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Βοηθάμε τους ανθρώπους να ζήσουν καλύτε¬ρα, συνεισφέροντας στην ευζωία και τη γευστι¬κή απόλαυση της καθημερινής ζωής

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Ανήσυχο πνεύμα
Συνείδηση ότι η γνώση πάντα εξελίσσεται πο¬λυεπίπεδα. Δεχόμαστε ότι υπάρχει πάντα κάτι που μπορούμε να μάθουμε από τους άλλους. Εξερευνούμε πάντα νέες προκλήσεις για πρόο¬δο και νέα πεδία ανάπτυξης. Βάζουμε τις βάσεις για καινοτομία και ποικιλομορφία.

Πάθος
Ενισχύουμε τις πράξεις και τις δεσμεύσεις μας με συναισθήματα, δείχνοντας ενθουσιασμό και από¬λυτη αφοσίωση στο να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Εμπιστοσύνη
Χτίζουμε τις διαπροσωπικές μας σχέσεις με βάση την ανοιχτή επικοινωνία, το σεβασμό των διαδικασιών και το ομαδικό πνεύμα με κοι¬νό στόχο τη βελτίωση του περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε και εργαζόμαστε.

Ακεραιότητα
Είμαστε συνεπείς σε λόγια και πράξεις. Σεβόμα¬στε την πολιτιστική και κοινωνική συνεισφορά των κοινοτήτων στις οποίες ανήκουμε καθώς και εκείνων που εντάσσονται στα γεωγραφικά όρια που καθορίζει η βιώσιμη ανάπτυξη της εταιρείας στο μέλλον.

Θάρρος
Έχουμε το θάρρος να παίρνουμε συνέχεια αποφάσεις, να αντιμετωπίζουμε και να ξεπερ¬νάμε τις δυσκολίες, να τολμάμε, να επιλύουμε τις συγκρούσεις και να σεβόμαστε τη διαφορετικότητα.

ΒΡΑΒΕΙΑ

Connect with Us:

Company:
www.barillagroup.com

Brands:
www.barilla.gr
www.misko.gr
www.grancereale.gr

SOCIAL MEDIA
www.facebook.com/misko.greece
www.facebook.com/barillagreece
www.facebook.com/grancerealegreece
www.youtube.com/user/OFFICIALMISKO
www.youtube.com/BarillaGreece
www.instagram.com/barillagr

Μπείτε Στην Ομάδα Μας/ Join Us
http://www.barillagroup.com/join-us

Μη χάσετε καμία ευκαιρία από το Barilla.

Δημιουργήστε μια ειδοποίηση εργασίας όταν η εργασία σας προσφέρει που ταιριάζουν με τις δεξιότητές σας.

Θέλω να λαμβάνω όμοιες θέσεις στο email μου
Ευχαριστούμε. Θα σας στείλουμε θέσεις που ταιριάζουν με

Θέσεις εργασίας της εταιρείας Barilla

Όλες οι θέσεις

Συνδεθείτε μαζί μας