ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ- Recruitment

Περίληψη

Στην εταιρεία ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΝΤΥΠΗ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Α.Ε., βασιστήκαμε στην τριανταοχτάχρονη και πλέον παράδοση και πείρα της επεξεργασίας και της διάθεσης της πληροφορίας μέσω επαγγελματικών οδηγών και συνεχίσαμε δυναμικά διεισδύοντας αποτελεσματικά σε εξειδικευμένες αγορές, παρέχοντας σήμερα την πιο έγκυρη έγκυρη επαγγελματική πληροφόρηση σε μορφή έντυπη, ηλεκτρονική, mobile και φωνητική.

Η εταιρεία ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ προσφέρει σήμερα μία πολλαπλή πλατφόρμα προβολής, διαφήμισης και πληροφόρησης, χρησιμοποιώντας τους Έντυπους οδηγούς, το Internet, τις Φωνητικές υπηρεσίες ακόμη και το κινητό. Έτσι, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν με οποιοδήποτε τρόπο οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζονται, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.


Η εταιρεία ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΝΤΥΠΗ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Α.Ε. με μια ματιά:

 • Η εταιρεία ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ είναι ο στρατηγικός συνεργάτης χιλιάδων επαγγελματιών ανά την Ελλάδα, με περισσότερα από 38 χρόνια εμπειρίας στην αγορά
 • Ο Χρυσός Οδηγός, προσφέρει μία πολλαπλή πλατφόρμα προβολής, διαφήμισης και πληροφόρησης διαθέσιμη 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο. Συγκεκριμένα, παρέχει έντυπους οδηγούς, φωνητικές υπηρεσίες, υπηρεσίες μέσα από το διαδίκτυο στο www.xo.gr αλλά και μέσα από το κινητό, για όσους βρίσκονται εν κινήσει
 • Ο ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ είναι εύχρηστος και πρακτικός σε οποιαδήποτε μορφή του, με λειτουργικά ταξινομημένη ύλη για εύκολη εύρεση επαγγελματιών και επιχειρήσεων ανά κλάδο της αγοράς

Όραμα –Αξίες

Το όραμα της εταιρείας ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ είναι να αποτελέσει την αποτελεσματικότερη πλατφόρμα Διαφημιστικής Προβολής και την πλέον αξιόπιστη πηγή αναζήτησης πληροφοριών, επενδύοντας στις Νέες Τεχνολογίες και τους Ανθρώπους της.

Αξίες της εταιρείας ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Για την επίτευξη του οράματός της, η Χρυσός Οδηγός βασίζεται στις αξίες της. Αυτές είναι:

 • Πελατοκεντρική αντίληψη

 • Ομαδικότητα

 • Αποτελεσματικότητα

 • Αφοσίωση

 • Προσαρμοστικότητα

 • Σεβασμός στον άνθρωπο

Εργασιακό Περιβάλλον – Παροχές


 • Προσφέρει γαμήλιο χρηματικό δώρο.

 • Παρέχει εταιρική Εκπτωτική Κάρτα με ποσοστό έκπτωσης που κυμαίνεται από 10% - 50% σε καταστήματα ρούχων, οπτικών, ειδών δώρου και άλλων καταστημάτων.

 • Παρέχεται η δυνατότητα σε όλο το προσωπικό να συνδυάζει τους έντονους ρυθμούς ζωής με την προσωπική άσκηση και τη βελτίωση της υγείας του - σύμφωνα και με τις διεθνείς τάσεις Υποστήριξης Εργαζομένων - χρησιμοποιώντας το νέο Γυμναστήριο το οποίο λειτουργεί εντός του κεντρικού κτιρίου της εταιρείας. Στους χώρους του πέραν του εξατομικευμένου προγράμματος γυμναστικής προσφέρονται σε τακτά διαστήματα δωρεάν μαθήματα γιόγκα, αυτοάμυνας και χορού.

 • Η εταιρεία είναι ευαίσθητη σε θέματα που σχετίζονται με κλονισμό της υγείας κάποιου εργαζόμενου, θάνατο συγγενικού προσώπου εργαζομένου, πράττοντας ανάλογα και κατά περίπτωση.

 • Διοργανώνει Εκδηλώσεις για τους εργαζομένους της.

Culture

Η εταιρεία ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ, o μεγαλύτερος διαχειριστής γνώσης στην Ελλάδα, φροντίζει να κάνει την πρόσβαση στην πληροφόρηση εύκολη και άμεση για τον καθένα. Χρησιμοποιεί σήμερα κάθε δυνατό μέσο για την προβολή των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών και, επομένως, και για την παροχή πληροφόρησης στους χρήστες.

Μέσω της Πολλαπλής Πλατφόρμας Προβολής του Χρυσού Οδηγού, χρησιμοποιώντας το έντυπο, το internet με το www.xo.gr, το κινητό και τις τηλεφωνικές υπηρεσίες, ο ενδιαφερόμενος χρήστης μπορεί να βρίσκει την πληροφορία που θέλει άμεσα και απλά, κάθε ώρα και μέρα, για όλο το χρόνο.

Έντυποι Οδηγοί Βρείτε γρήγορα και εύκολα ό,τι αναζητάτε, μέσα από τον τεράστιο όγκο γενικής αλλά και εξειδικευμένης πληροφορίας με τη μορφή έντυπων οδηγών, που καλύπτουν όλη την επικράτεια και διανέμονται δωρεάν!

Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες www.xo.gr: Ο πιο πλήρης επαγγελματικός οδηγός της ελληνικής αγοράς στο διαδίκτυο, με την εγγύηση του Χρυσού Οδηγού.

Χρυσός Οδηγός Mobile - Υπηρεσίες στο Κινητό Βρείτε όποια πληροφορία χρειάζεστε, κάθε στιγμή, ακόμα και εν κινήσει!

11811 Χρυσός Αριθμός - Τηλεφωνικές Υπηρεσίες Η γνώση φθάνει σε σας τόσο απλά, όσο και γρήγορα, μέσα από το τηλέφωνο. Καλέστε από παντού, κάθε στιγμή.

Θέσεις εργασίας της εταιρείας ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Όλες οι θέσεις