ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε.

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. - Recruitment

O Όμιλος


Η κυριότερη δραστηριότητα του Ομίλου είναι η εισαγωγή και εμπορία αυτοκινήτων, βαρέων οχημάτων, μοτοσικλετών και ανταλλακτικών Suzuki. Στον τομέα της λιανικής η δραστηριοποίηση του Ομίλου περιλαμβάνει την εμπορία αυτοκινήτων SUZUKI, BMW, MINI, Opel, Ford, Volvo, Fiat, Alfa Romeo, Abarth, Renault Dacia, Nissan, Skoda, Cadillac, μεταχειρισμένων αυτ/ων Σφακιανάκης Επιλογές, καθώς και μοτοσικλετών SUZUKI & BMW.

Επιπλέον, ο Όμιλος έχει δυνατή θέση στη μακροχρόνια & βραχυχρόνια μίσθωση οχημάτων, ενώ έχει παρουσία στις μεσιτείες ασφαλειών καθώς και την παροχή υπηρεσιών ταχυμεταφορών μέσω της εταιρίας Speedex που ανήκει στον Όμιλο κατά 50%.

Η ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. είναι  αποκλειστικός εισαγωγέας των προϊόντων Suzuki για τη Βουλγαρία, FYROM και την Αλβανία. Μέσω της εταιρείας  Ergotrak A.E. αντιπροσωπεύει, εισάγει, διανέμει και υποστηρίζει μετά την πώληση, υψηλής ποιότητας βαρέα οχήματα & μηχανήματα στην Ελληνική Αγορά των οίκων Cummins (κινητήρες diesel ξηράς-θαλάσσης & ηλεκτρο-παραγωγά ζεύγη), DAF  (βαρέα φορτηγά και τράκτορες), TEMSA  (λεωφορεία), Linde  (ανυψωτικά και μηχανήματα διακίνησης φορτίων), Hitachi, (μηχανήματα έργων & ορυχείων).

Τέλος, ο Όμιλος δραστηριοποιείται και στην Κύπρο μέσω της Alpan Electroline Ltd, που είναι αποκλειστικός εισαγωγέας Samsung για προϊόντα κινητής τηλεφωνίας και πληροφορικής και μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες ηλεκτρικών ειδών στην τοπική αγορά. 

Ιστορικό

Η ΣΦΑΚΙAΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. αποτελεί συνέχεια της BUSSING ΕΛΛΑΣ Α.Ε. η οποία με την σειρά της προέκυψε από την εξαγορά της ΤΕΛΚΟ Α.Ε.

Μη χάσετε καμία ευκαιρία από το ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε..

Δημιουργήστε μια ειδοποίηση εργασίας όταν η εργασία σας προσφέρει που ταιριάζουν με τις δεξιότητές σας.

Θέλω να λαμβάνω όμοιες θέσεις στο email μου
Ευχαριστούμε. Θα σας στείλουμε θέσεις που ταιριάζουν με

Θέσεις εργασίας της εταιρείας ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε.

Όλες οι θέσεις

Συνδεθείτε μαζί μας