Νέα Οδός - Κεντρική Οδός

Νέα Οδός - Κεντρική Οδός - Recruitment

Περίληψη


ΝΕΑ ΟΔΟΣ ΑΕ


Η Νέα Οδός είναι η εταιρία που έχει αναλάβει τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή, την εκμετάλλευση, τη λειτουργία και τη συντήρηση του έργου Παραχώρησης «Ιόνια Οδός».

Ως θυγατρική του ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, η Νέα Οδός συνδυάζει απόλυτη γνώση της ελληνικής πραγματικότητας με τεχνογνωσία, εμπειρία και εξειδίκευση. Έχοντας αναλάβει ένα έργο πνοής συνολικού προϋπολογισμού 1,1 δις ευρώ, στρατηγικός στόχος της Νέας Οδού είναι η δημιουργία σύγχρονων, αυτοκινητοδρόμων, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, οι οποίοι θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας, θα διασφαλίζουν την προστασία του περιβάλλοντος και θα αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου. Πρωταρχική μας δέσμευση είναι η ασφαλής και ταχύτατη μετακίνηση για όλους τους Έλληνες πολίτες, σε συνδυασμό με την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

Το έργο

Με συνολικό μήκος 380 χλμ., το έργο περιλαμβάνει τα παρακάτω βασικά τμήματα:

Α) τον ομώνυμο αυτοκινητόδρομο «Ιόνια Οδός» μήκους 196 χλμ. από Αντίρριο έως Ιωάννινα (Ανισόπεδος Κόμβος με Εγνατία Οδό.

Β) τμήμα του αυτοκινητόδρομου Π.Α.Θ.Ε. μήκους περίπου 172,5 χλμ. από τον Ανισόπεδο Κόμβο Μεταμόρφωσης Αττικής έως τη Σκάρφεια Φθιώτιδας, μετά τα Καμένα Βούρλα.Γ) το συνδετήριο κλάδο του Π.Α.Θ.Ε. Σχηματάρι – Χαλκίδα, μήκους 11 χλμ. που είναι υπό κατασκευή.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΕ

Η Οδός Κεντρικής Ελλάδος, ή Κεντρική Οδός είναι η εταιρία που έχει αναλάβει τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή, τη λειτουργία, την εκμετάλλευση και τη συντήρηση του έργου Παραχώρησης  «Αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδος – Ε65».

Ως θυγατρική του ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, η Κεντρική Οδός συνδυάζει απόλυτη γνώση της ελληνικής πραγματικότητας με τεχνογνωσία, εμπειρία και εξειδίκευση. Έχοντας αναλάβει ένα έργο πνοής συνολικού προϋπολογισμού 1,4 δις ευρώ, στρατηγικός στόχος της Κεντρικής Οδού είναι η δημιουργία σύγχρονων, αυτοκινητοδρόμων, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, οι οποίοι θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας, θα διασφαλίζουν την προστασία του περιβάλλοντος και θα αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου. Πρωταρχική μας δέσμευση είναι η ασφαλής και ταχύτατη μετακίνηση για όλους τους Έλληνες πολίτες, σε συνδυασμό με την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

Το έργο

Το έργο, 231 χλμ. συνολικά, είναι στρατηγικής σημασίας για την ανάπτυξη της χώρας και αφορά στην κατασκευή του αυτοκινητόδρομου κεντρικής Ελλάδος (Ε65), από ημικόμβο με Α.Θ.Ε. στο ύψος του Α.Κ. Θερμοπυλών έως τον ανισόπεδο κόμβο με Εγνατία οδό μετά την Οξύνεια (συνολικό μήκος 174 χλμ.), καθώς και στη διαχείριση και συντήρηση του τμήματος της Α.Θ.Ε. από τη Σκάρφεια μέχρι τις Ράχες (συνολικό μήκος 57 χλμ.)Social Media Links

Jobs at Future Care Group Talent Network  Jobs at Future Care Group Talent Network  Jobs at Future Care Group Talent Network

Μη χάσετε καμία ευκαιρία από την εταιρία Νέα Οδός - Κεντρική Οδός.

Δημιουργήστε μια ειδοποίηση για να λαμβάνετε στο email σας θέσεις εργασίας που ταιριάζουν στις δεξιότητές σας.

Θέλω να λαμβάνω όμοιες θέσεις στο email μου
Ευχαριστούμε. Θα σας στείλουμε θέσεις που ταιριάζουν με

Θέσεις εργασίας της εταιρείας Νέα Οδός - Κεντρική Οδός

Software Developer Αθήνα
Όλες οι θέσεις

Συνδεθείτε μαζί μας