Μύλοι Λούλη Α.Ε

Μύλοι Λούλη Α.Ε - Recruitment

Περίληψη

Η Μύλοι Λούλη Σήμερα

H εταιρεία μας σήμερα δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και τη Βουλγαρία με τέσσερις υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής στη Σούρπη, το Κερατσίνι, τη Θήβα και το Toshevo, κατέχοντας την 1η θέση στην ελληνική αλευροβιομηχανία σε αλέσεις, πωλήσεις και τεχνολογία.

Με την βοήθεια της υπερσύγχρονης τεχνολογίας που διαθέτουμε έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας πάνω από 170 τελικά προϊόντα αλεύρων & περισσότερες από 750 διαφορετικές πρώτες ύλες και μείγματα για την αρτοποιία & ζαχαροπλαστική, εξασφαλίζοντας έτσι, τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων ιδανική να καλύψει όλες τις ανάγκες του επαγγελματία.

Η άριστη και σταθερή ποιότητα των προϊόντων μας διασφαλίζεται μέσω ενός άρτια εξοπλισμένου χημείου και του πρότυπου αρτοποιείου μας όπου γίνεται λεπτομερής παρακολούθηση σε όλα τα στάδια παραγωγής κάτω από αυστηρούς κανόνες υγιεινής.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας που αποτελείται από μυλωνάδες, έμπειρους τεχνολόγους τροφίμων και αρτοποιούς φροντίζει για τη σταθερή ποιότητα της παραγωγής καθώς επίσης επικεντρώνεται στην ανάπτυξη νέων καινοτόμων προϊόντων που καλύπτουν τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες του σύγχρονου αρτοποιού.

Επίσης, η εταιρεία μας διαθέτει το καλύτερο και μεγαλύτερο δίκτυο διανομής πανελλαδικά με έναν μεγάλο στόλο ιδιόκτητων φορτηγών και σιλοφόρων καθώς και πλήθος συνεργατών μεταφορέων που εξυπηρετούν τους πελάτες από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη.

Τα εξειδικευμένα στελέχη του τμήματος πωλήσεων είναι στη διάθεση των πελατών μας για την άμεση εξυπηρέτησή τους με ένα άριστα οργανωμένο δίκτυο.

Η εταιρεία απασχολεί παραπάνω από 300 εργαζόμενους και διαρκώς επενδύει σε νέα τεχνολογικά μέσα και στην αναβάθμιση των εργοστασίων της ώστε να είναι πάντα ανταγωνιστική και να κρατάει την πρωτιά στην ελληνική αλευροβιομηχανία.

Τέλος, η Μύλοι Λούλη Α.Ε. είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών με τον διακριτικό τίτλο "ΛΟΥΛΗ".

Αποστολή, Όραμα & Αξίες

Το όραμά μας

Να δημιουργούμε αξία για την ανθρώπινη διατροφή.

Η αποστολή μας

Να παράγουμε και να διαθέτουμε ποιοτικές, καινοτόμες & ανταγωνιστικές πρώτες ύλες και να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στην αγορά τροφίμων.

Με σεβασμό στην τριών αιώνων παράδοσή μας, δεσμευόμαστε να πρωτοπορούμε και να αναπτυσσόμαστε, με περιβαλλοντική και κοινωνική υπευθυνότητα, καθώς και να δημιουργούμε αξία για τους πελάτες μας, τους εργαζόμενους μας, τους μετόχους μας και την κοινωνία.
Στοχεύουμε να είμαστε η ηγετική εταιρεία του χώρου μας στη νοτιοανατολική Ευρώπη ενισχύοντας παράλληλα και τον εξαγωγικό μας προσανατολισμό με περιβαλλοντική και κοινωνική υπευθυνότητα.

Οι αξίες μας

Ποιότητα, Εξυπηρέτηση, Σεβασμός, Αγάπη, Βελτίωση, Ανάπτυξη.

Εταιρική Υπευθυνότητα

Η οικογένεια Λούλη για περισσότερο από έναν αιώνα συλλέγει με αγάπη αντικείμενα σχετικά με την θεματική «σιτάρι-αλεύρι-ψωμί». Η επιθυμία της οικογένειας να γίνει η συλλογή προσβάσιμη στο κοινό αλλά και η στρατηγική απόφαση της Μύλοι Λούλη στα πλαίσια της Εταιρικής Υπευθυνότητας να εστιάσει την κοινωνική της προσφορά στην εκπαίδευση, οδήγησε το 2012 στη δημιουργία του Μουσείου Λούλη στο ιστορικό κτίριο των Μύλων Αγίου Γεωργίου στο Κερατσίνι.

Όραμα του Μουσείου είναι να διαφυλάξει την ιστορία και την παράδοση της καλλιέργειας και επεξεργασίας του σιταριού, να καταγράψει το ρόλο και τη σημασία του ψωμιού στις διάφορες εκφάνσεις της καθημερινής ζωής διαχρονικά, να αναδείξει τη σπουδαιότητα της μεσογειακής διατροφής ως τρόπου ζωής και στοιχείο πολιτισμού. Παράλληλα θέλει να ευαισθητοποιήσει και να προσφέρει ενημέρωση για περιβαλλοντικά και για διατροφικά θέματα.

           

Μη χάσετε καμία ευκαιρία από την εταιρία Μύλοι Λούλη Α.Ε.

Δημιουργήστε μια ειδοποίηση για να λαμβάνετε στο email σας θέσεις εργασίας που ταιριάζουν στις δεξιότητές σας.

Θέλω να λαμβάνω όμοιες θέσεις στο email μου
Ευχαριστούμε. Θα σας στείλουμε θέσεις που ταιριάζουν με