ΚΡΙ ΚΡΙ

ΚΡΙ ΚΡΙ - Recruitment

Σχετικά με την Κρι Κρι

Από το 1954, στην Κρι Κρι ο στόχος μας είναι ένας: να παράγουμε ποιοτικά προϊόντα τόσο σε επίπεδο γεύσης και απόλαυσης, όσο και σε επίπεδο ασφάλειας και υγιεινής.

Κάνοντας τα πρώτα βήματα στην παραγωγή παγωτού και συνεχίζοντας με επιτυχία στην παραγωγή γιαουρτιού και φρέσκου παστεριωμένου γάλακτος, η Κρι Κρι αποτελεί πλέον μία από τις πιο ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες στην Ελλάδα με έντονη δραστηριότητα και στο εξωτερικό. Όραμά μας είναι να πρωταγωνιστήσουμε στην παγκόσμια αγορά του Ελληνικού αυθεντικού γιαουρτιού και να ικανοποιούμε τις ιδιαίτερες ανάγκες της παγκόσμιας αγοράς παγωτού.

Η δύναμή μας, όλα αυτά τα χρόνια, είναι οι άνθρωποί μας. Αναγνωρίζουμε τη συμμετοχή τους στα επιτεύγματα της εταιρίας και γι’ αυτό αρχή μας είναι η αδιάκοπη βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος, ώστε να παραμένει μονίμως ευχάριστο, αποδοτικό και πάνω από όλα «ανθρώπινο». Επιπλέον, η ειδίκευση, η ανάπτυξη της τεχνογνωσίας και η συνεχής εκπαίδευσή τους αποτελούν τα εφόδια για την αντιμετώπιση των αλλεπάλληλων προσκλήσεων στη σύγχρονη επαγγελματική αρένα.

Η αφοσίωσή μας όμως δεν περιορίζεται στην επαγγελματική ανάπτυξη των ανθρώπων μας. Παρέχουμε ευέλικτα ωράρια εργασίας, ιδιόκτητο παιδικό σταθμό με καθημερινή λειτουργία από το 2005 για τη δωρεάν φύλαξη των παιδιών των εργαζομένων και πληθώρα άλλων παροχών που έχουν ως στόχο την εξισορρόπηση μεταξύ εργασιακής και προσωπικής ζωής.

Μπορούμε να προσφέρουμε πολλές ευκαιρίες για ανάπτυξη επαγγελματικής σταδιοδρομίας. Ψάχνουμε για εργατικούς ανθρώπους με ομαδικό πνεύμα και πρόθυμους να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες. Αν πιστεύετε ότι μπορείτε να μας βοηθήσετε στην υλοποίηση των στόχων και των φιλοδοξιών μας, παρακαλούμε να μας αποστείλετε το βιογραφικό σας ώστε να εξετάσουμε το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Η Κρι Κρι είναι εργοδότης ίσων ευκαιριών.

Μάθετε περισσότερα για εμάς στο www.krikri.gr

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Μαυρίδης Παύλος
Τηλ: 23210 68300


Open Day

Μη χάσετε καμία ευκαιρία από την εταιρία ΚΡΙ ΚΡΙ.

Δημιουργήστε μια ειδοποίηση για να λαμβάνετε στο email σας θέσεις εργασίας που ταιριάζουν στις δεξιότητές σας.

Θέλω να λαμβάνω όμοιες θέσεις στο email μου
Ευχαριστούμε. Θα σας στείλουμε θέσεις που ταιριάζουν με

Θέσεις εργασίας της εταιρείας ΚΡΙ ΚΡΙ

JUNIOR SALES OPERATIONS ANALYST Ασπρόπυργος
PAYROLL SPECIALIST Σέρρες
Όλες οι θέσεις