ΚΑΡΙΕΡΑ Α.Ε.

ΚΑΡΙΕΡΑ Α.Ε. - Recruitment

1 - 50 εργαζόμενοι Website

Το kariera.gr είναι το μεγαλύτερο website για την εργασία στην Ελλάδα. Διαρκείς έρευνες για τη νέα γενιά, προηγμένη τεχνολογία, ανάλυση δεδομένων για την αγορά εργασίας, διαρκώς εξελισσόμενες υπηρεσίες και ένας ευρύς, εξειδικευμένος κύκλος στρατηγικών συνεργασιών χαρακτηρίζουν το όραμά μας στην πράξη. 

Το kariera.gr ιδρύθηκε πριν από 20 χρόνια, το 1996 και από το 2007 είναι μέλος του CareerBuilder. Ως μέλος του μεγαλύτερου, παγκοσμίως, ηγέτη στις Υπηρεσίες Ανθρώπινου Δυναμικού και με πάνω από 500.000 επισκέπτες τον μήνα, το kariera.gr είναι leader στην αγορά ανεύρεσης εργασίας. Συνέδρια, εκδηλώσεις, εκδόσεις, συνέργειες και έρευνες επιτελούν το σπουδαίο έργο της σύνδεσης των νέων –φοιτητών και μη- με την αγορά εργασίας σε πολλαπλά επίπεδα με συνεχή πληροφόρηση και αποτελεσματικές κινήσεις.

ΥπηρεσίεςΣήμερα, προσφέρονται τα ακόλουθα προϊόντα «καριέρας»:


  • kariera.gr: Το μεγαλύτερο site εύρεσης εργασίας στην Ελλάδα
  • Ημέρες Καριέρας: Η μεγαλύτερη συνάντηση νέων, επιχειρήσεων και εκπαιδευτικών φορέων
  • Interview Days: Κλαδικές ημέρες προσλήψεων με ραντεβού/ συναντήσεις επιχειρήσεων (συγκεκριμένου κλάδου) και υποψηφίων
  • «Οδηγός Καριέρας»: Ένα πολυτελές βιβλίο που περιλαμβάνει παρουσιάσεις εταιριών από τα τμήματα προσωπικού, καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές για την αναζήτηση εργασίας
  • Coding School: Είναι σχολεία εκμάθησης κώδικα στις πιο hot και cutting-edge τεχνολογίες, στοχεύοντας στην καλύτερη επαγγελματική αποκατάσταση και αποτελεσματικότερη εκπαίδευση των developers. Το Coding School βραβεύτηκε με Gold Award, στην κατηγορία Most Effective Recruitment Strategy, στα HR Awards

Όραμα και Αποστολή

Όραμά μας είναι να γίνουμε ο μεγαλύτερος και πιο αναγνωρίσιμος φορέας ενίσχυσης της απασχόλησης στην Ελλάδα.

Αποστολή:
Είμαστε οι άνθρωποί μας. Είμαστε κάθε ανθρωποκεντρική μας προσπάθεια για να αναδεικνύουμε ευκαιρίες απασχόλησης και να ενδυναμώνουμε τις δεξιότητες των υποψηφίων που τις διεκδικούν.

Αποστολή μας είναι, με κάθε μας δράση, να ενισχύουμε την απασχόληση και να βοηθάμε οργανισμούς να στοχεύουν και να προσελκύουν τους πιο πολύτιμους πόρους που διαθέτουν: τους ανθρώπους τους.

Κουλτούρα

Είμαστε μια easy to do business with εταιρεία, με πάθος, τόλμη και ευελιξία. Συνδυάζουμε τον, ταχέως, εξελισσόμενο χαρακτήρα και τις ευκαιρίες που προσφέρει μία διεθνής online εταιρία, με το φιλικό κλίμα, και την ομαδικότητα, που διαθέτει ένα «πρώην»  ελληνικό start-up.

«We are our people» είναι το moto μας όπως και κάθε ανθρωποκεντρική μας προσπάθεια για να αναδείξουμε οποιαδήποτε ευκαιρία απασχόλησης και να ενδυναμώσουμε τους νέους της χώρας μας με τις δεξιότητες που χρειάζονται.

Social Media

Οικονομικά στοιχεία

Καριέρα ΑΕ
Ισολογισμός 2012
Ισολογισμός 2013
Ισολογισμός 2014
Ισολογισμός 2015
Ισολογισμός 2016
Ισολογισμός 2017


Καριέρα Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Μονοπρόσωπη ΕΠΕ
Ισολογισμός 2012
Ισολογισμός 2013
Ισολογισμός 2014
Ισολογισμός 2015
Ισολογισμός 2016
Ισολογισμός 2017

Μη χάσετε καμία ευκαιρία από το ΚΑΡΙΕΡΑ Α.Ε..

Δημιουργήστε μια ειδοποίηση εργασίας όταν η εργασία σας προσφέρει που ταιριάζουν με τις δεξιότητές σας.

Θέλω να λαμβάνω όμοιες θέσεις στο email μου
Ευχαριστούμε. Θα σας στείλουμε θέσεις που ταιριάζουν με

Θέσεις εργασίας της εταιρείας ΚΑΡΙΕΡΑ Α.Ε.

Όλες οι θέσεις