Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. - Recruitment

Περίληψη


Η Ε. Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε, πρωτοπόρος και υπερσύγχρονη βιομηχανία τροφίμων, είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία η οποία εδώ και 91 χρόνια ηγείται της ελληνικής αγοράς των μπισκότων με μεγάλη γκάμα προϊόντων και μάρκες που είναι ιδιαίτερα αναγνωρίσιμες όπως ΠΤΙ-ΜΠΕΡ, Μιράντα, Γεμιστά, Cream Crackers, Caprice κ.ά..

Σημαντική επίσης θέση κατέχει και στην κατηγορία των αρτοσκευασμάτων (Φρυγανιές, Παξιμάδια, Κριτσίνια, Krispies) με ηγετικά μερίδια στις Χωριάτικες φρυγανιές και στα Krispies. Mε πνεύμα καινοτομίας, το 2011 εισέρχεται στην αγορά της μπάρας δημητριακών με το λανσάρισμα της πρώτης μπάρας δημητριακών με μπισκότο, κερδίζοντας σημαντικό μερίδιο αγοράς. Το 2013 επεκτείνεται και στην αγορά του συσκευασμένου ψωμιού με το Χωριανό, συσκευασμένο χωριάτικο ψωμί σε φέτες σε 3 γεύσεις και με το Γεύση² (Γεύση στο τετράγωνο), ψωμί του τοστ σε 4 γεύσεις.

Η εταιρεία έχει παρουσία στην αγορά με περίπου 30 ξεχωριστά και αγαπημένα brands και περισσότερους από 200 ξεχωριστούς κωδικούς προϊόντων.

Στα 4 εργοστάσιά της απασχολεί συνολικά 1.200 εργαζόμενους ενώ εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 40 χώρες και στις 5 ηπείρους.

Η Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. ως μία παραδοσιακή, ελληνική εταιρεία συμμετέχει ενεργά στην ανάπτυξη του τόπου επενδύοντας και παρέχοντας θέσεις εργασίας και ενισχύοντας την ελληνική οικονομία και ανάπτυξη με κάθε δυνατό τρόπο.

Έχει καλλιεργήσει μία ουσιαστική σχέση ζωής με τους Έλληνες καταναλωτές και έχει καταφέρει να κερδίσει μία ξεχωριστή θέση στις καρδιές τους προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας.

Εδώ και 91 χρόνια επενδύει και καινοτομεί με στόχο να κάνει την κάθε ημέρα των καταναλωτών πιο γλυκιά, νόστιμη και ποιοτική διατροφικά. Παράλληλα η εταιρεία όλα αυτά τα χρόνια, αποδεικνύει έμπρακτα μέσα από πρωτοβουλίες που εντάσσονται στα πλαίσια του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ότι αφουγκράζεται τα προβλήματα της κοινωνίας και προσφέρει χαμόγελα στην κοινωνία με κάθε τρόπο και σε
κάθε ευκαιρία ώστε να συμβάλει σε ένα καλύτερο αύριο.

Μη χάσετε καμία ευκαιρία από την εταιρία Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε..

Δημιουργήστε μια ειδοποίηση για να λαμβάνετε στο email σας θέσεις εργασίας που ταιριάζουν στις δεξιότητές σας.

Θέλω να λαμβάνω όμοιες θέσεις στο email μου
Ευχαριστούμε. Θα σας στείλουμε θέσεις που ταιριάζουν με

Θέσεις εργασίας της εταιρείας Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Όλες οι θέσεις