Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε.

Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε. - Recruitment

Η εταιρία μας

Αθηναϊκή Ζυθοποιία ΑΕ

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία είναι η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής και εμπορίας μπίρας στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1963 στην Αθήνα από μια ομάδα Ελλήνων επιχειρηματιών που ένωσαν τις δυνάμεις τους για να ξεκινήσουν την παραγωγή της μπίρας Άμστελ στην Ελλάδα. Από το 1968 αποτελεί μέλος του ομίλου HEINEKEN N.V.


Σήμερα η Αθηναϊκή Ζυθοποιία διαθέτει 3 μονάδες σε Πάτρα, Θεσσαλονίκη και Αθήνα όπου παράγει τις μπίρες Amstel, Heineken, Heineken LIGHT, Amstel Pils, Amstel Dark, Amstel Radler, Amstel Radler Ginger & Lime, Amstel Free, ΑΛΦΑ, AΛΦΑ Weiss, ΑΛΦΑ Strong, Fischer, ΒΙΟΣ 5, ΜΑΜΟΣ,  καθώς και μια μονάδα εμφιάλωσης νερού στη Λαμία όπου εμφιαλώνεται το φυσικό μεταλλικό νερό ΙΟΛΗ.  Όλα τα προϊόντα της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας παράγονται από 100% ελληνικό κριθάρι το οποίο βυνοποιείται στα ιδιόκτητα βυνοποιεία που διαθέτει σε Πάτρα και Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, η εταιρία εισάγει και διανέμει γνωστές μάρκες μπίρας όπως SOL, McFarland, Erdinger, Affligem, Murphy’s, Duvel κ.α.

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία παράγει αξία επενδύοντας επί σειρά ετών στον εκσυγχρονισμό της παραγωγικής διαδικασίας, στην υιοθέτηση μιας ολοκληρωμένης περιβαλλοντικής πολιτικής, στη διαμόρφωση ενός ασφαλούς και δίκαιου εργασιακού περιβάλλοντος, στην ενημέρωση των καταναλωτών για την υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ και στη συνεισφορά στις τοπικές κοινωνίες. Παράλληλα, αναπτύσσει την εξαγωγική της δραστηριότητα όπου με εμπειρία 40 και πλέον ετών συνεχίζει να διευρύνει την παρουσία της στις διεθνείς αγορές, αποτελώντας τη μεγαλύτερη εξαγωγική εταιρία στον κλάδο της μπίρας.

Όραμα και αξίες

Το Όραμά μας και οι αξίες μας είναι:

Να είμαστε μια ζυθοποιία περήφανη που δημιουργεί μοναδικές εμπειρίες για τους καταναλωτές μας, προσθέτοντας παράλληλα αξία στους ανθρώπους μας, στους συνεργάτες μας, στην κοινωνία και στους μετόχους μας.


Να δίνουμε πάντα προτεραιότητα στο πάθος για την ποιότητα, την απόλαυση της ζωής, το σεβασμό για τον άνθρωπο καθώς και το σεβασμό για το περιβάλλον.


Να επιδιώκουμε πάντα να είμαστε πρωτοπόροι στην αγορά της μπίρας, επιδιώκοντας πάντα το καλύτερο και προσφέροντας απόλαυση στους καταναλωτές.

Οι άνθρωποί μας

Οι άνθρωποι που θα αποτελέσουν τα καινούρια μέλη της ομάδας της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας επιλέγονται με συστηματικό δομημένο τρόπο, όπως συνεντεύξεις και τεστ ικανοτήτων, ενώ τους προσφέρονται:

  • Αξιόλογες δυνατότητες επαγγελματικής ανάπτυξης και διεθνούς σταδιοδρομίας στην οικογένεια των εταιριών της Heineken.
  • Συνεχής εκπαίδευση με μοντέρνους και πρωτοποριακούς τρόπους σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.


Το 2013 η Αθηναϊκή Ζυθοποιία βραβεύτηκε για 4η συνεχή χρονιά για το εργασιακό της περιβάλλον, καθώς περιλαμβάνεται στις πρώτες θέσεις των εταιριών στην κατάταξη «Best Workplaces».


Αναγνωρίζοντας τη μοναδική συμβολή των ανθρώπων μας στην επιτυχία της εταιρίας μας, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία καλεί τους νέους που μοιράζονται τις αξίες μας, έχουν όραμα, υψηλούς στόχους και θέληση, να αποτελέσουν το αυριανό δυναμικό της εταιρίας!

Μη χάσετε καμία ευκαιρία από το Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε..

Δημιουργήστε μια ειδοποίηση εργασίας όταν η εργασία σας προσφέρει που ταιριάζουν με τις δεξιότητές σας.

Θέλω να λαμβάνω όμοιες θέσεις στο email μου
Ευχαριστούμε. Θα σας στείλουμε θέσεις που ταιριάζουν με

Θέσεις εργασίας της εταιρείας Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε.

Όλες οι θέσεις