Skip to Content
« πίσω στην υποστήριξη πελατών
Εξυπηρέτηση πελατών Kariera.gr FAQ

test question

test answer

^Αρχή

Αναζήτηση εργασίας


Το Kariera.gr διαθέτει χιλιάδες διαθέσιμες θέσεις και θα θέλαμε να σας βοηθήσουμε να στοχεύσετε στις θέσεις εργασιών που είναι καταλληλότερες για το προφίλ σας. Παρακάτω θα βρείτε μερικές συμβουλές αναζήτησης εργασίας που θα σας βοηθήσουν στην αναζήτησή σας.

1.Λέξεις Κλειδιά.
Οι λέξεις κλειδιά είναι συγκεκριμένες λέξεις που βρίσκονται μέσαστις αγγελίες . Όσο περισσότερες λέξεις κλειδιά χρησιμοποιείτε τόσο πιο συγκεκριμένη και ειδική θα γίνει η αναζήτηση σας . Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λέξεις σχετικές με:

 • Προσόντα και Πιστοποιήσεις
 • Συγκεκριμένη Εμπειρία (Java, wireless, γραφικό σχέδιο)
 • Τίτλο θέσης εργασίας ( Μηχανικός, Διοικητικό Στέλεχος, Ιατρικός Επισκέπτης)

  2. Περιοχή.
  Αυτή είναι η περιοχή που επιθυμείτε να βρείτε την θέση εργασίας. Μπορεί να είναι η περιοχή που διαμένετε ή η περιοχή που θέλετε να μεταφερθείτε. Το σύστημά μας επίσης θα ψάξει αυτόματα μέσα σε μία ακτίνα 30 χιλιομέτρων για την συγκεκριμένη θέση εργασίας .


  3. Τομέας Εργασίας.
  Μπορείτε επίσης να επιλέξετε έναν συγκεκριμένο τομέα/αντικείμενο εργασίας που σας ενδιαφέρει.

 • ^Αρχή

  Αναζήτηση εργασίας εκτός Ελλάδας/Χρήστες εκτός Ελλάδας

  Στο νέο kariera.gr μια αγγελία ή ένα βιογραφικό για να εμφανίζεται πρέπει να έχει διεύθυνση Ελλάδας. Αν αναζητάτε εργασία στο εξωτερικό μπορείτε να κάνετε μια απλή αναζήτηση κειμένου στις αγγελίες ψάχνοντας την περιοχή ή τη χώρα που σας ενδιαφέρει. Αν ζείτε εκτός Ελλάδας προσωρινά θα πρέπει να βάλετε στο βιογραφικό σας μια διεύθυνση Ελλάδας και μέσα στο κείμενο του βιογραφικού ή στη συνοδευτική επιστολή να εξηγείτε σε ποιες χώρες σας ενδιαφέρει να μετακινηθείτε. Εργαζόμαστε για μια πιο πλήρη λύση του προβλήματος ως το τέλος του 2008. Για αναζήτησης εργασίας εκτός Ελλάδος μπορείτε να χρησιμοποιήστε και όλα τα site του Careerbuilder στο εξωτερικό που θα βρείτε στο υποσέλιδο κάθε σελίδας του kariera.gr

  ^Αρχή

  Αποστολή βιογραφικού


  Ορισμένες φορές μπορεί να δείτε την επιγραφή «Αποστολή βιογραφικού: Δείτε Στοιχεία Επικοινωνίας.» Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να κοιτάξετε στα Στοιχεία Επικοινωνίας στην αριστερή πλευρά της ιστοσελίδας για πληροφορίες (τηλέφωνο, φαξ) σχετικά με την αποστολή του βιογραφικού σας.

  Σημαντικό: Σε περίπτωση που η εταιρεία δεν δίνει Στοιχεία Επικοινωνίας τέτοιου είδους, το Kariera.gr δεν ευθύνεται για την παράλειψη τέτοιου είδους πληροφοριών.

  ^Αρχή

  Γιατί δεν μπορώ να ανεβάσω το βιογραφικό μου σε μορφή .pdf;

  Τα βιογραφικά σε μορφή pdf δεν μπορεί να τα διαβάσει το ειδικό πρόγραμμα (parser) της βάσης δεδομένων μας ώστε να μπορούν οι εργοδότες να αναζητήσουν στο κείμενο τους λέξεις κλειδιά. Για αυτό το λόγο δεν δεχόμαστε βιογραφικά σε αυτή τη μορφή ούτε και αναμένεται να τα δεχόμαστε στο άμεσο μέλλον.

  ^Αρχή

  Γιατί δεν μπορώ να έχω πρόσβαση στην αγγελία που είχα σώσει

  Ακόμα κι αν έχετε σώσει μια αγγελία, εάν λήξει ή διαγράφει από την ιστοσελίδα μας, θα διαγραφεί επίσης και από τις «Αποθηκευμένες Αγγελίες». Δυστυχώς, αυτό είναι κάτι που εξαρτάται από τους εργοδότες, και όχι από την Kariera. Λυπούμαστε για οποιαδήποτε δυσχέρεια σας προκλήθηκε, αλλά δυστυχώς, δεν υπάρχει τίποτα που εμείς μπορούμε να κάνουμε.

  ^Αρχή

  Γιατί ο ταχυδρομικός κώδικάς μου που δεν γίνεται αποδεκτός

  Ζητάμε συγγνώμη για οποιοδήποτε πιθανό πρόβλημα έχετε αντιμετωπίσει κατά την υποβολή του βιογραφικού σημειώματός σας. Μερικές φορές ορισμένοι ταχυδρομικοί κώδικες δεν γίνονται αποδεκτοί από το σύστημά μας για διάφορους λόγους, ειδικά εάν ο ταχυδρομικός κώδικας είναι νέος. Κάνουμε ενημέρωση όλων των ταχυδρομικών κωδικών αυτή την στιγμή αλλά στο μεταξύ, εισχωρήστε τον ταχυδρομικό κώδικα μιας κοντινής πόλης έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας . Αν θέλετε στείλτε μας τον ΤΚ που πρέπει να εισάγουμε με email.

  ^Αρχή

  Δεν μπορώ να καλέσω αριθμούς που αρχίζουν με 00800 απ το κινητό μου, υπάρχει κάποιος άλλος αριθμός που μπορώ να καλέσω

  Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω του κινητού σας μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 8115 317 Γραμμή Υποψηφίων ή στο 210 8115 318 Γραμμή Εργοδοτών, οι γραμμές όμως αυτές έχουν τοπική χρέωση.

  ^Αρχή

  Δημιουργήστε Ειδοποιήσεις Αγγελιών


  Η ειδοποίηση Αγγελιών θα σας στείλει αυτόματα email διαθέσιμων θέσεων εργασίας με βάση τα αποθηκευμένα κριτήρια αναζήτησης που έχετε δηλώσει. Για να δημιουργήσετε Ειδοποίηση Αγγελιών με Email ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Βάζοντας μια λέξη κλειδί και υποβάλλοντας Ανεύρεση Αγγελιών επιλέξτε Αποθήκευση αυτής της αναζήτησης πάνω δεξιά στην κεντρική σελίδα.

  2. Επίσης μπορείτε να καταχωρήστε τα απαραίτητα στοιχεία για την δημιουργία μιας νέας Ειδοποίησης Αγγελιών και να την αποθηκεύστε επιλέγοντας Αγγελίες με Email στην κεντρική σελίδα.

  3. Μόλις επιλέξετε τις ειδοποιήσεις που θέλετε να σας σταλούν στο email σας μπαίνετε στο Ο Λογαριασμός μου όπου θα δείτε όλες τις Αποθηκευμένες Αναζητήσεις – Ειδοποιήσεις νέων Αγγελιών με Email και καθορίζετε την συχνότητα αποστολής των email. Τέλος κάνετε όποιες αλλαγές επιθυμείτε.

  ^Αρχή

  Είναι απαραίτητο να κάνω εγγραφή στο site για να κάνω αίτηση (υποβάλω το βιογραφικό μου) σε μια αγγελία;

  Για να κάνετε αίτηση σε μία αγγελία (να υποβάλετε το βιογραφικό σας) η εγγραφή στο Καριέρα δεν είναι απαραίτητη. Επιλέγοντας απλά Αποστολή βιογραφικού από την σελίδα της αγγελίας και συμπληρώνοντας τα απαραίτητα πεδία στην επόμενη σελίδα Αίτηση για αυτή τη θέση εργασίας , μπορείτε να επισυνάψετε ή να κάνετε Αντιγραφή / Επικόλληση του βιογραφικού σας. Με αυτό το τρόπο το βιογραφικό σας θα σταλεί στην εταιρία που δημοσίευσε την αγγελία. Εφόσον βάλετε το email σας θα λάβετε και email επιβεβαίωσης της αίτησης.

  ^Αρχή

  Ένας εργοδότης μου στέλνει υπερβολικά/ακατάλληλα email(τι μπορώ να κάνω;)


  Το Kariera ως μέρος της συμφωνίας μας σας στέλνει μέσω email πιθανές θέσεις εργασίας που ταιριάζουν στο προφίλ σας. Εάν λαμβάνετε υπερβολικά ή ακατάλληλα email από έναν εργοδότη, μπορείτε να αποκλείσετε την αποστολή μελλοντικών email από αυτόν τον εργοδότη επιλέγοντας τη σύνδεση στο κάτω μέρος της σελίδας:

  «Αποκλείστε αυτόν τον εργοδότη από την εξέταση του βιογραφικού σας» Σας ενημερώνουμε επίσης ότι το Kariera δεν θα σας στείλει ποτέ ή θα διαβιβάσει email σε σας που να ζητάει πληροφορίες για τα προσωπικά σας στοιχεία, τους κωδικούς πρόσβασης σας, ή να σας ζητάει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για οποιοδήποτε λόγο. Οποιαδήποτε τέτοια email λάβετε θα πρέπει να διαγραφούν και θα πρέπει να έρθετε σε επαφή με την Ομάδα Ασφάλειας Site του Kariera το συντομότερο δυνατόν.

  ^Αρχή

  Μπορείτε να μου βρείτε θέση εργασίας


  Αν και το Kariera.gr δεν ενεργεί σαν Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας και δεν μπορούμε να βοηθήσουμε μεμονωμένους χρήστες στην αναζήτηση θέσεων εργασίας, οι υποψήφιοι μπορούν να βρουν χρήσιμες τις Συχνές Ερωτήσεις και να βρουν απαντήσεις που θα τους βοηθήσουν στην αναζήτηση.

  Έχουμε αρκετές διαθέσιμες επιλογές για εσάς στην ιστοσελίδα μας απλά επιλέξτε

  ^Αρχή

  Μπορώ να καταχωρήσω το βιογραφικό μου και σε άλλες πόλεις


  Κατά παράκληση των εργοδοτών που πληρώνουν για να έχουν πρόσβαση στη βάση δεδομένων των βιογραφικών, όλα τα βιογραφικά πρέπει να έχουν μια πόλη και ένα κράτος. Μπορείτε όμως να χρησιμοποιήσετε τον τομέα «Επιθυμητή απόσταση μετακίνησης» για να δείξετε την προθυμία σας να μετακινηθείτε.

  Επίσης, εάν θέλετε να αναζητήσετε θέσεις σε πολλαπλάσιες συγκεκριμένες περιοχές, μπορείτε να αντιγράψετε το βιογραφικό σας και να τοποθετήσετε ένα αντίγραφο σε κάθε πόλη που ενδιαφέρεστε (υπάρχει ένα μέγιστο 5 βιογραφικών ανά λογαριασμό).

  ^Αρχή

  Πόσο κοστίζει η εγγραφή

  Η εγγραφή σας στo Kariera.gr είναι εντελώς δωρεάν, καταχωρήστε το βιογραφικό σας και ξεκινήστε την αναζήτηση των θέσεων εργασίας. Υπάρχουν ορισμένες υπηρεσίες όμως που προσφέρονται κατόπιν πληρωμής (όπως η συμμετοχή σε κάποια σεμινάρια) αλλά θα σας ζητήσουμε να εισάγετε τις πληροφορίες της πιστωτικής σας κάρτας σε αυτές τις περιπτώσεις.

  ^Αρχή

  Πράκτορες Αγγελιών


  Εάν δείτε ότι δεν σας στέλνονται οι Πράκτορες Αγγελιών για την περιοχή που ενδιαφέρεστε σας προτείνουμε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και να διευκρινίσετε ποια πόλη θέλετε.

  1. Συνδεθείτε στο Kariera.gr, χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας

  2. Μπείτε στο «O λογαριασμός μου»

  3. Κάτω από τις Αποθηκευμένες Αναζητήσεις-Πράκτορες επιλέξτε Επεξεργασία για να αλλάξετε τα κριτήρια που επιθυμείτε.

  ^Αρχή

  Πράκτορες Αγγελιών


  1. Γιατί οι Πράκτορες αγγελιών που μου στέλνονται στο email μου δεν ταιριάζουν με αυτό που ψάχνω;

  Η αιτία θα μπορούσε να είναι ότι οι Λέξεις κλειδιά ή η περιοχή που έχετε ορίσει. Κατά συνέπεια, για να πάρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα στους Πράκτορες αγγελιών, επεξεργαστείτε τις Λέξεις κλειδιά και τα άλλα κριτήρια αναζήτησης.

  Σε γενικές γραμμές η αναζήτηση μπορεί να γίνεται στα ελληνικά ή στα αγγλικά. Αν χρησιμοποιείτε ελληνικά καλύτερα χρησιμοποιήστε μικρά γράμματα και τόνους.

  Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα εισαγωγικά αν θέλετε να ψάξετε κάποιες λέξεις με συγκεκριμένη σειρά.

  Παράδειγμα: Γραμματέας Διεύθυνσης

  Σε αυτή την περίπτωση η μηχανή αναζήτηση θα ψάξει όλες τις αγγελίες που περιέχουν τουλάχιστον 1 από τις 2 λέξεις, δηλαδή θα συμπεριλάβει και αγγελίες που περιέχουν μόνο τη μία από τις λέξεις.

  Αν βάλετε εισαγωγικά και αναζητήσετε “Γραμματέας Διεύθυνσης” τότε μόνο οι αγγελίες που έχουν και τις 2 λέξεις σε σειρά θα εμφανιστούν. Το ίδιο συμβαίνει βάζοντας το σύμβολο (+) ανάμεσα στις λέξεις χωρίς κενά.

  Για να σώσετε αυτές τις αλλαγές στους Πράκτορες εργασίας , ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

  1. Πηγαίνετε στο http://www.Kariera.gr συνδεθείτε και μπείτε στο Ο λογαριασμός μου.

  2. Στο πεδίο Αποθηκευμένες Αναζητήσεις-Πράκτορες, επιλέξτε Επεξεργασία για να αλλάξετε τα κριτήρια Υπενθύμισης Θέσεων Εργασίας.

  3. Αλλάξτε τις πληροφορίες για να απεικονίσετε τα επιθυμητά κριτήριά σας και στο τέλος Αποθήκευση Υπενθύμισης.

  ^Αρχή

  Πώληση του email μου


  Είμαστε δεσμευμένοι ως προς την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών μας και δεν πωλούμε τις διευθύνσεις email των χρηστών μας σε τρίτους ή σε διαφημιστές. Παρακαλώ διαβάστε το ακόλουθο απόσπασμα από τη δήλωση της Εμπιστευτικότητας μας:

  “Δεν πωλούμε τις προσωπικές πληροφορίες των χρηστών μας σε τρίτους και για κανένα λόγο εάν ο χρήστης έχει εκφράσει την επιθυμία να κρατήσει τις πληροφορίες του ιδιωτικές. Όταν οι χρήστες μας δημοσιεύουν τις αγγελίες τους η τα βιογραφικά τους αποφασίζουν οι ίδιοι για ποιά στοιχεία επαφής επιθυμούν να επιδείξουν. (Επιτρέπουμε την ιδιωτική επικοινωνία για εκείνους που επιλέγουν να κρύψουν αυτές τις πληροφορίες.) Όλοι οι χρήστες πρέπει να γνωρίσουν, εντούτοις, ότι όταν επιδεικνύουν εθελοντικά ή διανέμουν τις προσωπικές τους πληροφορίες (όπως τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή το βιογραφικό σημείωμά τους μέσα στη βάση δεδομένων), αυτές οι πληροφορίες μπορούν να συλλεχθούν και να χρησιμοποιηθούν και από άλλους.

  Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ενοχλητικά μηνύματα από τρίτους για τα οποία το Kariera.gr δεν ευθύνεται. Επίσης, μπορεί να είχατε φθάσει σε αυτή την ιστοσελίδα από μία άλλη ιστοσελίδα μιας θυγατρικής εταιρείας του Kariera.gr. Σε αυτή την περίπτωση, σας ενημερώνουμε ότι το Kariera. gr μπορεί να μοιραστεί τις πληροφορίες σας με εκείνη την θυγατρική και η θυγατρική μπορεί να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες αυτές σύμφωνα με την πολιτική Εμπιστευτικότητας της ίδιας …”

  Μπορείτε να δείτε πληροφορίες σχετικά με την Εμπιστευτικότητα μας στο ακόλουθο link: http://www.Kariera.gr/INTL/share/info/privacy.aspx?rtrnurl=%2fINTL%2fJobSeeker%2fMyCB.aspx&ff=16

  Πάλι, λυπόμαστε για οποιαδήποτε δυσχέρεια μπορεί να σας προκληθεί. Δυστυχώς υπάρχουν τρόποι σε διάφορες ιστοσελίδες που επισκέπτεστε για να συλλεχτούν οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Καμιά φορά μπορεί να επισκεφτήκατε κάποια ιστοσελίδα και να έχετε προστεθεί σε ένα κατάλογο spam. Ευτυχώς, πολλές από τις υπηρεσίες email προσφέρουν spam επιλογές φιλτραρίσματος και θα σας συστήναμε να ελέγξετε την προστασία που προσφέρει η δική σας υπηρεσία.

  Επίσης ενημερώστε μας εάν μπορούμε να σας φανούμε χρήσιμοι με κάποιο τρόπο. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία.

  ^Αρχή

  Πώς μπορώ να κάνω εγγραφή


  Η εγγραφή σας στην ιστοσελίδα μας είναι δωρεάν και εύκολη!

  1. Μπαίνοντας στο www.Kariera.gr επιλέξτε login (σύνδεση) στην κορυφή της αρχικής σελίδας

  2. Μόλις φορτώσει η επόμενη σελίδα, θα εμφανιστεί ένα μπλε πλαίσιο στη δεξιά πλευρά της σελίδας με την επιλογή Εγγραφείτε τώρα!

  3. Η επόμενη σελίδα αφορά την καταχώρηση των απαραίτητων προσωπικών σας στοιχείων για την εγγραφή σας.

  4.Αφού συμπληρώσετε αυτές τις πληροφορίες, υποβάλετε την εγγραφή σας επιλέγοντας στο τέλος της σελίδας Εγγραφείτε τώρα και θα είστε εγγραμμένο μέλος τoυ Kariera.gr

  ^Αρχή

  Πώς αλλάζω τον κωδικό πρόσβασής μου


  1. Για να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας, πρέπει πρώτα να συνδεθείτε στο «O λογαριασμός μου»

  2. Στα Στοιχεία λογαριασμού επιλέξτε «Επεξεργασία Στοιχείων Χρήστη» που βρίσκεται στο αριστερό της σελίδας.

  3. Κατόπιν, στην δεξιά πλευρά της επόμενης σελίδας θα δείτε Αλλάξτε το email ή τον κωδικό πρόσβασής σας

  4. Θα πληκτρολογήσετε τον υπάρχοντα προσωπικό κωδικό σας κι έπειτα στο πεδίο που ακολουθεί «Νέος Κωδικός Πρόσβασης» θα βάλετε τον νέο, ο οποίος πρέπει να έχει τουλάχιστον 5 χαρακτήρες.

  5. Κατόπιν, θα πρέπει να επιβεβαιώσετε το νέο κωδικό πρόσβασής σας.

  6. Τέλος, επιλέξτε «Ενημέρωση».

  Ο κωδικός σας τότε θα έχει αλλάξει και με την επόμενη σύνδεση θα πρέπει να πληκτρολογήσετε τον νέο κωδικό.

  ^Αρχή

  Πώς θα αλλάξω τις προσωπικές μου πληροφορίες


  Για να αλλάξετε τις προσωπικές σας πληροφορίες, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

  1 Πηγαίνετε στο http://www.Kariera.gr

  2.Συνδεθείτε και μπείτε στο Ο λογαριασμός μου.

  3.Στα Στοιχεία λογαριασμού επιλέξτε Επεξεργασία Στοιχείων Χρήστη .

  4.Σε αυτό το σημείο μπορείτε να ενημερώσετε όλες τις προσωπικές σας πληροφορίες.

  5.Τέλος, κάνετε Αποθήκευση.

  ^Αρχή

  Πως θα κάνω αίτηση σε μία αγγελία


  Προκειμένου να κάνετε αίτηση για μία θέση εργασίας , ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

  1. Τηλέφωνο επικοινωνίας
  2. Τηλέφωνο φαξ
  3. Διεύθυνση
  4. *Αιτήσεις Online
  * Εάν μία εταιρεία προσφέρει αιτήσεις online, θα το δείτε από τα χαρακτηριστικά μπλε πλαίσια που βρίσκονται στην αριστερή πλευρά της αγγελίας

  ^Αρχή

  Πώς θα καταχωρήσω το βιογραφικό μου


  Εάν είστε ήδη μέλος και θέλετε να καταχωρήσετε ή να διαχειριστείτε το βιογραφικό σας Πατήστε εδώ και συνδεθείτε στο λογαριασμός σας, μετά επιλέξτε Εισαγωγή Βιογραφικού.

  Εάν δεν είστε μέλος και θέλετε να καταχωρήσετε το βιογραφικό σας Πατήστε εδώ.

  ^Αρχή

  Πως θα σταματήσω να δέχομαι emails από το Kariera.gr


  1. Για να αφαιρεθείτε από τη λίστα Email, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, και μπείτε στα Στοιχεία Λογαριασμού επιλέγοντας Επεξεργασία.

  2.Στη επόμενη σελίδα θα δείτε τα Προσωπικά σας Στοιχεία και στο τέλος θα δείτε την επιλογή Κάντε κλικ εδώ για να επισκεφθείτε τη Διαχείριση Email & Newsletters του Kariera.gr

  3.Θα πρέπει να απενεργοποιήσετε μόνο τα emails που δεν θέλετε να λαμβάνετε.

  4.Σιγουρευτείτε ότι έχετε κάνει κλικ στην Αποθήκευση στο τέλος της σελίδας για να ολοκληρωθεί η διαδικασία αφαίρεσης.

  Επιπλέον, αν θέλετε να αφαιρέσετε και Πράκτορες αγγελιών που έχετε στο λογαριασμό σας, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

  1.Μπείτε στον λογαριασμό σας στις Αποθηκευμένες Αναζητήσεις-Πράκτορες

  2.Εντοπίστε τον πράκτορα που επιθυμείτε να αφαιρέσετε και επιλέξτε Διαγραφή

  3.Σας ενημερώνουμε επίσης ότι μπορεί να πάρει μέχρι και μια εβδομάδα μέχρι να ολοκληρωθεί το αίτημα σας.

  Μετά από αυτό, εάν συνεχίζετε να λαμβάνετε ακόμα Πράκτορες αγγελιών στο email σας από το Kariera.gr, σας παρακαλούμε να μας το διαβιβάσετε έτσι ώστε να αντιμετωπίσουμε και να λύσουμε το πρόβλημα. Αυτό όμως δεν σας εμποδίζει να έχετε πάντα πρόσβαση στο λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας το email και τον κωδικό πρόσβασής σας.

  ^Αρχή

  Πως μπορώ να δημιουργήσω Πράκτορες Αγγελιών


  Ο Πράκτορας Αγγελιών θα σας στείλει αυτόματα email διαθέσιμων θέσεων εργασίας με βάση τα σωζόμενα κριτήρια αναζήτησης που έχετε καθιερώσει . Για να δημιουργήσετε Πράκτορες Αγγελιών ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Βάζοντας μια λέξη κλειδί και υποβάλλοντας Αναζήτηση Αγγελιών επιλέξτε Αποθήκευση αυτής της αναζήτησης πάνω δεξιά στην κεντρική σελίδα.

  2. Επίσης μπορείτε να καταχωρήστε τα απαραίτητα στοιχεία για την δημιουργία ενός νέου Πράκτορα Αγγελιών και να τον αποθηκεύστε επιλέγοντας Πράκτορες Αγγελιών στην κεντρική σελίδα.

  3. Μόλις επιλέξετε τους Πράκτορες Αγγελιών που θέλετε να σας σταλούν στο email σας μπαίνετε στο Ο Λογαριασμός μου όπου θα δείτε όλες τις Αποθηκευμένες Αναζητήσεις – Πράκτορες και καθορίζετε την συχνότητα αποστολής των αγγελιών. Τέλος κάνετε Αποθήκευση Αλλαγών.

  ^Αρχή

  Πώς μπορώ να διαγράψω τον λογαριασμό μου


  Αν και δεν υπάρχει κανένα μειονέκτημα στο να παραμείνετε καταχωρημένος/η στο Kariera.gr, η διαγραφή της εγγραφής σας είναι πολύ εύκολη.

  1. Αφού συνδεθείτε στο www.Kariera.gr, μπείτε στο Ο λογαριασμός μου κι επιλέξτε «Επεξεργασία Στοιχείων Χρήστη»

  2. Στην επόμενη σελίδα στο πεδίο Η Εγγραφή σας: επιλέξτε Αφαίρεση της εγγραφής σας Αυτό θα σας διαγράψει από το database των δεδομένων μας.

  Σιγουρευτείτε πριν αφαιρέσετε την εγγραφή σας ότι δεν έχετε τίποτα αποθηκευμένο στα Βιογραφικά μου, στις Αποθηκευμένες Αγγελίες και στους Αποθηκευμένες Αναζητήσεις -Πράκτορες

  ^Αρχή

  Πώς μπορώ να επεξεργαστώ το βιογραφικό μου


  Για να επεξεργαστείτε το βιογραφικό σας, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  1. Μόλις συνδεθείτε μπείτε στο λογαριασμό σας και εντοπίστε «Τα Βιογραφικά μου» στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας.

  2. Επιλέξτε Επεξεργασία για να αλλάξετε τα στοιχεία που επιθυμείτε.

  ^Αρχή

  Πώς μπορώ να κάνω το βιογραφικό μου ιδιωτικό-απόρρητο


  Υπάρχει ένας τρόπος να διαμορφωθεί το βιογραφικό σας για προσωπική σας χρήση σας μόνο. Αυτό σημαίνει ότι θα είστε σε θέση να υποβάλετε αίτηση on-line για τις διαθέσιμες θέσεις, αλλά οι εργοδότες δεν θα είναι σε θέση να δουν το βιογραφικό σημείωμά σας κατά την έρευνα τους στη βάση δεδομένων βιογραφικών.

  Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες;

  1. Συνδεθείτε στο Kariera.gr, χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας

  2. Μπείτε στο «O λογαριασμός μου»

  3. Επιλέξτε Επεξεργασία στο επάνω μέρος της σελίδας δίπλα από τα Στοιχεία βιογραφικού

  4. Η επόμενη σελίδα Επιλογές εμπιστευτικότητας βιογραφικού περιέχει τις επιλογές για το αν θέλετε το βιογραφικό σας να είναι διαθέσιμο, ανώνυμο ή απόρρητο. Αν θέλετε να είναι απόρρητο δηλαδή να μην είναι ορατό από τους εργοδότες με πρόσβαση στη βάση δεδομένων βιογραφικών των βιογραφικών, ελέγξτε ότι το παράθυρο Απόρρητο βιογραφικό είναι επιλεγμένο. Σε αυτή την περίπτωση θα χρησιμοποιείται μόνο από εσάς .

  5. Τέλος επιλέξτε Αποθήκευση έτσι ώστε όλες οι αλλαγές να τεθούν σε ισχύ αμέσως.

  6. Μπορείτε επίσης να διαλέξετε αν θέλετε να παρουσιαστούν όλα η αν μέρει τα στοιχεία επικοινωνίας σας το όνομα, τον αριθμό τηλεφώνου σας, και η διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, προσοχή όποια στοιχεία δεν θέλετε να είναι ορατά πρέπει να τα αφαιρέσετε και από το συνημμένο βιογραφικό σας.

  ^Αρχή

  Πως μπορώ να καταχωρήσω το βιογραφικό μου


  Εάν είστε ήδη μέλος και θέλετε να καταχωρήσετε η να διαχειριστείτε το βιογραφικό σας Πατήστε εδώ συνδεθείτε στους Εγγεγραμμένους χρήστες , ο λογαριασμός μου, Καταχώρηση Βιογραφικού.

  Εάν δεν είστε μέλος και θέλετε να καταχωρήσετε το βιογραφικό σας Πατήστε εδώ .

  ^Αρχή

  Πως μπορώ να στείλω το βιογραφικό μου


  Προκειμένου να κάνετε αίτηση για μία θέση εργασίας , ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

  1. Τηλέφωνο επικοινωνία

  2. Τηλέφωνο fax

  3. Διεύθυνση

  4. *Αιτήσεις Online

  * Εάν μία εταιρεία προσφέρει αιτήσεις online, θα το δείτε από τα χαρακτηριστικά μπλε πλαίσια που βρίσκονται στην αριστερή πλευρά της αγγελίας:

  ^Αρχή

  Πως μπορώ να ψάξω για θέση εργασίας


  Το Kariera.gr διαθέτει χιλιάδες διαθέσιμες θέσεις και θα θέλαμε να σας βοηθήσουμε να στοχεύσετε στις θέσεις εργασιών που είναι καταλληλότερες για το προφίλ σας. Παρακάτω θα βρείτε μερικές συμβουλές αναζήτησης εργασίας που θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις θέσεις που είναι πιο ενδιαφέρουσες σε σας.

  Λέξεις Κλειδιά. Οι λέξεις κλειδιά είναι συγκεκριμένες λέξεις που βρίσκονται μέσα στις αγγελίες . Όσο περισσότερες λέξεις κλειδιά χρησιμοποιούνται τόσο πιο συγκεκριμένη και ειδική θα γίνει η αναζήτηση σας . Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λέξεις σχετικές με:

 • Προσόντα και Πιστοποιήσεις
 • Συγκεκριμένη Εμπειρία (Java, wireless, γραφικό σχέδιο)
 • Τίτλος Εργασίας ( Μηχανικός, Διοικητικό Στέλεχος, Ιατρικός Επισκέπτης)
  Περιοχή. Αυτή είναι η περιοχή που επιθυμείτε να βρείτε την θέση εργασίας.

  Μπορεί να είναι η περιοχή που διαμένετε ή η περιοχή που θέλετε να μεταφερθείτε.

  Το σύστημά μας επίσης θα ψάξει αυτόματα μέσα σε μία ακτίνα 30 χιλιομέτρων για την συγκεκριμένη θέση εργασίας .

  Τομέας Εργασίας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε έναν συγκεκριμένο τομέα/αντικείμενο εργασίας που σας ενδιαφέρει.

 • ^Αρχή

  Σε τι θα ωφεληθώ εάν δημιουργήσω ένα λογαριασμό υποψηφίου;

  Δημιουργώντας ένα λογαριασμό και καταχωρώντας το βιογραφικό σας στην ιστοσελίδα μας θα καταχωρηθεί στη βάση δεδομένων βιογραφικών του Kariera.gr και θα είναι ορατό από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον ελληνικό χώρο. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα Πράκτορα εργασίας (αυτοματοποιημένο email) που θα σας στέλνει ανάλογα με τα δικά σας κριτήρια και όσο συχνά θέλετε email ενημέρωσης για νέες αγγελίες που σας ενδιαφέρουν. Επίσης μπορείτε να αποθηκεύετε το βιογραφικό σας (σε μορφή .doc) στο kariera.gr και να το υποβάλετε σε αγγελίες πολύ πιο γρήγορα χωρίς να χρειάζεται να το κάνετε upload κάθε φορά.

  ^Αρχή

  Τι είναι οι λέξεις κλειδιά


  Οι λέξεις κλειδιά είναι συγκεκριμένες λέξεις ή φράσεις που χρησιμοποιούνται στην αναζήτηση θέσεων εργασίας. Η αναζήτηση ψάχνει να βρει αυτές τις λέξεις που είναι καταχωρημένες στις αγγελίες και όταν τις βρίσκει, τις παρουσιάζει στο χρήστη-είναι ο ίδιος τρόπος όπως κάνετε μια έρευνα στο διαδίκτυο. Όσες περισσότερες λέξεις κλειδιά χρησιμοποιούνται-τόσες πιο συγκεκριμένες αγγελίες θα λάβετε . Παραδείγματος χάριν, εάν πληκτρολογήσετε τη λέξη «αυτοκίνητα» σε μια μηχανή αναζήτησης (πχ.google), θα ανακτήσετε κυριολεκτικά εκατομμύρια ιστοσελίδες με αυτό το αντικείμενο. Αλλά εάν πληκτρολογήσετε «1969 Volkswagen Beetle» θα πάρετε πολύ λιγότερα και πιο χρήσιμα αποτελέσματα.

  Σε γενικές γραμμές η αναζήτηση μπορεί να γίνεται στα ελληνικά ή στα αγγλικά. Αν χρησιμοποιείτε ελληνικά καλύτερα χρησιμοποιήστε μικρά γράμματα και τόνους.

  Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα εισαγωγικά αν θέλετε να ψάξετε κάποιες λέξεις με συγκεκριμένη σειρά.

  Παράδειγμα: Γραμματέας Διεύθυνσης

  Σε αυτή την περίπτωση η μηχανή αναζήτηση θα ψάξει όλες τις αγγελίες που περιέχουν τουλάχιστον 1 από τις 2 λέξεις, δηλαδή θα συμπεριλάβει και αγγελίες που περιέχουν μόνο τη μία από τις λέξεις.

  Αν βάλετε εισαγωγικά και αναζητήσετε “Γραμματέας Διεύθυνσης” τότε μόνο οι αγγελίες που έχουν και τις 2 λέξεις σε σειρά θα εμφανιστούν. Το ίδιο συμβαίνει βάζοντας το σύμβολο (+) ανάμεσα στις λέξεις χωρίς κενά.

  ^Αρχή