Υπηρεσίες Recruiting


Τι πρέπει να γνωρίζετε:

Τα website αναζήτησης εργασίας είναι για τις εταιρίες η πιο δημοφιλής μέθοδος προσέλκυσης και αναζήτησης προσωπικού.


Πάνω από 67% των εταιριών προβάλλεται ως εργοδότης επιλογής σε Ημέρες Καριέρας.


1 στις 2 εταιρίες θεωρεί πολύ σημαντική την προβολή εταιρικής ταυτότητας στα Social Media.


Πηγή: ALBA RCI Report 2012

Εξοικονομήστε χρόνο

Η πρόσληψη είναι συνήθως μόνο μία από τις πολλές ευθύνες του διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού. Ωστόσο, η ταχεία πλήρωση των κενών θέσεων είναι κρίσιμη για την επιτυχία της εταιρίας. Επωφεληθείτε από την εμπειρία του Kariera.gr για να κερδίσετε χρόνο και να επικεντρωθείτε σε βασικά ζητήματα της επιχείρησής σας.

Υπηρεσίες Screening

Οι αγγελίες σας στο kariera.gr κάνουν ακριβώς αυτό που πρέπει: προσελκύουν πολλούς υποψηφίους! Αλλά τι κάνετε από εκεί και πέρα για να καταλήξετε στους καλύτερους; Το kariera.gr σας παρέχει τη μετά τη δημοσίευση της αγγελίας!
Screening Solutions Hiring Solutions Αναζήτηση Βιογραφικών

CareerBuilder1

Πλήρης έλεγχος της διαδικασίας στελέχωσης, από το άνοιγμα κάθε νέας θέσης μέχρι την αποτελεσματική κάλυψή της, σε μία πλατφόρμα. Περισσότερα
Request a Demo

«Εξοικονομήστε χρόνο, επιτρέποντάς μας να διαχειριστούμε τον όγκο των βιογραφικών σας»


Χαρακτηριστικά Υπηρεσίας:

Oι εξειδικευμένοι Recruiters μας, έχοντας λάβει τις κατάλληλες κατευθύνσεις από εσάς, κάνουν αξιολόγηση των βιογραφικών που έχουν αποσταλεί στην αγγελία σας και σας παραδίδουν έως και 20 πλέον κατάλληλα προφίλ υποψηφίων.

Διάρκεια Υπηρεσίας:

30 ημέρες.

Κόστος Υπηρεσίας:

Το κόστος της υπηρεσίας διαμορφώνεται με βάση το προφίλ της θέσης που επιθυμείτε να καλύψετε. Παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο συνεργασίας σας από την ομάδα του kariera.gr.

«Μη χάνετε άλλο χρόνο! Αναθέστε σε εμάς την αναζήτηση του ιδανικού υποψήφιου και καλύψτε άμεσα τις ανοικτές σας θέσεις με τα καταλληλότερα προφίλ της αγοράς.»


Χαρακτηριστικά Υπηρεσίας:

Ένα ολοκληρωμένο τμήμα από 8 Recruiters, εξειδικευμένοι σε διαφορετικές ειδικότητες, αναζητούν τα καταλληλότερα προφίλ που υπάρχουν σε όλους τους κλάδους της αγοράς εργασίας και ανταποκρίνονται στις ανάγκες άμεσης κάλυψης των ανοικτών σας θέσεων. Διενεργούμε προσωπικές συνεντεύξεις, ταιριάζουμε τα απαραίτητα χαρακτηριστικά του υποψηφίου με την κουλτούρα της εταιρίας σας, και ολοκληρώνουμε το έργο μας με την πρόσληψη του ιδανικού υποψηφίου από εσάς.

Στάδια:

 • Ανάρτηση αγγελίας για λογαριασμό σας
 • Αναζήτηση των κατάλληλων υποψηφίων μέσα από τα κανάλια, τα δίκτυα και τις βάσεις βιογραφικών που διαθέτει το kariera.gr
 • Διεξαγωγή τηλεφωνικής συνέντευξης με τους επιλεγμένους υποψηφίους
 • Διεξαγωγή «Δομημένης» συνέντευξης, με ερωτήσεις που έχουν συμφωνηθεί μαζί σας κατά την έναρξη του κάθε project
 • Ενημέρωση για την εταιρία και τη θέση εργασίας
 • Διεξαγωγή Τεστ Προσωπικότητας ή Τεστ γνώσεων ανάλογα τη θέση
 • Λήψη συστάσεων σε περίπτωση που επιθυμείτε
 • Επιλογή των καταλληλότερων 3-5 υποψηφίων και αποστολή τους σε εσάς, προκειμένου να προχωρήσετε στην τελική σας επιλογή.

«Επιθυμείτε να αναζητήσετε εσείς τους κατάλληλους υποψηφίους για τις ανοιχτές σας θέσεις; Αποκτήστε πρόσβαση σε 300 βιογραφικά την ημέρα»


Τι είναι:

Η βάση βιογραφικών του kariera.gr, περιλαμβάνει 250.000 βιογραφικά τα οποία μπορείτε να αναζητήσετε, και να επικοινωνήσετε άμεσα με τους υποψήφιους που σας ενδιαφέρουν.

Χαρακτηριστικά Υπηρεσίας:

 • Αναζητήστε υποψηφίους χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά και πλήθος συγκεκριμένων κριτηρίων (σπουδές, προϋπηρεσία, περιοχή, ξένες γλώσσες, ημερομηνία τελευταίας ενημέρωσης βιογραφικού κ.ά.).
 • Απεριόριστη αναζήτηση στη βάση βιογραφικών για το χρονικό διάστημα που επιλέγετε. Δυνατότητα για έως 300 downloads βιογραφικών/ημέρα.
 • Training Call από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών

Οφέλη Υπηρεσίας:

 • Βρείτε άμεσα υποψηφίους με τα πιο δυσεύρετα προσόντα!
 • Αποθηκεύστε την αναζήτησή σας και έτσι θα έχετε καθημερινή αναφορά στο email σας για τα καινούρια βιογραφικά που καταχωρούνται βάσει των κριτηρίων που έχετε θέσει.
 • Εύκολα και γρήγορα μπορείτε να τα αποθηκεύσετε σε φακέλους ή στον υπολογιστή σας σε μορφή Word, να τα αξιολογήσετε και να κρατήσετε σημειώσεις για κάθε ένα από αυτά. Όσα αποθηκεύσετε, διατηρούνται για ένα έτος στο λογαριασμό σας.

«Όλες οι διαδικασίες recruitment, από την πρώτη στιγμή που θα προκύψει μία νέα θέση μέχρι την αποτελεσματική κάλυψή της, οργανώνονται εύκολα και γρήγορα, στην πλέον σύγχρονη, δυναμική pre-hire πλατφόρμα στελέχωσης, εξασφαλίζοντάς σας πρόσβαση στα καταλληλότερα προφίλ υποψηφίων.»


Τι είναι:

Το Careerbuilder1 είναι η μοναδική Pre-hire Recruitment Platform, η οποία σχεδιάστηκε με οδηγό τις ανάγκες των σύγχρονων υποψηφίων και εργοδοτών. Ενοποιεί όλα τα στάδια recruitment σας, από την προσέλκυση έως και την τελική πρόσληψη των υποψηφίων, σε μία πλατφόρμα, βοηθώντας σας να καταλήξετε άμεσα στους καταλληλότερους υποψηφίους για τις ανοιχτές σας θέσεις.

Δημιουργείστε το δικό σας Career Site και τη δική σας ηλεκτρονική βάση υποψηφίων, για την κάλυψη τόσο των τωρινών όσο και των μελλοντικών σας αναγκών.

Χαρακτηριστικά Υπηρεσίας:

 • Δημιουργία του δικού σας mobile-optimized Εταιρικού Career Site.
 • Δημοσίευση των αγγελιών σας και προώθησή τους σε πολλαπλά μέσα για την εξασφάλιση συνεχούς ροής κατάλληλων υποψηφίων.
 • Αυτοματοποιημένο σύστημα re-marketing των ανοικτών θέσεών σας προς υποψηφίους.
 • Αποτελεσματική διαχείριση βιογραφικών σε όλα τα στάδια της διαδικασίας πρόσληψης.
 • Αναλυτικά στατιστικά για τον έλεγχο της αποτελεσματικότητας της διαδικασίας σας σε κάθε στάδιό της.
Recruiting Dienstleistungen

Ενδιαφέρεστε;

Καλέστε παρακάτω στο τηλέφωνο:

+30 210 81.15.300
Παρακαλώ επιλέξτε «Πωλήσεις» από το μενού επιλογών
ή με e-mail: sales@kariera.gr

templates

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ;

Βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για το πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία του kariera.gr που θα σας βοηθήσουν να  προσελκύστε και να προσλάβετε τους κατάλληλους υποψήφιους, τη σωστή στιγμή!