Η θέση Διανομέας - οδηγός για ηλεκτρονική υπηρεσία παράδοσης προϊόντων έχει αποθηκευτεί.

Συνέχεια

Αίτηση;

Παρακαλούμε επιβεβαιώστε το email σας για να ξεκινήσει η διαδικασία της αίτησης.
Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου.

Η θέσης εργασίας αποθηκεύτηκε με επιτυχία

Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για να αποθηκεύσετε αυτήν τη θέση εργασίας

Αποθηκεύετε αυτή τη θέση εργασίας ως εξής:

GR
αποτελέσματα

Διανομέας - οδηγός για ηλεκτρονική υπηρεσία παράδοσης προϊόντων από την εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε

4 ημέρες για να κάνετε αίτηση
Πλήρης Απασχόληση
Αθήνα

Περιγραφή Θέσης

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες λιανεμπορίου της Ελλάδας, στα πλαίσια ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού της, αναζητά διανομείς στην ευρύτερη περιοχή του παλαιού Φαλήρου για τη στελέχωση της υπηρεσίας scan & shop της εταιρείας. Πρόκειται για μια ηλεκτρονική εφαρμογή που μέσω αυτής γίνεται η αγορά και η μεταφορά προϊόντων κατ’ οίκον, που θα λειτουργήσει για πρώτη φορά στην Αττική από τον Σεπτέμβριο του 2019.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν ευγένεια, εργατικότητα, επικοινωνιακά χαρακτηριστικά, πνεύμα ομαδικότητας, καλή γνώση αγγλικών και εξοικείωση στη χρήση ηλεκτρονικών συσκευών. Η κατοχή διπλώματος Β’ κατηγορίας ερασιτεχνικό κρίνεται απαραίτητη. Σημειώνεται πως η μεταφορά των προϊόντων θα γίνεται με εταιρικά αυτοκίνητα.

Οι διανομείς που θα επιλεχθούν για τη θέση (πλήρους απασχόλησης) θα είναι υπεύθυνοι για την παραλαβή και παράδοση των προϊόντων supermarket στα σπίτια των πελατών, την ορθή διαχείριση των εμπορευμάτων, την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών και την τήρηση κανόνων υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων.

Σε περίπτωση ενδιαφέροντος, παρακαλώ αποστείλετε το βιογραφικό σας με email, σημειώνοντας στο θέμα του mail τον κωδικό Scan&Shop ή υποβάλλετε τα στοιχεία σας στην ηλεκτρονική φόρμα που θα βρείτε στο site της εταιρείας www.masoutis.gr/Contact/Jobs

Σημείωση: στο site της εταιρείας στο πεδίο: “Θέσεις απασχόλησης που σας ενδιαφέρουν" θα επιλέξετε Οδηγός και στο ελεύθερο πεδίο “Σχόλια" που υπάρχει στο τέλος της σελίδας θα συμπληρώσετε τον κωδικό Scan&Shop.


Κωδικός αναφοράς

Διανομέας - οδηγός

Όμοιες Θέσεις

Στείλτε μου όμοιες θέσεις

Ευχαριστούμε. Θα σας στείλουμε θέσεις που ταιριάζουν με