Skip to Content

Στοιχεία αγγελίας

Σχέση απασχόλησης - Πλήρης ΑπασχόλησηΑπαιτούμενη Προϋπηρεσία - ΑδιάφοροΚατηγορίες - Γραμματειακή Υποστήριξη, Κατασκευές / Αρχιτέκτονες / Πολ. Μηχανικοί

Περιγραφή


O/Η Υπεύθυνος Έργων στην Piscines Ideales συντονίζει διοικητικά και ελεγκτικά τις λειτουργίες σχεδιασμού, μελετών και προγραμματισμού έργων. Πρέπει να επιτυγχάνει τις υψηλές απαιτήσεις ποιότητας των έργων, μέσα στα χρονικά όρια που έχουν συμφωνηθεί και να εξασφαλίζει την έγκαιρη, ολοκληρωμένη και σωστή επικοινωνία με τους πελάτες, με στόχο την άριστη εξυπηρέτηση τους. Η εις βάθος γνώση του τομέα της κατασκευής πισίνας καθώς και επαρκείς βασικές τεχνικές πληροφορίες, είναι απαραίτητες ώστε να μπορεί να υποστηρίξει με πληρότητα και ικανοποιητική αυτονομία τους στόχους της εταιρείας.


ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ


Μελέτη έργου

 • Eκπονεί τη μελέτη των προς κατασκευή έργων ώστε να καθορίζει τα απαιτούμενα υλικά (δομή) στο προκαθορισμένο χρόνο βάση συμφωνητικού και με το μικρότερο δυνατό κόστος.
 • Δημιουργεί και προτείνει ολοκληρωμένα σχέδια πισίνων σε συνεργασία με τους Υπεύθυνους Πωλήσεων.
 • Αναλύει με ακρίβεια τη δομή της προς κατασκευή πισίνας εντός του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος βάση συμφωνητικού.
 • Εκπονεί τα σχετικά με την κατασκευή της πισίνας δικαιολογητικά για την Πολεοδομία και την Υπηρεσία Υγιεινής.


Διαχείριση και επίβλεψη έργου

 • Καθορίζει το πρόγραμμα εκτέλεσης έργων με στόχο τη διατήρηση του κόστους τους στα χαμηλότερα δυνατά επίπεδα, φροντίζοντας παράλληλα για τη μεγιστοποίηση του καθημερινού όγκου εκτέλεσης έργων.
 • Εξασφαλίζει την ύπαρξη του απαραίτητου εξοπλισμού για κάθε φάση κατασκευής στο εργοτάξιο.
 • Συντονίζει τα Συνεργεία με τους Εργοδηγούς, Τεχνίτες και Εργολάβους της Εταιρίας.
 • Παρακολουθεί καθημερινά την εξέλιξη των έργων και ενημερώνει τα σχετικά εταιρικά συστήματα.
 • Φροντίζει για την τήρηση κοστολογικών δεδομένων ολοκληρωμένων έργων ενώ παρακολουθεί δεδομένα κόστους τρεχόντων έργων για περαιτέρω στατιστική μελέτη, με στόχο τη διατήρηση του κόστους των έργων στα χαμηλότερα δυνατά επίπεδα.
 • Καταχωρεί την παραγγελία των απαιτούμενων υλικών των έργων προς στην αποθήκη και εξασφαλίζει την ορθότητά της.
 • Εξασφαλίζει έγκαιρα, ολοκληρωμένα, γρήγορα και με χαμηλό κόστος, την αποκατάσταση τυχόν αστοχιών.
 • Ελέγχει την ποιότητα σε κάθε φάση των έργων των εργολάβων και να εγκρίνει προς πληρωμή την συμφωνηθείσα δαπάνη.
 • Προσφέρει τεχνικές συμβουλές και υποστήριξη σε θέματα μελετών και κατασκευής προς τα υπόλοιπα τμήματα της Εταιρίας και το Δίκτυο.
 • Αναζητά διαρκώς νέες απλοποιημένες διαδικασίες που θα μειώνουν τον όγκο και τον χρόνο των εργασιών του Τμήματος του, αλλά ταυτόχρονα θα αυξάνουν την αποτελεσματικότητα των πάσης φύσεως ελέγχων.
 • Εισηγείται τη δημιουργία νέων εφαρμογών Πληροφορικής, που να βοηθούν την καλύτερη διεκπεραίωση των καθημερινών εργασιών του τμήματος και να επιτρέπουν πληρέστερους και ευκολότερους ελέγχους.


Εξυπηρέτηση πελατών

 • Εξασφαλίζει την υψηλότερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών και τη διατήρηση της φήμης και αξιοπιστίας της Εταιρίας σε υψηλό επίπεδο.
 • Παρακολουθεί στενά το βαθμό και τους δείκτες ικανοποίησης των πελατών.
 • Παρακολουθεί, διαχειρίζεται και επιλύει τα παράπονα των πελατών κατά την εξέλιξη του έργου τους.
 • Ενημερώνει τους πελάτες αναφορικά με τυχόν επιπρόσθετες εργασίες και κάθε κόστος που αποτελεί εξωσυμβατική υποχρέωση.
 • Φροντίζει για την άμεση ανταπόκριση στα εισερχόμενα αιτήματα από εσωτερικούς και εξωτερικούς πελάτες και έπειτα προγραμματίζει την έναρξη έργων.


Requirements

Μορφωτικό Επίπεδο: Μεταπτυχιακό

Επιθυμητό είδος σπουδών: Πολιτικός Μηχανικός

Έτη εργασιακής προϋπηρεσίας: Τουλάχιστον 5 έτη προϋπηρεσίας στον κλάδο επίβλεψης έργων σε κατασκευαστική εταιρία ιδανικά στον χώρο της πισίνας

Ξένες γλώσσες: Άριστη γνώση Αγγλικών. Η γνώση Γαλλικών είναι θεμιτή.

Γνώσεις Η/Υ:Άριστη γνώση Ms Office, Autocad, Photoshop

Επιπλέον χαρακτηριστικά: Επικοινωνιακές και διαπραγματευτικές ικανότητες, Πρωτοβουλία- δυναμισμός, Δημιουργικότητα, Θέληση για προσωπική ανάπτυξη


Benefits

Γιατί Όμιλος Ideales

0 100% ελληνικός Όμιλος Ideales είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ιδιωτικής και επαγγελματικής πισίνας. Επιπλέον προσφέρει μοντέλα spa/τζακούζι για Υδροθεραπεία και Υδρομασάζ (Ideales Spa). Παράλληλα επεκτείνεται δυναμικά στον κατασκευαστικό κλάδο (Ideales Κατασκευαστική) και στον τομέα των διακοπών υψηλού επιπέδου (Ideales Resort)

Οι Εργαζόμενοι μας, Η Δύναμη μας

Για την Ideales, πρωταρχικός στόχος είναι η ευημερία των Εργαζομένων, ώστε όλοι μαζί να προσφέρουμε τα μέγιστα σε κάθε Πελάτη μας.Το εργασιακό περιβάλλον που έχουμε δημιουργήσει, αποτελεί case study σε εταιρίες, πανεπιστήμια και οργανισμούς ανά τον κόσμο.

Φροντίζουμε τους Ανθρώπους μας παρέχοντας ένα δίκαιο, ασφαλές, δυναμικό περιβάλλον με δυνατότητες εξέλιξης για όλους.

Εφαρμόζουμε ένα καθ' όλα αξιοκρατικό σύστημα αξιολόγησης και ανταποδοτικότητας, ενώ επιδιώκουμε συστηματικά την επίτευξη ισορροπίας μεταξύ ιδιωτικής και επαγγελματικής ζωής.

Επενδύουμε στη δια βίου εκπαίδευση των Εργαζομένων μας. Σεμινάρια εντός και εκτός Ελλάδος, σεμινάρια μέσω internet, τελευταίας τεχνολογίας προγράμματα και πολλά άλλα.

Ταυτόχρονα, προσφέρουμε στους Ανθρώπους μας ένα φάσμα παροχών, όπως ειδικό πριμ για μείωση σωματικού βάρους και κόψιμο καπνίσματος, δωρεάν διακοπές στις πολυτελείς βίλλες του Ideales Resort, ολοκληρωμένη ομαδική ασφάλεια, επιβράβευση Ανθρώπων της Χρονιάς, και πολλά άλλα.

Οι Εργαζόμενοι μας, Η Δύναμη μας! Χάρη σε κάθε έναν, καθημερινά ξεπερνάμε τους εαυτούς μας, χαρίζοντας χαμόγελα ευχαρίστησης στους Πελάτες μας.

 

 
Συμπληρώστε το email σας για να ξεκινήσει η διαδικασία αίτησης και για να σας στέλνουμε όμοιες θέσεις με τη θέση Project Management-Υπεύθυνος Έργων .

Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου
Το email δεν είναι έγκυρο Απαιτείται email